Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly Če dec 27, 2007 8:06 pm

Deacon Squeeze je napisal/-a:
McFly je napisal/-a:
Sobota v planico, končna zxa 1.4 tm nekje 200 po števcu

a pa ti veš da k ljudje nardi(m)o izpit, veljamo za en ku*ac...da še volana ne znamo prav držat, ti si se pa že 200km/h vozu :roll: :roll: :roll:

s tem se ni za hvalit!!!...

Ni bilo mišljeno kot hvaljenje, in tudi ne, da bi mislil zdaj ker mam izpit sem pa bog i batina... Pač to sem naredil drugi dan, zgodaj zjutraj na avtocesti, ni bilo nobenega drugega udeleženca (pa ne da bi svoje dejanja hotel upravičiti..)

Sva si pa v nečem podobna, tudi jaz nisem zalil izpita, ker sem se rajši vozil okrog ;)
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
Deacon Squeeze
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Deacon Squeeze Če dec 27, 2007 8:34 pm

McFly je napisal/-a:
Deacon Squeeze je napisal/-a:
McFly je napisal/-a:
Sobota v planico, končna zxa 1.4 tm nekje 200 po števcu

a pa ti veš da k ljudje nardi(m)o izpit, veljamo za en ku*ac...da še volana ne znamo prav držat, ti si se pa že 200km/h vozu :roll: :roll: :roll:

s tem se ni za hvalit!!!...

Ni bilo mišljeno kot hvaljenje, in tudi ne, da bi mislil zdaj ker mam izpit sem pa bog i batina... Pač to sem naredil drugi dan, zgodaj zjutraj na avtocesti, ni bilo nobenega drugega udeleženca (pa ne da bi svoje dejanja hotel upravičiti..)

Sva si pa v nečem podobna, tudi jaz nisem zalil izpita, ker sem se rajši vozil okrog ;)

ok...potem sem te le narobe zastopil :D se je bilo bolje peljati kot pit an :P :-P :P :-P

Uporabniški avatar
vers
Novinec

Napisal/-a vers Ne jan 06, 2008 2:36 pm

dovoljenje sem dobu okrog 17:00,fotr me je ze cakov z avtom pol sva sla po mt na bled!vem da je dz padov pa da sva sla po avtocesti(hrusica-vrba) 160 kmh na uro.
fotr se je sam smejov....pol pa njih dva domov jas pa dva kolega pa celo noc od jesenic pa do ljubljane....kr nekj.....

LP
vers
razumem,da se otroci spikajo in kadijo travo in nasploh drogirajo!!!!ampak da sedijo na mrzlem betonu to pa nebom nikol razumel!!!:)

Uporabniški avatar
mitja22
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a mitja22 Ne jan 06, 2008 3:05 pm

alanq4 je napisal/-a:Z busom h fotru na šiht po avto, pol pa gas u hribe in v ta prvo drevo - totalka. Pomojem sem rekorder, pol ure po narejenem izpitu sem uničil fotrov avto. Pa ne zaradi premal prakse, saj vozim že od 9 leta, ampak je bil splet okoliščin rečmo malo smotan :mrgreen:

tud jst mam podobno izkušnjo! in sicer dve uri in pol po opravljenem izpitu se peljem po eni ravnini in potem 90 stopinski ovinek z mostom preko reke, seveda sm se mal velik preveč prpelal in bum v ograjo takratnih 150.000 sit škode
Slika
Slika

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Ne jan 06, 2008 3:16 pm

sm uletu domou:ati,dej mi avto posod,izpit sm naredu... :D
on pa:naredu si ga v avtošoli,pri meni ga še nisi... :shock:

in pol sm mogu še dva dni fotra okoli vozit. dej gas,prehiti tega,kaj cijaziš,itd,ampak me je pa več nauču kot avtošola.
pol sva šla pa s punco na izlet,do morja. 8)
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Ne jan 06, 2008 5:16 pm

PRvo sem pelo od izpitnega centra domov z getzom :P To še je bil podobn občutek ko Fiesta od avtošole.

Prva dalša fura iz MBja v Celje po moj avto. Pelo dol z kolegom vido avto, se zalubo v njega, šal nazaj v mb po keš pa kolega vzel svoj avto, nazaj dol v celje, pa z 2ma audijema po stari cesti nazaj v MB :D

Ja pizdarjo sem mel z GETZom, ko sem mel moj avto dvigjen v garaži pa se mi ga na dalo dol spuščat pa sem vzel getza pa se mi je malo mudilo, cesta izven naselja, 120km/h v blagi desni ovinek, žal blo 2 centi vode na cesti. Dol skotalo z ceste :cry: . Sem si kupo pamet glede hitre vožnje, ampak sem mel srečo, da sem bil sam v avtu pa nobenega drugega na cesti!

Zdaj pa že po 9ih mescih 18k km za sabo :) ( 8k z getzom prve 3 mesce izpita, 10k pa z mojim )

Uporabniški avatar
Elantrinho
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a Elantrinho Ne jan 06, 2008 5:35 pm

Iz Postojne v Ajdovščino in nazaj.

larika_007
Nov uporabnik

Kraj: radovljica

Napisal/-a larika_007 Ne jan 06, 2008 5:41 pm

no jest sm u petk izpit nardila:)) pa morm povedat da se zanekat prou deleč neupam pelat ker avto še ni registriran niti zavarvanja še nima!! :shock:

no ampak pač... mal sm mogla probat koko gre... kj prou velik pa neupam. pol k bo to poštiman bom pa najbrž šla do tržiča - pod gorm:)) mal na obisk k mam sorodnike tm.

Tko da... bomo vidl ane
larisa lara**

Uporabniški avatar
.:Tomaz:.
Novinec

Kraj: Slo

Napisal/-a .:Tomaz:. Ne jan 06, 2008 5:50 pm

uh js se že pa nespolnem kam sm se pelu sam vem k sm izpit dob sm se used v tipota k sm ga dobu takrat pa gasa mal okol.
Nice day!!!

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless Ne jan 06, 2008 6:12 pm

Prva vožnja.. Hmm.. iz izpitnega domov, 50km približno. :) Prva napaka? Prevozil stop znak, na križišču iz izpitnega centra. :)

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Ne jan 06, 2008 6:27 pm

Do kolega na ČISTO drugi konec Ljubljane :shock:
:D

Se pa spomnim, da mi je bilo ful čudno se sam vozit oz. mi je bilo prve par voženj mičken neprijetno.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne jan 06, 2008 7:22 pm

h punci(sedaj ze bivsi)
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne jan 06, 2008 7:32 pm

Ne eno fešto zvečer. Drugi vsi feštali, jaz pa sok pil :?
Ma sem preživel.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne jan 06, 2008 7:33 pm

Po kolege in na pijačo 8)

Hmm, pizdarija, no ja, zavrtelo me na cesti pa vrglo na robnik. Stalo me je le 20€ da so mi optiko spet nastavili tako kot terba in naravnali volan ker ga je nevrjetno spigalo :roll: :D

rozy
Nov uporabnik

Kraj: radovljica

Napisal/-a rozy Ne jan 06, 2008 8:40 pm

larika_007 am kot vidim si z istih krajev kokr jest a bi lohko mogoče napisala ime pa priimk mogoče te pa še po imenu poznam.

drugač pa weli warnih kolometrov ti želim, pa počas woz podgoro k so zajebani ovinki če si ma prehitr, ti povem iz lastnih izkušen.

lp aleš

Uporabniški avatar
slavcdklavc
Novinec

Napisal/-a slavcdklavc Ne jan 06, 2008 8:58 pm

Taprvo sm se odštopu domov, pijen ko kanta za smeti na cvičkariji. Drug dan sm se pa na informativca v Lj peljal iz Novega mesta, na uvozu v Center Lj, sem pa volan predal izkušenejši voznici, sestri. V nedeljo (3 dan), sem pa odpeljal en krog, skozi Vahto, v Metliko, čez Črnomelj, Dolenske toplice (se ustavil pri žlahti), Novo mesto na kavo in domov. Relacijske vožnja, malo hitrejša kot v avtošoli, toda v naseljih po omejitvah. Razen spust z vahte v Metliko, kjer pa zna biti cesta na trenutke izredno poživljajoča, tam sem si pa dal malce duška. :D Pa upam, da mi bo šla vožnja še naprej tako srečno, kot do le tega trenutka, saj razen enega izleta pod mejo, oz. pol meje pol ceste in nič povite pločevine :D :D :D :D :!: Je pa petička že večkrat v znamenitih kombinacijah na Vahto hotela izvesti razne karafeke, vendar sem jo do sedaj uspešno krotil, le enkrat na dežju sem se za 180 zaobrnu, ko sem divjav ob 10h zvečer iz šihta.
Priponke
DSC00416.JPG
pol na cesti pol pod mejo. Huda sreča, saj je avto zgrešil jabko za en prazn nič, ter, da se je kamen le podrsal po mostu in mi ni odtrgal karterja al pa zjebu optike
DSC00418.JPG

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Ne jan 06, 2008 10:41 pm

Izpit naredu na cetrtek, obcina ni delala in sem se pac po selu na "puf" vozu. V petek zutri pa na obcino po izpit in gas v solo.

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Po jan 07, 2008 2:01 pm

Najprej sem šel pol ure peš z Roške domov, ker se inštruktorju ni dal pelat :roll:
Potem pa mislm da še isti dan v Jugiča 45 in z očetom v štacuno...
Drug dan, k sm biu prvič sam, pa mislm da 10km do Tacna in na Šmarno goro, mal je bil čudn občutek sprva, kot da me vsi gledajo kako vozim :lol:
Sicer sm pa v 8 letih samo razbil žmigovc in podrgnu blatnik, ko sem totalno zmatran po dolgi vožnji parkiral in spregledal štango od prometnega znaka :oops:
Svojga avta pa še vedno nimam, se bolj splača souporaba maminega avta :P
Sicer pa hujših situacij ni bilo, no bilo je nekaj adrenalina, ampak ponavadi na račun drugih... Sedaj pa uživam predvsem v varčni vožnji in doseganju min porabe pri dokaj dinamični vožnji.

Lp

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Po jan 07, 2008 3:15 pm

na začetku v bližnji okolici(koroška), kasneje sg->mb, sg->celje, itd itd..

Uporabniški avatar
Čamo89
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana center

Napisal/-a Čamo89 Po jan 07, 2008 10:45 pm

izpit naredil ta petek :D do sedaj niti ene piz****je na cesti, pa 800 kilometrov narejenih :-P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: burek66 in 7 gostov