BojanI je napisal/-a:Sklepic je napisal/-a:ja dejte no prbijat ce bi si sam ukradu fege si nebi na diske postavu avto
Vzdrž se neumnih komentarjev !
V principu imaš prav, ampak korisoljublje je pa druga dimenzija, torej ...
Vsekakor pa nikomur ne privoščim tega !
lpB
trafo66 je napisal/-a:ma ljudje si grenijo življenje z dragimi avti in imajo celo življenje sam s tem težave. v čem je smisel tako drage limuzine kupovat. jaz sem najbolj srečen ko imam staro kripo in nobenih skrbi .pa še skor zastonj je.
najslajše je ko ti ga ukradejo.
Polooo je napisal/-a:trafo66 je napisal/-a:ma ljudje si grenijo življenje z dragimi avti in imajo celo življenje sam s tem težave. v čem je smisel tako drage limuzine kupovat. jaz sem najbolj srečen ko imam staro kripo in nobenih skrbi .pa še skor zastonj je.
najslajše je ko ti ga ukradejo.
pa najhujsi feeling k vozs 15Okm/h na avtocesti pa gledaš kdaj ti bo volan u rok ustou![]()
![]()
(sj vemo kwa lisica prau....)
Polooo je napisal/-a:Ma vidm da ne dojams...novi avti so 4x bolj varni in ekonomični...k boš meu pa miljon € pa se vedno tipota furu ti bom pa cestitu
matia je napisal/-a:še najbolj žalostno pa je, da verjameš da tvoj tipo leti 220 km/h. 15 let nazaj ko je bil nov pa je tovarna trdila da potegne ''le'' do 208 ?! zj pa koga farbaš? sebe? nas ne![]()
lp matia
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], Kukec in 15 gostov