NaceM je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Senad je napisal/-a:jaz grem vedno po odstavnem če je gužva, prižgem vse štiri in gasa...keremu se da čakat, pač čaka, kerim pa ne pa naj grejo ki hočejo.
(dokler ni divjanja je vse ok, če pa keri divja, pol pa sem za to da naj raje čaka u vrsti)
Če mene srečaš, boš imel pa plavo šljivo na levo oko in oba bova lepo počakala na plavce.
...ja in zakaj te moti, če gre po odstavnem pasu??? ja, pač ma j***a (ki jih ti nimaš) in veselo prehiteva po desni - sicer se je že nemalokrat zgodilo, da tik ko si prišel do cestnine ali ABC-ja so "žandari" opazli tvoje početje..........kolk je po novem ne vem, po starem je bilo 20 jurjov(sit)....
A veš, da takega imam "j***a" užgat enkrat pošteno na gobec.
NaceM je napisal/-a:Kaj je tebi smešno? Zaradi takih imbecilov čaka cela kolona.
Sem že bil priča poleg, ko rešilec ni mogel do nesreče zaradi takih idiotov, pa tudi priča, kako so se idioti po travi vozili mimo, ko je spokalo... Svašta vidiš (očitno si tudi ti en od takih omejencev).
In če tak i**** dobi eno na gobec, jo je še zelo milo odnesel! Jaz bi dal take tipe v zapor!
c.o.b. je napisal/-a:oprosti, sam če ti je vožnja po odstavnem normalna, potem res ni kej za dodat... gremo kr vsi po odstavnem se vozt
NaceM je napisal/-a:Če mene srečaš, boš imel pa plavo šljivo na levo oko in oba bova lepo počakala na plavce.
artman je napisal/-a:A men se pa da čakat v koloni al kaj? me ne zanima a delaš prekršek s tem al ne, samo upraš se zakaj pa ostali lahko stojijo v koloni in čakajo? Verjetn ne zato ker so prevelki pussyji al pa se jim glih da čakat. Ne. To je izključno zato da majo gasilska in reševalna vozila dostop do kraja nesreče če pride do tega primera. Kljub temu da bi mogl to omogočt na sredi med voznim in prehitevalnim pasom. Ne rečem tistih 100 m pred cestninsko da greš par avtov prehtet ampak kar je preveč je preveč. Previdnost gor al pa dol.
NaceM je napisal/-a:artman je napisal/-a:A men se pa da čakat v koloni al kaj? me ne zanima a delaš prekršek s tem al ne, samo upraš se zakaj pa ostali lahko stojijo v koloni in čakajo? Verjetn ne zato ker so prevelki pussyji al pa se jim glih da čakat. Ne. To je izključno zato da majo gasilska in reševalna vozila dostop do kraja nesreče če pride do tega primera. Kljub temu da bi mogl to omogočt na sredi med voznim in prehitevalnim pasom. Ne rečem tistih 100 m pred cestninsko da greš par avtov prehtet ampak kar je preveč je preveč. Previdnost gor al pa dol.
Ma pozabi... Nekateri imbecili tega očitno ne razumejo in je zdravilo za njih resnično le fizična kazen.
NaceM je napisal/-a:
resnično le fizična kazen.
Psepi je napisal/-a:Ta situacija se redno vsakodnevno dogaja, na cesti Trebnje - NM, ko nekaterim pač res ne potegne da 50 avtomobilov težko prehitiš po tisti cesti![]()
sašo5 je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:Ta situacija se redno vsakodnevno dogaja, na cesti Trebnje - NM, ko nekaterim pač res ne potegne da 50 avtomobilov težko prehitiš po tisti cesti![]()
....skupek "idiotov" občinskih/policijskih se je supaj usedel in odločil, da treba odsek tridesetih kilometrov potegnit polno črto, tudi tam, kjer je bila 50 let prekinjena in so odseki ravni tudi kilometer/dva(tik pod poljanskim klancem z ene in druge strani....) tudi sam tam prehitim, sploh tovorno vozilo, ki "cijazi" 70 - ko ga pa prehitiš pa vidiš, da ga spredaj "brenza" stari "frigid"(klobučnik) ki vozi prav tako 70km/h......in ni čudno, da nekomu "kri zavre"........
sašo5 je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:
resnično le fizična kazen.
...pa kaj je Nace, s tabo kaj narobe??? Si bolan??? Si lokalni šerif, da boš fizično obračunaval z nekom, za neko stvar ki se te sploh ne tiče - da ne bo pomote, tudi sam ne odobravam tega početja(čeprav sem tudi že to počel in to, ko se mi je pred MMP Obrežje tri kilometrska konona naredila, jaz pa na šiht) ampak dokler se mene ne tiče in ni nobenih "dotikov" z mojim vozilom, potem me boli k. za početje drugih, zaradi mene "po luftu" lahko leti, ali pa po njivi, travi kot je nekdo že omenil.......enako, ko me nekdo po polni črti prehiteva, kaj bom zdaj za njim norel in fizično obračunal z njim, ker si on "upa" jaz pa pač ne ...........dajmo, mal resnosti.......
P.S in avtor teme se že jezi, ker ni s tem namenom tema odprta......
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov