sonček je napisal/-a:Samo pa nekaj pozabljate. Govorice: Od folka sem slišal, da imajo službeni avti v 2 letih 200 tkm....al pa passat z 400tkm ....me prav zanima, če bi lahko jugo naredu 200tkm v dveh letih (misija nemogoča). Niso tako slabi avti dan danes.
sonček je napisal/-a:Ni ga boljšga avta kot je to golf 2 D. Super avto, preprosto vzdrževanje. Ne moreš vrjet 18 let pa še zmer dela. Današnji avto so kapitalizem, moj golf je socializem. Dan danes, če bi izdelovali avte brez napak bi šlo vse v stečaj. Treba je nekako zaslužit.
lp
CEO je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:CEO je napisal/-a:In oprosti, moj S420...se pelje bolj udobno kot novejša s-klassa...
Keep on dreaming!
Hehe...
-sem delal na mercedesu
-se velik prevozu in tut sam vozu naslednika od moje s-klasse
-se velik prevozu in tut sam vozu staro s-klasso
Bo to dovolj dokazov, da imam nekaj ''osnove'' za mojo opazko, da se bolje pelje?
Pa ti = ? Si imel kakšnega izmed teh dveh, se peljal z njim, ga ti peljal?
Ali jih gledal samo na prospektu in si sedaj pameten, zato ker je tebi pač logično, da če je nov model, da je potem avtomatsko v vsem boljši ? No da te kar jaz umirim: ni vedno avtomatsko tako.
Tattoo- je napisal/-a:CEO je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:CEO je napisal/-a:In oprosti, moj S420...se pelje bolj udobno kot novejša s-klassa...
Keep on dreaming!
Hehe...
-sem delal na mercedesu
-se velik prevozu in tut sam vozu naslednika od moje s-klasse
-se velik prevozu in tut sam vozu staro s-klasso
Bo to dovolj dokazov, da imam nekaj ''osnove'' za mojo opazko, da se bolje pelje?
Pa ti = ? Si imel kakšnega izmed teh dveh, se peljal z njim, ga ti peljal?
Ali jih gledal samo na prospektu in si sedaj pameten, zato ker je tebi pač logično, da če je nov model, da je potem avtomatsko v vsem boljši ? No da te kar jaz umirim: ni vedno avtomatsko tako.
Nihče ti ni nikjer oporekal "osnove" za tvojo opazko! Nisi pa edini, ki je imel možnost (se) voziti različne generacije S-Klass, zato ne bodi pokroviteljski in mi ne polagaj neizrečenih besed v usta!Sam namreč delam na takem področju, da sem imel možnost voziti ne samo aktualno S-Klasso, ampak tudi njeno konkurenco (Audi A8 / Phaeton / BMW 7).
Imata pa dva kolega prejšnji generaciji S-Klass (eden W-140, drugi pa W-220) in sem se tudi kar nekaj prevozil v teh dveh avtih. In na podlagi teh izkušenj sem napisal svoje mnenje o udobju, ki je pri najnovješi S-Klassi precej nad obema prejšnjima generacijama. Če bi rekel, da so prejšnje generacije bolj zanesljive in vzdržljivejše, ti ne bi nikjer oporekal...glede udobja si pa brcnil v temo!Seveda je pa možno, da drugače dojemava pojem udobja...
Ivan36 je napisal/-a:Pa Lisko je napisal glede R5 1.1 ali 1.4 benz pri Kitajcu so delale po 86000km leto in letniki 93 do 95 nobene ni več na podlagi od 60.000km do 220.000 km , sedaj so tam Fiat Seicento 600 in imajo že 130.000 v letu in pol![]()
Novi kupljeni 2006.
Torej kvaliteta je bila samo varnosti ne
lisko je napisal/-a:
R5 je kot fiček.....ko je od zunaj še lep in niti malo rjav in motor prede kot muca....podvozja dobesedno ni več ker je popala rja...Bivša moja kampuska z 1.1 motorjem ima že prek 300.000 tisoč pa še normalno dela..... pleh pa je že pod vprašajem...dizl ma prevoženih še več ampak tisto ni več renault ampak je že liskoultker je skor ni stvari ki neb bla nareta po moje....ampak še vedno brez večjih težav dela kot more.
Tast ima audija 80 1.6TD motor.... prevoženih ima prek 400.000 tisoč in dela kot more... nobenih izrednih servisov...turbina prva ( halo 400 tisoč?) še vedn dober potegne, nič ne škripa nič ne odpada.....
Foter pa je imel novega audija leta 98....po pol leta so ga klicali nazaj zaradi rok....po enem letu zarad napake v absu....po treh letih mu je dobesedno razpadla cev ki je oddušnik olja ( ki men na 15 let starem jugičo ni) ....dve leti star merđo javla napake v airbagu....
Jeep, ki je zame vsaj neka znamka malo višjega razreda je narjen skupaj tako kavbojsko, da ga kitajci bolše nardijo skupaj..... ko vzameš armaturko dol ugotiviš da pod armaturko sploh ni šprican (goli pleh) ...halo to jaz delam ko grem 20 let star avto prebarvat pač izoliraš armaturko in pihneš....ampak novi jeep? Plastika v njem pa.. ne bomo o tem....jugič je mel bolšo plastiko kot pa novi jeep ki pride od 40.000eur naprej....
Varnost pa je zame relativna.... in testi vsaj meni ne povejo nič....testi so vedno narjeni pod enakimi pogoji katere pa v realnem svetu težko srečaš....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov