Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če apr 10, 2008 5:03 pm

@RED_line: pišeš take bedastoče,da glava peče.razmišljaš pa na nivoju popolnega bebca.
praviš da paziš kako voziš... tut takih je dost mrtvih :idea:
sej ni nujno da boš ravno preživel nesrečo zaradi airbaga,zame je dost že če vsaj malo poškodbe ublaži,tok da...
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Če apr 10, 2008 5:14 pm

el diablo to je tvoj problem da ti ne razumeš kar sem napisal. in če je to razlog da se ti zdi neumno potem je za se zamislit kdo je neumen.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če apr 10, 2008 5:14 pm

RED_line je napisal/-a:usode se ne da spreimnjat. ne vem kako si lahko razumel drugače. tudi če vzameš air beg vn se ne bo spremenila. in če ti ni jasno je isti falus al imaš ali nimaš air bega. če ti je usojeno da se ne boš zaletavla je vseeno kašen avto imam. kaj bom reku zdaj ne, in prodal avto ter kupil enega varnejšega? sej bi bile posledice enake. če se mi ima kaj za zgodit se mi bo. mi pa je sigurno usoda določla ta avto. lahko pa zaradi česar dugega in ne 2 air begov.
točno zato bi vlekel air bag vn, kr tudi če se zaletim od avta ne ostane nič. to pomeni da ko vozim normlano se lahko v vsakem trenutku ustavim in v večinih primerih izognem raznim zadevam. ko pa vozim malo hitreje mi ne bi niti roll bar pomagal.

to da je lažji in da gre boljše je kr nekaj.ne si mislit da če imam hondo spadam v kategorijo zabiti hondaši[/code]

po tvojih postih sodec si dalec od tipicnih hondaseu ampak telh par objav v temi je pa tut cist mem tega kar ponavadi pises/zagovarjas.
nevem nevem ce mas prou kar se usode tice,jst mislm da si jo vsak sam kroji...
ce se drzimo poj tvoje teorije pa mau poenostavimo zadeve,je iz tvojih besed razvidno da ti je vse usojen in je ves trud(sola sluzba zamanj).verjetno imas zaposlitev in hodis na sihc.zakaj koji k@urac ce ti je usojenb da bos revez al bogatas,dj odpoved pa sed doma,ker ce ti je usojen da bos bogatas boz brez dela tut,ce pa ti je usojen da si revez pa ti nc ne pomaga ce bos delau k zmesan....
Ni vse res kar napišem

M.G.
Nov uporabnik

Napisal/-a M.G. Če apr 10, 2008 6:02 pm

RED_line vzami ven še zavore če ti je usojeno, da se boš zaletel ti tudi te ne bodo pomagale najbolje, da se sploh ne privežeš pa luči ugasni vzglavnik odstrani in potem boš ful kul, ker se boš lahko izogibal nesrečam, ker ti je usojeno, da se ne boš ali boš zaletel in crknil! V obeh primeri ne potrebuješ teh stvari ker ti je usojeno!

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Če apr 10, 2008 6:02 pm

vidim da ne razumeš ravno kako usoda deluje ;) ne da se mi pa razlagat kaj in kako kr v to nekateri verjemejo nekateri pa ne. kot drugo ni to tema usode ampak air begov ;)
gassssssssssssssssss

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Če apr 10, 2008 6:20 pm

Takih kot je Red_Line, noben Airbag ne more rešiti, ker ni več kaj rešiti ... kruta usoda pač

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Če apr 10, 2008 7:07 pm

ti že veš, ti že veš...
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe apr 11, 2008 8:53 am

...zakaj napadate "red linea"...pač nima rad vreče... :lol:

P.S moram opisat še mojo "dogodivščino": nekje leta 93/94 sem kupil novo Lantro 1.8 GT luštkana zadevca za tiste čase ne predraga, "nabita" z vso opremo, med njo tudi voznikov air-bag v štirikrakem sicer usnjenem volanu, na pogled grd "ko sto hudičev". Že prvi dan vožnje iz LJ. domov me je neko "nelagodje" spreletavalo, kar se tiče tiste vreče, že sama pomisel, da bi potrobil me je zgražala, kaj šele da bi "šlatal" tam okoli volana..........po mesecu "nelagodje" ni hotelo popustit, službena vožnja v Sežano je bila na "sporedu" in po končanem sestanku, ne bodi ga len "drito" v Trst _ po dobri urci sem že "šibal" nazaj to pot s prekrasnim "momotom" pred očmi in v rokah :D "talijanu" sem pa pustil vrečo in volan, pa še za pijačo sem mu dal (ko so fanti premontiravali) in bil vesel, da je hotel zamenjat(je že vedel, da bo vrečo zlahka prodal 5x dražje kot momota...)

P.S 1. pri prodaji je bil novi lastnik tudi navdušen nad "momotom" pa celo strinjal se je, da vreča povzoča nelagodje(saj hudiča nikdar ne veš kdaj se bo sprožla sama od sebe) in da bolje, da je ni.........

P.S 2. danes je seveda vse drugače.................ampak fante, ki dajo to ven popolnoma zastopim..............ampak po eni strani je pa to res ena "navlaka" v avtu zato se kregat ali je bolje imet 4/6 ali 15 vreč brez veze...........osebno ne rabim nobene (niti ABS-a) vse lahk poberejo ven le KLIMO NE DAM.... :lol:

Uporabniški avatar
bzzero
Novinec

Napisal/-a bzzero Pe apr 11, 2008 9:04 am

Pri meni je ravno obratno... grozno nelagodje obcutim kadar se vsedem v avto brez air bagov.

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Pe apr 11, 2008 9:42 am

Ja tudi pri meni je isto.

Ko je mami kupovala novega megana, ki ima serijsko 6 bagov je še dodatno doplačala še zadnja 2 tako da jih je not 8. (voznik+sovoznik, stranski spredaj, zavesa čez cel bok, in za doplačilo zadnji stranski)

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Pe apr 11, 2008 11:51 am

bzzero je napisal/-a:Pri meni je ravno obratno... grozno nelagodje obcutim kadar se vsedem v avto brez air bagov.

Hehe... jaz se v tazga sploh ne usedem več - razen če stoji in se ne bomo nikamor peljali ;)

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Pe apr 11, 2008 4:12 pm

lenivec, zakaj ne dirkajo v kratkih hlačah in majci? zato kr usoda te je že nareila tako pametnega da ne boš delal takih neumnostih. pride pa do izraza ko si 1 v živ voziš brez čelade in glih takrat se stlebneš ali pa dobiš kazen. jaz sm bil 2x brez čelade v živ in ravno takrat so me ustavli.
to da se air begi ne sprožijo sami od sebe ne drži. že več krat sm prebral da so se odprli kr sami od sebe. celo pri parkiranem avtu. se bolj redko zgodi, sam se.

sej air bag ni napačen (za tiste ki ne znajo vozit), sam meni ne rabi. tko kot tudi ne klima. samo odvečna teža je, pa še je nikoli ne rabim.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe apr 11, 2008 5:05 pm

Če se hočeš potit, je tvoja stvar - a to, da se bojiš balončkov, ta je že malo divja.
In to, da hočeš enega (ali oba?) vreč ven - kljub temu, da ti je Usoda, katere mnenje in aktivnosti tako spoštuješ, namenila točno to Hondo z dvema airbagoma - je direktno nespoštovanje Usode. Kaj pa, če ti je Usoda namenila nesrečo in manjše poškodbe ravno s pomočjo airbagov (in ti je zato vtaknila dva v tvojo Hondo)? Kako si upaš spreminjati vnaprej Usojeno?

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Pe apr 11, 2008 5:24 pm

RED_line je napisal/-a:sej air bag ni napačen (za tiste ki ne znajo vozit), sam meni ne rabi. tko kot tudi ne klima. samo odvečna teža je, pa še je nikoli ne rabim.

AirBag nima nobene veze s tem kako dobro nekdo vozi.

A na to, da lahko nekdo DRUG (ki ni tako dober voznik, kot bi naj bil ti) povzroči nesrečo v kateri si udeležen TI, ti pa ne pride na pamet??

Sicer pa jaz se ne bi preveč hvalil - "jaz sem pa dober šofer, pa ne morem povzročit nesreče "- da ti ne bo usoda dokazala nasprotno...

A pol so po tvojem varnostni pasovi, vzglavniki, zmečkljive cone, ojačitve karoserije tudi samo odvečna teža?

M.G.
Nov uporabnik

Napisal/-a M.G. Pe apr 11, 2008 5:37 pm

Taki vozniki kot je RED_line so najhujši. Mislijo, da se njim ne more nič zgodit če jim je tako usojeno in so tako prepričani sami vase in v svoje sposobnosti, da se izognejo vsem nesrečam ker oni so ˝carji˝!!!! Grozno kakšni ljudje vozijo po cestah ni čudno, da je toliko nesreč!

P.S: Pa vsaj sovozniku pusti air bag če slučajno nebo seznanjen s tvojimi teorijami pa se bo vseeno peljal s tabo!!!

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Pe apr 11, 2008 5:53 pm

dokler ne boste vozli v luki ne boste vedli kaj pomeni nevarnost za vsakem vogalu.
m.g. jaz dobro vem kaj pomeni odgovornost zato mi ne bluzi! in kaj sm kje napisal da se mi ne more nič zgodit? ne! potem se pa uči brat in ne bluzit!
esem če ne veš kako usoda deluje potem ne bluzi.

ste že vozli kdaj motor? očitno ne! kr če bi ga, bi šele takrat začeli gledat za prav kaj se dogaja v prometu in z samo okolico. moreš vse predvidevat tako kot v avtu tudi na motorju! in na motorju imaš kot varnost samo svoje znanje, izkušnje in srečo! kakšni air begi!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe apr 11, 2008 5:58 pm

je to tema o air bagih ali o tem komu je nekaj usojeno komu ne?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe apr 11, 2008 6:04 pm

adis je napisal/-a:je to tema o air bagih ali o tem komu je nekaj usojeno komu ne?

Očitno o tem, komu so usojeni airbagi, pa tega ne dojame oz prizna... :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov