LordFebo je napisal/-a:Crna integralka ima 182 kW, kar lahko potrdim z izpisom iz testerja (ne tako, kot eni, ki oglasujejo 270 konj, nakar se izkaze, da komaj dosega tovarniske rezultate). Do sto ima zmerjene 5,3 sekunde (odvec je, da se zdaj razvije razprava, ali je temu res tako - sam sem zmeril in kar se mene tice, je podatek verodostojen, dasiravno se zavedam, da napaka gotovo obstaja). Ta integralka je zadnja serija (evo 2) in je dalec najbolj ohranjena od vseh (petih) v Sloveniji. Res je, da ima 120.000 kilometrov, vendar je bil motor 15.000 km nazaj povsem obnovljen (novi bati, nova glavna gred in odmicne gredi, novi ventili...), turbina je nova (400.000 SIT), vse zavore so nove, cisto vsa plastika in luci so nove, hladilniki so novi, sklopka je nova... S tem nocem povedat, da je bil avto sesut in sem ga bil primoran obnovit. Nak, za svoja avta skrbim pretirano in menjam reci (recimo luci) samo zato, ker 'izgledajo' stare (primer: poglejte slikice in videli boste, da je ena meglenka temnejsa od druge. No, zdaj ni vec, ker sem kupil novo.) Verjamem, da se to nekomu zdi cez les, samo to je odgovor na vprasanje, zakaj ima avto tako ceno. Denarja ne potrebujem in brez tezav imam lahko avto se deset let (takrat bo imel najmanj dvakratno vrednost). Prodam ga, ce se najde tehnicno kulturen kupec, ki ve, kaj kupuje. Za 3,5 milijone tolarjev kupec ne bo dobil 250 konj, blazne pospeske in neverjetno lege na cesti. To je v drugem planu, kajti za ta denar bo dobil lancio delto integrale, eno zadnjih avtomobilskih legend, kakrsnih ne delajo vec. Drugace pa dobite se vec podatkov o mojem avtu na nasem mnenjalniku (www.joker.si/mnenjalnik).
ZAAAAKKKKOOOOONNNN avto!!!
To je eden izmed prvih treh avtomobilov ki bi si jih kupil če bi zadel na lotu (eden je še Subaru Impreza WRX STI, drugi pa ne boste verjeli - Porsche 911 GT2). Res tuki ostanem pa brez sape ko kaj takega vidim. Sej tisti ko vemo za kaj se gre in imamo spoštovanje do tega avta ne dajemo takih neumnih izjav. David prav zavidam ti ta avto. Če bi bil moj bi ga mel v garaži parkiranega in bi se mogoče peljal 1 x na teden samo ljubiteljsko.
Je že kdo slišal turbino pri tem avtu, ko pred ovinek pride in pol iz njega spelje? Kocine mi gredo pokonci.
Bi jo blo možno kdaj samo videt? To mi je res huda želja! Samo videt?