Drocky je napisal/-a: Žalostno in neodgovorno do drugih, ki pa tega mogoče niso opazli in so plačali. pač ovčka efekt
Točno, tudi sam vse bolj opažam, da če si tiho, te hoče vsak posexat.
reber je napisal/-a:Ja saj, kdo pa ma dons j***a si cajt vzet :P
Jest bi to naredu, pa nimam kante 20l, samo 5l, to pa bo komaj dovolj natančen test, premajhna količina.
Mogoče bom pa poskusu 1x za foro, pa če pokaže napako večjo kot 1% takoj kličem inšpekcijo, pa ne plačam računa, samo kanto tm pustim pa je, pa naj se inšpekcija zabava naprej.
H-FReAK je napisal/-a:Pozdravljeni!
Mislim, da lahko jaz tu ene par stvari razjasnim glede na to, da delam na OMV-ju z največ prometa v sloveniji. Kar se tiče meritev, se t.i. "pretoki" izvajajo več kot 1x letno. Žalostno je to, da se večina ljudi pritožuje, sploh po forumih, da izteka premalo goriva, a ministrstvo, ki opravlja te meritve več krat ugotovi, da točilni avtomat meri z razliko v dobro stranke. Smo na naši "pumpi" bili prisiljeni že več katero točilno mesto zapreti, po direktivi ministrstva.
Kar pa se tiče temperaturnih razlik, bi vse, ki se grejo fiziko rad opomnil, da je dejanska temperatura v samih cisternah trenutno nekje med 0 in 5°C, tako da je temperaturna razlika lahko večja kot si predstavljamo.
Od samega goriva, torej od vsakega dcl kot je nekdo napisal pa na sami "pumpi" nimamo niti € dobička. Trenutna nihanja temperature v podzemnih cisternah in cisternah ki dovažajo gorivo povzročajo da na VSEH BS-ih manjka na tisoče litrov predvsem nafte.
Kot je nekdo omenil, sam podnajemnik ni lastnik goriva, torej s tem nima popolnoma nič. Če pa bi s tem kaj imel bi glede na inventurna stanja na BS-ih imel zgubo.
Glede odnosa zaposlenih na BS, ki je opisan v članku sem brez besed. Jaz osebno kot delavec na BS bi v tistem trenutku TAKOJ preveril stanje agregata, magari bi tankal svoj osebni avto, ali pa bi dopolnil "kante", v katerih imamo nafto za dieselski agregat. S tem bi zagotovo takšno napako opazil in je nebi izkoriščal, za moje okoriščevanje, saj je na črpalki ogromno domačinov, prijatelje in rednih strank ter nenazadnje glede na lokacijo tudi ogromno turistov, za katere ne želim/o, da bi si našo dežel'co zapomnili po takšnih incidentih.
Če pa kdorkoli doživi karkoli podobnega je po moje najbolje da se obrne na zaposlene. V primeru slabega odnosa zaposlenih se obrnem v tem vrstnem redu (telefonske št. zaposleni morajo posredovat):
Podnajemnik BS
področni vodja BS
UPRAVA firme (katere naslov je v primeru iskanja telefonske v "glavi" računa, dovolj za informacije)
lp, FReAK.
Po forumu brska: burek66 in 7 gostov