Panizzi je napisal/-a: ne bom razlagal v kero smer se je on vozil...
Crkavam od smeha

LP
Vince
andy77 je napisal/-a:Začelo se je tako, prvi avto s katerim sem zletel s ceste je bil mamim Uno 1.0, razlog za izlet na travnik je bila seveda težka noga in poledica, sploh se nisem zavedel kdaj sem bil na travniku. Drugi incident se je zgodil z jugecom, ki je bil moj prvi avto, močno vinjen sem želel narediti obrat z ročno v dežju sredi centra, rezultat: vrglo me je na nasprotno stran ceste čez pločnik in direktno v postajo, polsedica je bil zlomljen amortizer, kolo je bilo zelo dobro premaknjeno, vendar zaradi doze tega tisti večer sploh nisem opazil. Trteji incident se je zgodil z Kadetom, ko sem se vračal iz Bohinja, spet zelo vinjen, na koncu gorenjske avtoceste mi ni uspelo zabremzati in sem šel direkto čez Celovško v znak, škoda je bila precej majhna, počena maska in tablica. Četrti incident se je zgodil z Gsi Astro in sicer močno vinjen sem peljal rikverc v ozki ulici, zaradi vpliva maliganov sem pohodil gas do daske, takrat sem se zavedel da vožnja rikverc pri končni hitrosti, sploh ni mačji kašelj, zaneslo me je direktno v drevo, od tam me je odbilo pa še v ograjo, ki se je posledično vdala pritisku. Rezultat je bil obupen, avto totalka, razbita glava, rešilec in dva dni v kliničnem. Punca me je skoraj pustila, skratka imel sem velik problem z nezaupanjem družinskih članov. Navedeni incidenti so me precej spravili na realna tla, kazen+plačevanje avta ki ga nisem več imel je bilo dovolj. Od takrat naprej sem se odpovedal pijači in vožnji.
Zok je napisal/-a:hvala Fordu za elektricno odpiranje kuferana!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov