Kaj ti si spet začel napadat folk?

lisko je napisal/-a:rabim še neki vaje za offroad vožnje
esem je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:off:
Kaj ti si spet začel napadat folk?
Kdaj mu dam skoraj prav - nekdo hoče od drugih nasvet in pomoč, pa se ne spomne niti tega, da bi povedal, za kakšen avto gre. Mi pa naj ugibamo. Če nič drugega, bi prej dobil boljši nasvet, če bi se sam držal minimalne korektnosti...
starr je napisal/-a:se opravičujem zarad pomankanja podatkov sm mislu da je pri vseh približno enak postopek vgradnje.
imam Peugeot letnik 2002.
Pero je napisal/-a:starr je napisal/-a:ne vem kva bom pišuka.clovk ne ve prasa na forumu pol se pa kle en b****r norca dela.ce nimas nc druzga kokr kle drkat mene za napisat rajs ne odgovarjej na forum pa bom pocakov enga k mi to povedov v mejah normale.
Mene pa zanima zakaj misliš da rabiš ''špero''![]()
Lumpy_ je napisal/-a:Pero je napisal/-a:starr je napisal/-a:ne vem kva bom pišuka.clovk ne ve prasa na forumu pol se pa kle en b****r norca dela.ce nimas nc druzga kokr kle drkat mene za napisat rajs ne odgovarjej na forum pa bom pocakov enga k mi to povedov v mejah normale.
Pol pa še idi to vprašat švaba, zakaj je v 66kW dizla v beetlu naredo zaporo difa.
Na kozlanje mi že gre ko nekdo nekoga napada ZAKAJ PA ZAKAJ PA ZAKAJ če ti avto nikamor ne leti.
ZATO.
Predlagam, da je forum še samo za gledanje, pa za branje starih postov. Ker na nove se tak več ne odgovarja normalno.
Lumpy_ je napisal/-a:Pol pa mi razloži, kaj mi ustavlja kolo, poči v podvozju (ni ABS zvok), poleg tega da je senzor fuč, esp in asr ne delata.
Seveda tu ne govorim o 100% šperi, ampak delni zapori. Ker mi je jasno da bi potrgalo vse.
Ampak še zdaj nevem, kaj je potem to, če nič od sistemov ne dela, ruži pa po podvozju ko je sila.
Pero je napisal/-a:starr je napisal/-a:ne vem kva bom pišuka.clovk ne ve prasa na forumu pol se pa kle en b****r norca dela.ce nimas nc druzga kokr kle drkat mene za napisat rajs ne odgovarjej na forum pa bom pocakov enga k mi to povedov v mejah normale.
Pero je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Pero je napisal/-a:starr je napisal/-a:ne vem kva bom pišuka.clovk ne ve prasa na forumu pol se pa kle en b****r norca dela.ce nimas nc druzga kokr kle drkat mene za napisat rajs ne odgovarjej na forum pa bom pocakov enga k mi to povedov v mejah normale.
Pol pa še idi to vprašat švaba, zakaj je v 66kW dizla v beetlu naredo zaporo difa.
Na kozlanje mi že gre ko nekdo nekoga napada ZAKAJ PA ZAKAJ PA ZAKAJ če ti avto nikamor ne leti.
ZATO.
Predlagam, da je forum še samo za gledanje, pa za branje starih postov. Ker na nove se tak več ne odgovarja normalno.
Kateri serijski FWD avto pa ima špero?
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov