Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Ne apr 06, 2008 3:52 pm

včasih mi je kr doskrat zmanjkal zdj pa ne več ker učasih sem lahko ko mi ga je zmanjkal potisnu sam avto iz ceste,ko so bili še lažji 900kg,zdj bi blo pa malce drugače :lol:
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Ne apr 06, 2008 4:36 pm

V avtu mi ni še nikol zmankal, je pa blo že parkrat zelo blizu :)
Mi je pa že večkrat zmankal bencina na motorju...ampak tam je pa itak na srečo tisti fajni gumb k ga sam obrneš in imaš še par litrov rezerve :))
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Po apr 07, 2008 11:25 am

Meni kesl drži 50L, nalivam vedno tak okrog 35L, ko prevozim približno 550 km.
Da bi na lučko čakal to ni za mene, ko gre kazalec pod četrt že mam tak čuden občutek, pa čeprav vem, da mi manj kaže kot je res pa po kilometrih in glede na porabo tudi vem, da je še vsaj za 200 km.
Ko sem ga pa kupo takrat je bil pa res skuraj suh, kazalec čisto na nuli, lučka gorela, mi je prodajalec reko, zdaj pa kar na bencinsko prek ceste in sem natočil 48,5L.
Ne vem zakaj eni tak dolgo čakate, a ni brez veze potem tisto cvikanje ali bo dosti ali ne.
To, da v današnjem času zmanjka goriva je ena navadna nemarnost, tankat itak moreš it in nisi nič na slabšem, če greš kak dan prej, bencinskih je pa tud skoraj toliko kot gostiln, saj je v vsaki malo večji vasi, zastopil bi, če bi bile 50 km narazen, samo tako pa :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov