HondaBoy je napisal/-a:No, pa da se đe jaz vključim v vašo temo. Meni gre sol in zima na sploh na k****. Sam delam na podjetju, ki ima koncesijo za zimsko službo in vzdrževanje cest. Nebi se strinjal z nekaterimi tu gor, ki govorijo da se posipava brezveze. Vedno se gleda napoved naprej in se predvideva ali bo poledica ali ne. Res, se zgodi da se posoli včasih pri +3 , ne zanikam tega. Vendar to nam je zakonsko dovoljeno, temu se reče preventivni posip vozišča. Temperature pozimi so nepredvidljive in se lahko v eni uri spustijo tudi za pet ali šest stopinj. In vas vprašam, če je bolje da se ceste posolijo pri treh stopinjah, ali ko je še vse poledenelo in ko je že par avtov zletelo iz ceste. Vse tiste, ki si mislite, da cestna podjetja solijo in posipavajo brezveze, vas povabim enkrat k nam, k meni v službo, pa boste videli, kako je včasih težko se odločiti ali poslati dežurno ekipo ven posipavat ali ne. Kot sem že prej napisal, na živce mi gre sol in vse povezano z njo, zato pa mam svojega konjička v garaži od 15 nov do 15 mar, da ga obvarujem soli. No, jaz sem podal svoje mnenje, ni pa se vam potrebno strinjat z mano.
Lep pozdrav
Sašo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov