Debate, ki niso vezane na ostala področja...

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BojanI Ne maj 04, 2008 5:34 pm

Tole temo nisem odprl zato, da bi ostali tukaj poslušali kregarije nekaterih !!
Odprite si svojo temo glede vožnje po odstavnem pasu, pa si tam dajte duška.

V opravičilu DARS-a ste lahko zasledili napotek naj pred potovanjem preverimo stanje na naših avtocestah. Danes bi bil ta napotek še kako koristen, če bi bil objavljen ob pravem času.

Informacija ob 16:00 na DARS-ovi brezplačni številki :

- daljši zastoji na cestninski postaji LOG

Ok, če to drži grem ven v Logatcu, ker bo najbrž na izvozu Vrhnika še večja štala. Očitno je več ljudi slišalo to obvestilo, ker se je kolona na izvozu vidno povečevala, čakal sem kakih 20 minut, da sem z ABC prevozil tisto mitnico. Malo pred pol peto na VAL-u 202 objavijo, da zastoja pri Logu ni več. Pokličem še na DARS-ovo številko in tudi tam kar naenkrat trdijo, da zastoja ni več.

Kako WTF se lahko v slabe pol ure spuca daljši zastoj ?? Ob 17:00 pa me iz AC pred Logatcem pokliče kolega, češ da tam vse stoji, ker vsi rinejo ven na izvozu za Logatec.

No v glavnem spet štala na AC, tokrat zarad šlampaste informacije.

Komu naj tokrat jbm ? Bo spet prišlo opravičilo ?

lpB

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Ne maj 04, 2008 6:05 pm

največ zmede povzročajo itak sami vozniki!

dans na abc... pelje tipu mu ne odpre abc-ja pa čaka tam pa maha z kartico 5 min, odvzad mu vsi trobijo sam je pa rabu da se je deso zapelu...

sm šel po kombinirani pa sm bil dost prej če bi čaku v koloni za abc..

komi čakam da bodo vinjete da vsaj cestninske ne bodo več problem..

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Ne maj 04, 2008 6:19 pm

NaceM je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
NaceM je napisal/-a:
Senad je napisal/-a:jaz grem vedno po odstavnem če je gužva, prižgem vse štiri in gasa...keremu se da čakat, pač čaka, kerim pa ne pa naj grejo ki hočejo.
(dokler ni divjanja je vse ok, če pa keri divja, pol pa sem za to da naj raje čaka u vrsti)

Če mene srečaš, boš imel pa plavo šljivo na levo oko in oba bova lepo počakala na plavce.

...ja in zakaj te moti, če gre po odstavnem pasu??? ja, pač ma j***a (ki jih ti nimaš) in veselo prehiteva po desni - sicer se je že nemalokrat zgodilo, da tik ko si prišel do cestnine ali ABC-ja so "žandari" opazli tvoje početje..........kolk je po novem ne vem, po starem je bilo 20 jurjov(sit)....

A veš, da takega imam "j***a" užgat enkrat pošteno na gobec.

zakaj že?? ker se nekdo pelje mimo tebe po odstavnem??? hahaha ste smešni
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Ne maj 04, 2008 6:44 pm

Kaj je tebi smešno? Zaradi takih imbecilov čaka cela kolona.
Sem že bil priča poleg, ko rešilec ni mogel do nesreče zaradi takih idiotov, pa tudi priča, kako so se idioti po travi vozili mimo, ko je spokalo... Svašta vidiš (očitno si tudi ti en od takih omejencev).
In če tak i**** dobi eno na gobec, jo je še zelo milo odnesel! Jaz bi dal take tipe v zapor!

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Ne maj 04, 2008 8:50 pm

NaceM je napisal/-a:Kaj je tebi smešno? Zaradi takih imbecilov čaka cela kolona.
Sem že bil priča poleg, ko rešilec ni mogel do nesreče zaradi takih idiotov, pa tudi priča, kako so se idioti po travi vozili mimo, ko je spokalo... Svašta vidiš (očitno si tudi ti en od takih omejencev).
In če tak i**** dobi eno na gobec, jo je še zelo milo odnesel! Jaz bi dal take tipe v zapor!

poslušaj zdaj ti mene idijot en.
preberi še enkrat kaj sem napisal, dokler ni norenja in ogrožanje ostalih je vse ok...
in nevidim razloga če je odstavni fraj in čakam na cestnino, zakaj nebi šou po odstavnem. se mi pač neda čakat, če pa se tebi da, pa pač čakaj... in mi ne nabijajte da sem i**** pa neke grožnje, ker sem napisal da če se keri misli tepst po cesti ga lahko samo zgazim če mi pred avto stopi.

za mene ste idioti vi, ki bi se rezali po cesti, ne pa tisti ko gre po odstavnem.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Ne maj 04, 2008 9:04 pm

oprosti, sam če ti je vožnja po odstavnem normalna, potem res ni kej za dodat... gremo kr vsi po odstavnem se vozt :?

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne maj 04, 2008 9:05 pm

dejte mir.

ce bo vsak od vs mal leps in bol strpno vozu bo takoj bols.

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Ne maj 04, 2008 9:59 pm

c.o.b. je napisal/-a:oprosti, sam če ti je vožnja po odstavnem normalna, potem res ni kej za dodat... gremo kr vsi po odstavnem se vozt :?

no sej cool, jaz sem pač napisal kak vozim, vsak ma svoj stil, eni čakajo, eni pač okoli pelejo, spet tretji mislijo pelat okoli pa sranje nardijo ( ne spustijo rešilca, nardijo nesrečo...) :)

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Ne maj 04, 2008 10:17 pm

NaceM je napisal/-a:Če mene srečaš, boš imel pa plavo šljivo na levo oko in oba bova lepo počakala na plavce.

x2

Senad ne mi zamert. Meni gre to takoo na zivce, da bi z avtom zapelu za tako osebo in ga pretepu ko prasca. Za zgubit zivce je to, da morajo vsi cakat, naenkrat se pa en prpelje po odstavnem lepo pocasi mimo ljudi, ki so tudi nestrpni zarat kolone. :?

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Ne maj 04, 2008 10:46 pm

ma ne zamerim nobenemu, sej sem napisal, sem na voljo takim ki pravijo da bi dali šljivo na oko... :lol: :lol: :lol:

sploh nevem kaj vas tako moti, sej vi tut lahko grete po strani če hočete... če pa vi NOČETE, pa pač nočete, mene ne moti...

upam da smo zdaj razčistili o tem odstavnem, in prosim da nehate pisat neumnosti.

artman
Nov uporabnik

Napisal/-a artman Ne maj 04, 2008 10:55 pm

A men se pa da čakat v koloni al kaj? me ne zanima a delaš prekršek s tem al ne, samo upraš se zakaj pa ostali lahko stojijo v koloni in čakajo? Verjetn ne zato ker so prevelki pussyji al pa se jim glih da čakat. Ne. To je izključno zato da majo gasilska in reševalna vozila dostop do kraja nesreče če pride do tega primera. Kljub temu da bi mogl to omogočt na sredi med voznim in prehitevalnim pasom. Ne rečem tistih 100 m pred cestninsko da greš par avtov prehtet ampak kar je preveč je preveč. Previdnost gor al pa dol.

krho
Novinec

Napisal/-a krho Po maj 05, 2008 7:03 am

Včeraj je nek k****n ustavil na pasu nekje 30-40m od rampe za ABC... Njegova baba pa zadaj stoji, pa brska po prtljažniku? :? :? Znaka narisanega čez celo širino cestišča najbrž ni poznal(prepovedano parkiranje in ustavljanje). Sem se mal na troblo usedu, me pa baba prov zabodeno gleda?
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov in iger - http://xcollect.sf.net

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Po maj 05, 2008 7:27 am

artman je napisal/-a:A men se pa da čakat v koloni al kaj? me ne zanima a delaš prekršek s tem al ne, samo upraš se zakaj pa ostali lahko stojijo v koloni in čakajo? Verjetn ne zato ker so prevelki pussyji al pa se jim glih da čakat. Ne. To je izključno zato da majo gasilska in reševalna vozila dostop do kraja nesreče če pride do tega primera. Kljub temu da bi mogl to omogočt na sredi med voznim in prehitevalnim pasom. Ne rečem tistih 100 m pred cestninsko da greš par avtov prehtet ampak kar je preveč je preveč. Previdnost gor al pa dol.

Ma pozabi... Nekateri imbecili tega očitno ne razumejo in je zdravilo za njih resnično le fizična kazen.

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Po maj 05, 2008 9:49 am

NaceM je napisal/-a:
artman je napisal/-a:A men se pa da čakat v koloni al kaj? me ne zanima a delaš prekršek s tem al ne, samo upraš se zakaj pa ostali lahko stojijo v koloni in čakajo? Verjetn ne zato ker so prevelki pussyji al pa se jim glih da čakat. Ne. To je izključno zato da majo gasilska in reševalna vozila dostop do kraja nesreče če pride do tega primera. Kljub temu da bi mogl to omogočt na sredi med voznim in prehitevalnim pasom. Ne rečem tistih 100 m pred cestninsko da greš par avtov prehtet ampak kar je preveč je preveč. Previdnost gor al pa dol.

Ma pozabi... Nekateri imbecili tega očitno ne razumejo in je zdravilo za njih resnično le fizična kazen.

Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po maj 05, 2008 10:00 am

NaceM je napisal/-a:
resnično le fizična kazen.

...pa kaj je Nace, s tabo kaj narobe??? Si bolan??? Si lokalni šerif, da boš fizično obračunaval z nekom, za neko stvar ki se te sploh ne tiče - da ne bo pomote, tudi sam ne odobravam tega početja(čeprav sem tudi že to počel in to, ko se mi je pred MMP Obrežje tri kilometrska konona naredila, jaz pa na šiht) ampak dokler se mene ne tiče in ni nobenih "dotikov" z mojim vozilom, potem me boli k. za početje drugih, zaradi mene "po luftu" lahko leti, ali pa po njivi, travi kot je nekdo že omenil.......enako, ko me nekdo po polni črti prehiteva, kaj bom zdaj za njim norel in fizično obračunal z njim, ker si on "upa" jaz pa pač ne ...........dajmo, mal resnosti.......

P.S in avtor teme se že jezi, ker ni s tem namenom tema odprta......

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Po maj 05, 2008 10:37 am

sašo5.. nace nima prav kar se tiče odstavnega, pač tistih par nekaj junakov na egotripu pač gredo po odstavnem ;) , kar se tiče pa prehitevanja čez polno pa ponavadi še v škarje v koloni dolgi 1km, pa me večkrat prime da bi koga ustavil in se malo pogovoril z njim. :roll: Ampak resnično pogovoril, ker besede lahko bolj udarijo kot pesti ;)

Ta situacija se redno vsakodnevno dogaja, na cesti Trebnje - NM, ko nekaterim pač res ne potegne da 50 avtomobilov težko prehitiš po tisti cesti :roll:

Pa še ena za avtorja teme:

Včeraj so se tako policisti postavili na koncu AC Brežic-NM v smeri NM. Vsaka jim čast, da so prišli ker drugače bi bila taka kolona da je adijo(no pa sej je blo lepo vreme). So pa kr nekaj kazni napisali frajerjem, ki so vključevali na žlajfe v sosednji pas 8)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po maj 05, 2008 10:44 am

Psepi je napisal/-a:Ta situacija se redno vsakodnevno dogaja, na cesti Trebnje - NM, ko nekaterim pač res ne potegne da 50 avtomobilov težko prehitiš po tisti cesti :roll:

....skupek "idiotov" občinskih/policijskih se je supaj usedel in odločil, da treba odsek tridesetih kilometrov potegnit polno črto, tudi tam, kjer je bila 50 let prekinjena in so odseki ravni tudi kilometer/dva(tik pod poljanskim klancem z ene in druge strani....) tudi sam tam prehitim, sploh tovorno vozilo, ki "cijazi" 70 - ko ga pa prehitiš pa vidiš, da ga spredaj "brenza" stari "frigid"(klobučnik) ki vozi prav tako 70km/h...... :roll: in ni čudno, da nekomu "kri zavre"........

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po maj 05, 2008 11:36 am

sašo5 je napisal/-a:
Psepi je napisal/-a:Ta situacija se redno vsakodnevno dogaja, na cesti Trebnje - NM, ko nekaterim pač res ne potegne da 50 avtomobilov težko prehitiš po tisti cesti :roll:

....skupek "idiotov" občinskih/policijskih se je supaj usedel in odločil, da treba odsek tridesetih kilometrov potegnit polno črto, tudi tam, kjer je bila 50 let prekinjena in so odseki ravni tudi kilometer/dva(tik pod poljanskim klancem z ene in druge strani....) tudi sam tam prehitim, sploh tovorno vozilo, ki "cijazi" 70 - ko ga pa prehitiš pa vidiš, da ga spredaj "brenza" stari "frigid"(klobučnik) ki vozi prav tako 70km/h...... :roll: in ni čudno, da nekomu "kri zavre"........

Mogoče so idioti, mogoče niso, vendar je dolenjska cesta od trebnjega do novega mesta bila, je in bo nevarna, dokler ne bodo avtoceste zgradili tam mimo. Zato je meni to čisto všeč, da je stalno polna črta, samo še več policajev bi postavil ob cesto in naj ustavljajo tako tiste, ki vozijo prepočasi, kot tiste, ki so prehitri.

Vozil sem se nekaj let vsak dan po tisti cesti iz nm v lj v službo in vem kok sem nesreč videl v tistem času. Od tega, da je človeka pred mano odneslo z ledene ceste in je priletel na cesto nižje in to na streho, kot do hudih nesreč, ko je z osebnim avtom zabil šleparju prednja kolesa 2 metra nazaj za kabino.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Po maj 05, 2008 12:30 pm

sašo5 je napisal/-a:
NaceM je napisal/-a:
resnično le fizična kazen.

...pa kaj je Nace, s tabo kaj narobe??? Si bolan??? Si lokalni šerif, da boš fizično obračunaval z nekom, za neko stvar ki se te sploh ne tiče - da ne bo pomote, tudi sam ne odobravam tega početja(čeprav sem tudi že to počel in to, ko se mi je pred MMP Obrežje tri kilometrska konona naredila, jaz pa na šiht) ampak dokler se mene ne tiče in ni nobenih "dotikov" z mojim vozilom, potem me boli k. za početje drugih, zaradi mene "po luftu" lahko leti, ali pa po njivi, travi kot je nekdo že omenil.......enako, ko me nekdo po polni črti prehiteva, kaj bom zdaj za njim norel in fizično obračunal z njim, ker si on "upa" jaz pa pač ne ...........dajmo, mal resnosti.......

P.S in avtor teme se že jezi, ker ni s tem namenom tema odprta......

Finta ni kaj.. Jaz sem bolan ja, ker mi gre takšno početje na jetra. Očitno nisi na lastne oči videl ljudi vkleščenih v avto, gasilci pa blizu niso mogli, ker so se takšni imbecili naguzili po odstavnem pasu! Jaz sem to videl na lastne oči (ko še niti cela AC ni bila narejena do konca) in ne bi rad kaj takšnega več videl. Ljudje kričijo od bolečin pv razbitini. Pa polno radovednežev okoli in ljudi, ki NE MOREJO pomagati! Gasilci blizu niso mogli zaradi par takšnih junakov, ki so prizadeti v glavo. Zato prosim, ne govori mi, da sem bolan, ampak je bolano takšno početje, ki ogroža druge udeležence v prometu! In ja.. Z veseljem bom kakšnega takega junaka okoli kepe, če bom le imel priložnost!

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Po maj 05, 2008 12:46 pm

Dajmo zdaj nekaj razčistit: Vožnja po odstavnem pasu je o.k., ČE je to res malo pred cestninsko postajo (recimo par sto metrov) in imaš ABC kartico.

Vse ostalo, kot npr. če je delo na cesti ali pa da si več kilometrov oddaljen od cestnine ipd. je primitivizem, prepotentnost, nevzgojenih egocentrikov največkrat kakih "BMW-čefurjev" ali pa "audiotov" (nimam nič proti Audiju in BMW-ju kot avtomobilskima znamkama, samo nažalost konstantno in kontinuitetno opažam največkrat, da taka sorta ljudi vozi največkrat ti dve znamki). :roll:

Kar je pa tu vsaj meni najbolj zaskrbljujoče je to, da opažam, da to dostikrat počno družinski očetje, ki so tako res "sijajen" vzor svojim frocem na zadnjih sedežih, ki imajo očeta za zgled! Po večih temah vpijemo, da je vzgoja najbolj kriva za stanje na cestah kakršno je in ne premajhne kazni in vse ostalo in evo, potem pa takole!! :evil: Takim cepcem bi zaračunal še 10x višjo kazen ali pa nekaj, da bi jih izučilo! :evil:
Antiznačkar po prepričanju
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov