syncmaster je napisal/-a:Težko je verjeti vsem, ki tukaj pišete, menim, da je nekaj postov namenoma zavajajočih.
Lahko vam povem samo sledeče: v SLO obstaja črpalka, ki ima vrhunsko, top of the top gorivo. Če želite ugotoviti katera je to, potem ugotovite iz katere črpalke se dobavlja gorivo v novomeški Revoz za prvo tankanje v nove avtomobile.
juhica je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:js mam zdej za spremembo petrolovo gorivo not, k ni blo izbire pa mi ga dost več žre, mogoč k je avto navajen na mol pa omw...
lol
juhica je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:js mam zdej za spremembo petrolovo gorivo not, k ni blo izbire pa mi ga dost več žre, mogoč k je avto navajen na mol pa omw...
lol
nebivedu je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:še sreča da mam 300m od šihta stran agip pumpo
Agip ima petrolov bencin, tako da nisi nič na boljšem.
BBoss je napisal/-a:Ne vem, ampak v tej temi je precej nabijanja in bullshita. Vsi ugotavljajo, da po enem tanku je tako drastična sprememba, da potem tam sploh ne tankajo. In to je potem reprezentativni merilni vzorec, al kaj?![]()
![]()
Za pravilno ocenjevanje porabe bi moral imeti dovolj veliko število tankanj, da bi se možnost napake čimbolj izničila.
Tukaj je moje povprečje pri raznih dobaviteljih goriv (diesel)
Matjazy je napisal/-a:Zgleda je res neki narobe s petrolom! Svojga dizla tankam iz kantic, pa pije manj kot 5l. Zdej sem mal od punce sunnya si sposodu, pa tankam na petrolu.. in zadeva pije 8l!!!
Bo treba res mal bolj podrobno raziskat tole!!!
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov