praviš da paziš kako voziš... tut takih je dost mrtvih

sej ni nujno da boš ravno preživel nesrečo zaradi airbaga,zame je dost že če vsaj malo poškodbe ublaži,tok da...
RED_line je napisal/-a:usode se ne da spreimnjat. ne vem kako si lahko razumel drugače. tudi če vzameš air beg vn se ne bo spremenila. in če ti ni jasno je isti falus al imaš ali nimaš air bega. če ti je usojeno da se ne boš zaletavla je vseeno kašen avto imam. kaj bom reku zdaj ne, in prodal avto ter kupil enega varnejšega? sej bi bile posledice enake. če se mi ima kaj za zgodit se mi bo. mi pa je sigurno usoda določla ta avto. lahko pa zaradi česar dugega in ne 2 air begov.
točno zato bi vlekel air bag vn, kr tudi če se zaletim od avta ne ostane nič. to pomeni da ko vozim normlano se lahko v vsakem trenutku ustavim in v večinih primerih izognem raznim zadevam. ko pa vozim malo hitreje mi ne bi niti roll bar pomagal.
to da je lažji in da gre boljše je kr nekaj.ne si mislit da če imam hondo spadam v kategorijo zabiti hondaši[/code]
RED_line je napisal/-a:sej air bag ni napačen (za tiste ki ne znajo vozit), sam meni ne rabi. tko kot tudi ne klima. samo odvečna teža je, pa še je nikoli ne rabim.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov