Debate, ki niso vezane na ostala področja...

hartge
Novinec

Napisal/-a hartge Če dec 20, 2007 8:06 pm

Jah tako je to..
Pa tud "kljuce" kradejo... da se pol gadurijo po lokalih.. Ma kjuc od Audija al pa BMWja
fura pa Katrco... Sam da izpade LOOK AT ME I AM RICH!

Sklepic
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sklepic Če dec 20, 2007 8:41 pm

ja dejte no prbijat ce bi si sam ukradu fege si nebi na diske postavu avto

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BojanI Če dec 20, 2007 8:52 pm

Sklepic je napisal/-a:ja dejte no prbijat ce bi si sam ukradu fege si nebi na diske postavu avto

Vzdrž se neumnih komentarjev !

V principu imaš prav, ampak korisoljublje je pa druga dimenzija, torej ...

Vsekakor pa nikomur ne privoščim tega !

lpB

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Če dec 20, 2007 10:38 pm

BojanI je napisal/-a:
Sklepic je napisal/-a:ja dejte no prbijat ce bi si sam ukradu fege si nebi na diske postavu avto

Vzdrž se neumnih komentarjev !

V principu imaš prav, ampak korisoljublje je pa druga dimenzija, torej ...

Vsekakor pa nikomur ne privoščim tega !

lpB

kaj je pa tebe zatrgalo?!
Kaj je pa neumnega rekel, če mi lahko prosim poveš, ker kar se mene tiče je čisto prav povedal!
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

hartge
Novinec

Napisal/-a hartge Če dec 20, 2007 11:55 pm

Jah kot je reku ce bi si jih model sam s***** nebi tko "vrgu" avta na tla...

Bi ga tko postavu da bi mal leps zgledal. Vsaj vsak normaln clovek bi to naredu ce bi si sam kradu feltne.. Osebno nebi tega pocel..

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če dec 20, 2007 11:56 pm

danes sem tudi js videl to x5 in ma stare feltne gor zgleda da jih je dobu po hitrem postopku nazaj

turbofičo
Nov uporabnik

Napisal/-a turbofičo Pe dec 21, 2007 11:26 am

mire je napisal/-a:danes sem tudi js videl to x5 in ma stare feltne gor zgleda da jih je dobu po hitrem postopku nazaj

kako pa veš da ima glih te iste feltne gor?a si jih zacahnu?

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 Pe dec 21, 2007 12:54 pm

finta je v tem da imajo skoraj vsi novi avti, vsaj ti ki so višji razred en varnostni vijak!Če pa hočeš varnostni vijak odvit pa rabiš skoraj isti ključ!
Malo se pol vprašaš!
Sicer pa tak ne maram zavarovalnic, ker vse nategujejo tak da jih lahko tud kdaj kdo drug nategne!

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe dec 21, 2007 5:10 pm

mislim kake debate imaste...sej je tu cisto easy razlaga ne...

tip ni imel kesa da bi placal demontazo in montazo feltn, ko je menjaval gume (letno-zimske), tako da je sam pred blokom snel feltne dol, jih nesu vulkanizejru, da je namontiral zimske gume gor, scentriral in drug dan je ti nazaj zmontiral feltne.......logicno a ne? :)

LP
Slika

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Pe dec 21, 2007 5:18 pm

Ja čez en mesec bo pa, ko bo dobil plačo spet odšravfal feltne dol + tokrat še diske, jih nesel podrejat in potem vse skupaj nazaj gor ne. Sj Dariooo imaš prav, res je logično, nevem kaj komplicirate :lol:

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe dec 21, 2007 6:58 pm

turbofičo
vem lepo ker takih felten nima vsak in koper ni neko veliko mesto

trafo66

Napisal/-a trafo66 Pe dec 21, 2007 7:47 pm

ma ljudje si grenijo življenje z dragimi avti in imajo celo življenje sam s tem težave. v čem je smisel tako drage limuzine kupovat. jaz sem najbolj srečen ko imam staro kripo in nobenih skrbi .pa še skor zastonj je.
najslajše je ko ti ga ukradejo.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Pe dec 21, 2007 8:05 pm

trafo66 je napisal/-a:ma ljudje si grenijo življenje z dragimi avti in imajo celo življenje sam s tem težave. v čem je smisel tako drage limuzine kupovat. jaz sem najbolj srečen ko imam staro kripo in nobenih skrbi .pa še skor zastonj je.

pa najhujsi feeling k vozs 15Okm/h na avtocesti pa gledaš kdaj ti bo volan u rok ustou :woohoo :woohoo
(sj vemo kwa lisica prau....)

trafo66

Napisal/-a trafo66 Pe dec 21, 2007 8:23 pm

Polooo je napisal/-a:
trafo66 je napisal/-a:ma ljudje si grenijo življenje z dragimi avti in imajo celo življenje sam s tem težave. v čem je smisel tako drage limuzine kupovat. jaz sem najbolj srečen ko imam staro kripo in nobenih skrbi .pa še skor zastonj je.

pa najhujsi feeling k vozs 15Okm/h na avtocesti pa gledaš kdaj ti bo volan u rok ustou :woohoo :woohoo
(sj vemo kwa lisica prau....)

matr se eni bojijo. pa saj obstajajo rezervni deli da si avto vzdržuješ. kaj bo volan v rokah ostal. marsikateri merđo in bmv ostane lepo za mano pri 220 km na uro ,čeprav je stari sedicivalvole. kar lepe face zložijo tipi ki me poskušajo s prestižnimi limuzinami za katere so šparali na lastni ženi da so jih kupili, prehiteti . pa če ni volan odpadel v dvanajstih letih ne bo niti sedaj. v nasprotju z novimi avtomobili ki so več na servisu pod garancijo kot pa na cesti. imam izkušnje . kar nekaj novih sem zamenjal. in čim boljši je bil avto več težav je bilo.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Pe dec 21, 2007 8:27 pm

Ma vidm da ne dojams...novi avti so 4x bolj varni in ekonomični...k boš meu pa miljon € pa se vedno tipota furu ti bom pa cestitu :lol:

trafo66

Napisal/-a trafo66 Pe dec 21, 2007 8:30 pm

Polooo je napisal/-a:Ma vidm da ne dojams...novi avti so 4x bolj varni in ekonomični...k boš meu pa miljon € pa se vedno tipota furu ti bom pa cestitu :lol:

lahko mi čestitaš .imam denarja za kar nekaj novih avtov in sem jih tudi kupoval dokler sem bil mlad in neumen. tipo pa vseeno v dveh letih odkar ga imam ni bil na servisu . največji tepec je tisti ki si kupi avto za ves denar ki ga premore. novi so pa res ekonomični. spiskaš 20 tisoč evrov da ga kupiš in lepo voziš na pooblaščeni servis kjer ti zarežejo vsakič več kot sem jaz dal za kripo. potem pa poraba lepo mogoče en liter manj in si res prišparal. edin če voziš sto let boš z litrom goriva nadoknadil izgubljeno ob nakupu.ha ha

hartge
Novinec

Napisal/-a hartge Pe dec 21, 2007 8:39 pm

Jah ce ze imas denar na razpolago si bos kupu sigurno kaj vec kot enga tipota.

Se pa strinjam da je kekec tist k porabi wes denar za avto. Ampak je veliko takih ki ima denar in si kamot privoscijo dober avto ali dva... In sigurno nima noben TIPO-ta. Pa ne razumet da je Tipo slab avto. Pac wec al manj je swoje naredu...

matia
Novinec

Napisal/-a matia Pe dec 21, 2007 8:39 pm

še najbolj žalostno pa je, da verjameš da tvoj tipo leti 220 km/h. 15 let nazaj ko je bil nov pa je tovarna trdila da potegne ''le'' do 208 ?! zj pa koga farbaš? sebe? nas ne :roll:

lp matia

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI Pe dec 21, 2007 8:44 pm

smetite temo ;)
VIVE LE SPORT

trafo66

Napisal/-a trafo66 Pe dec 21, 2007 8:59 pm

matia je napisal/-a:še najbolj žalostno pa je, da verjameš da tvoj tipo leti 220 km/h. 15 let nazaj ko je bil nov pa je tovarna trdila da potegne ''le'' do 208 ?! zj pa koga farbaš? sebe? nas ne :roll:

lp matia

tipo ima mašino rahlo modificirano pa tudi če je ne bi imel je še vedno močna konkurenca veliko dražjim makinam. dejstvo je da avto ki je stal petsto evrov naščije avte za pet milijonov . pa dokazano še vedno vozi naprej . in v čem je fora kot da se fajn voziš.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], Kukec in 15 gostov