Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pecho
Novinec

Kraj: Veleje Veleje

Napisal/-a Pecho Ne avg 10, 2003 10:21 am

cruiser je napisal/-a:300KM avta ne potrebujes, ampak si ga zelis. V tem je razlika. In kdor si ga zeli, zelo verjetno uziva v pospeskih, drsenju skozi ovinke, ...
Ko kupujes supersportnika ne gledas na zavarovanje in gume, nima smisla.
Drugace si omisli Golfa II D pa bos srecen.

Vsakomur svoje.

LP!

Se strinjam, da si ga vsakdo želi,sam pr men se pol pri stroških vse konča-želja izgine :( Sm srečn, da mam cliota z 98KM pa se vozim ko gospod za mal dnarja.
Sj nism reku, da nimam želje.Sam stvar je v tem kolk je kdo pripravljen za svoje želje dat.O smiselnost pa tu ne bi.Mislim, da vsi vemo kk s tem-avto z 100KM je popolnoma dovolj!Na stroške pa morš gledat-hočeš nočeš: a pol ko boš mel pa gume zanič pa ne boš mel denarja za nove se boš pa kr po litkah vozu al kaj :?:
Mgsax:sam pol ma pa res presenetljivo majhno porabo-no pa sj ma 1.8L motor :)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne avg 10, 2003 10:44 am

Pecho je napisal/-a: a pol ko boš mel pa gume zanič pa ne boš mel denarja za nove se boš pa kr po litkah vozu al kaj :?:

si že kdaj videl kakega človeka,ki si lahko privošči,da bi mel sl mercedesa ali pa m5 pa da pelje po felgah :roll: :har

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Ne avg 10, 2003 11:24 am

Ej MGsax a to si se se v tastari CupraR pelu(210PS) al je bla ze tanova. Glede porabe se strinjam: poraba je tut v mestu dokaj zmerna: 11-12L. Mojmu fotru 1.8T tut neki tazga kur, zdej celo manj ko je se cip menjal.

Kar se pa same moci avtomobilov tice: nikol ni dovolj :lol: se hitr na avto navads pol pa se vec moci hocs.

Uporabniški avatar
Pecho
Novinec

Kraj: Veleje Veleje

Napisal/-a Pecho Ne avg 10, 2003 11:57 am

menjekul je napisal/-a:
Pecho je napisal/-a: a pol ko boš mel pa gume zanič pa ne boš mel denarja za nove se boš pa kr po litkah vozu al kaj :?:

si že kdaj videl kakega človeka,ki si lahko privošči,da bi mel sl mercedesa ali pa m5 pa da pelje po felgah :roll: :har

Sj ne gre zdj tu za to, da tist ko ma denar za tak avto nima pol za gume,bencin..-hočem sam povedat,da so stroški neizbežn del avtomobila in da so dostkrat tud oni tisti zaradi katerih se odločimo za nakup švohnejšega avta,čeprav si srce želi več.Pravim pa, da je avto zgubljena investicija-še posebej uni ta dragi 8 mio sit ali več,če pa komu paše pa si lahk privošči-zakaj pa ne-od viška ne boli glava.

Lp

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne avg 10, 2003 12:06 pm

jaz pa vseeno pravim,da je avto ko nogavice.kupiš,goniš,zamenjaš....

vem,da so na (dražjih) avtomobilih lahko tudi večje izgube ...ampak zame je luksuz in razmetavanje bolj v okvirju jaht,jadrnic ipd....tam denar zgubljaš s sekundami...pa ljudje (tudi navadni ne bogati) kar radi to kupujejo,da so IN :wink: .vsaj opažam,da je to v sloveniji zadnje čase zelo "moderno"

sicer pa nihče od vas ne pove kak odnos ima do avta? je to hobi?ljubezen?samo prevozno sredstvo?užitek,ki ti ga ne kolo ne letalo ne pričarata?

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne avg 10, 2003 12:48 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne avg 10, 2003 1:10 pm

CupraR je napisal/-a:Ej MGsax a to si se se v tastari CupraR pelu(210PS) al je bla ze tanova. Glede porabe se strinjam: poraba je tut v mestu dokaj zmerna: 11-12L. Mojmu fotru 1.8T tut neki tazga kur, zdej celo manj ko je se cip menjal.

Kar se pa same moci avtomobilov tice: nikol ni dovolj :lol: se hitr na avto navads pol pa se vec moci hocs.

z ono z 210km
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Ne avg 10, 2003 2:10 pm

če bi meu dnar za 300KM pol se nebi obremenjeval z stroški.

Me pa zanima kolk s stroški za tole: 193 KM / 142 kW pa 2.8 mašina :?: :?: Za troške mislim vse(registarcija, zavarovanje-kasko in navadno, pa kolk miselte da je poraba :?: ) Avto je pa mercedes C280 sport

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Ne avg 10, 2003 2:13 pm

Vsaka ljubezen pač nekaj stane!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne avg 10, 2003 2:14 pm

mamo takega passata.nič posebnega.odvisno je samo od tvoje noge.lahko žre 11 L(tolko ga je stari najmanj spravil)..lahko pa pride tudi do 20-21L ko pelješ 240 in ti na števcu tako pokaže board computer.
znanec pa je golfa v6 peljal tudi na 8L,oprta vožnja,izica pa je :wink:

p.s.aja pa vse polno zavarovanje,bla,bla,bla..mislim,da pride nekje blizu 500 čukov

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne avg 10, 2003 2:27 pm

zoranwagen je napisal/-a:Vsaka ljubezen pač nekaj stane!

Zw ze ve, ateji vse znajo :)
Em drugac pa mo mogli nabavit cisto majhne masince se pravi max do 1200ccm pa nose gor montirat, jebiga boljse je da uzivas vsaj tistih par sekund kot pa nic :)))
:P

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Ne avg 10, 2003 2:32 pm

monster_d je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:Vsaka ljubezen pač nekaj stane!

Zw ze ve, ateji vse znajo :)
Em drugac pa mo mogli nabavit cisto majhne masince se pravi max do 1200ccm pa nose gor montirat, jebiga boljse je da uzivas vsaj tistih par sekund kot pa nic :)))
:P

...hehehe...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Ne avg 10, 2003 9:17 pm

Veselje te mine takrat ko maš ti avto, ki si ga fajn zrihtu in vse poštimu tako da avto zgleda in deluje kot nov, ga maš doma parkiranga pol leta ga vsak dan neki porihtaš in očistš, ga registriraš in se ti natanko čez en mesec in 2 dni en zaleti od uspredi in naredi totalko.

Tle te pa mine volja do vsega, najraj bi unga kr ubov( pi*** mu ma****, da mu pes j*** ma** če*****).

aja pol ti ga pa zavoravalnice ne ocen niti za pol une cene kolkr si dov ti na njega.

Moja osebna zgodba.
LIFE SUCKS

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne avg 10, 2003 9:35 pm

pol se lahko sam človek še zjoka :cry:

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Ne avg 10, 2003 10:46 pm

Jop da se ti pa neki tazga zgodi se ti more pa čist utrgat :x

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Po avg 11, 2003 12:42 am

Kako hitro se navadim moči ? Hmm...Jaz mam svojga že cca 2 meseca in se mi zdi da gre vsak dan bolj :) Ko sem ga kupil je bil mal len, pol so se pa stvari mal poštimale in dejansko je po vsaki odpravljeni napaki bil hitrejši. Zdej sem še boost dvignil in sem na cca 190 konjih tko da se mi zdi da dost potegne. Sploh ko ostale udeležence v prometu gledam :) Tko da svojga se še nisem navadu.
Je pa problem ko se hočem pelat s C5 od mame :) Prej se mi je zdelo da avto kr potegne. Zdej se mi zdi dober sam še za nedeljske vožnje.

Drugače pa mam avto bolj za hobi. Pri hiši so zdej 3 avtomobili kar ni najbolj ekonomičnon, poleg tega se pa lahko kadarkoli vozim še s twingecom od punce tko da avtomobila res ne potrebujem. Sem si ga pa ful želel in zdej se mi dopade ko ga rihtam.
Stroški so res veliki ampak j*** ga. Se pač mal bolj potrudim pa namest da doma nabijam po forumih 24/7 delam. Sicer pa glede na to da ne hodim po gostilnah zapravim skor manj kot nekateri znanci ki čez vikend zapravjo po 40k po raznih klubih itd.

Uporabniški avatar
Jovo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jovo Po avg 11, 2003 7:34 am

Ja s temi konji je sam hudič. Z rabljenimi avti pa še večji. Jest lohk rečem, da sem vmel car s 136 KM pa še lima za povrhu in moram rečt da me je preevzel. Avto je bil 9 let star pa brez napake prede. V takem avtu je vse skup blo predimenzioniran, tko da sploh neveš kaj so to zadnji lonci, diski, termostati in ostale zadeve. Enostavno to vse špila. Kar se konjov tiče je pa treba še neko stvar povedat. Če berete avtoteste (npr. AM) so pred desetimi leti na mašino z 100 KM zorgazmiral, zdej pa pravjo da je to minimum , da bi blo boljš kšn tolar več pa močnejšo mašinko pa....

To sam eno stvar potrjuje: BISTVO JE NAVOR in KRIVULJA NAVORA. Konji so na drugem mestu. Kaj pomaga 150KM če morš pa tak stroj skoz priganjat v visoke obrate??!!

S porabo je pa tko men je AUDI 2.3 pupal 10 l ne manj ne več (od tega 70% mestna vožnja), Golf II 1.3 B pa 9 l !!!! Razlika je minimalna v Avdiju se peleš pa k CAR.

Ker mam družino bom vzel zdej enga karavana. Zase bi pa gotov uzel čim lažji avto z čim več konji. Lih tok za špas!! :P
Najboljš avto je nov avto!!

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Po avg 11, 2003 10:39 am

menjekul je napisal/-a:pol se lahko sam človek še zjoka :cry:

sve su prave ljubavi tužne ...

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Po avg 11, 2003 11:02 am

Jovo je napisal/-a:...Če berete avtoteste (npr. AM) so pred desetimi leti na mašino z 100 KM zorgazmiral, zdej pa pravjo da je to minimum , da bi blo boljš kšn tolar več pa močnejšo mašinko pa.... :P

To je zato ker so avtomobili vedno težji. Pred 10 leti je mela recimo corolla manj kot tono zdej ma pa vsaj 300kg več. Nekateri avtomobili tega razreda se bljižajo celo 1500kg ! Itak da more pol met vsaj 50 konjev več za iste pospeške.

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Po avg 11, 2003 1:44 pm

jap, kar pošteno se ti odfuka, k ti en k**** k prevoz stop znak s userje na cesto pa ne morš nč, sam čakaš do usodnega trenutka. pol pa probava še vso krivdo nate navalit, da nisi bremzu ( vidjo se črte) , da si prehitr vozu, da si se tolk ustrašu da nisi reagiral, ....

To sem ispisu, sam zato, k hočem povedat , da te mine use res takrat ko gre ves tvoj del nekam u pi*** ma**, pa noben tega ne upošteva. To da se naveličaš enga 100km avta zato ki si prejšen dan vozu 180km ni za moje pojme nič, jst zdej vozm avto k ga nese v levo, lev kolo je za 1 cm nazaj pomakjen, cela zadnja prema za 1.5 cm v levo, ko zapelješ v jamo neki svinsoko poč v amoltizerju ( men se zdi da roka, k je ito ko potegneš al pa zabremzaš), leva luš svet samo 2m pred avtom, spredno desno gumo je tereba vsak 2 dan napumpat k čist spusti,...

Tolk da to da boziš avto k je pol švohejsi, sploh ni nč tazga( saj zame- zdej).

Pa sorry če sm mogoče koga užalu.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov