bravura pravi:
Situacija glede italije je sledeča:
V zgoraj citirani trgovini jih morjo imeti, samo vprašanje je kako je z njihovo zalogo, saj če se tja odpravi recimo 6 ljudi, ki vsi hočejo te strobote, pa lahko nastane problem.
Jaz bi se najraje priporočil Sieratorju ali komu drugemu, če bo kdaj v bližnji prihodnosti kaj pohajal po Udinah, da si iz čistega veselja ogleda malo to trgovino, pa kaj poroča.

O.K.
Danes (pravzaprav zdaj že včeraj) sem bil tam. Trgovine ni problem najti; je na desni strani ceste (via Nazionale), če greš z avtoceste na izvozu Udine-Nord ven in voziš skozi Tavagnacco proti Udinam. Ena rdeča hala, spredaj precej zasteklena.
Trgovina je kar velika in založena z vsemi mogočimi artikli! Drugo vprašanje pa je, če imajo iskani artikel ravno za tvoj avto (sicer se da naročiti), vsekakor pa je priporočljivo imeti avto, ki je še v proizvodnji

. Zame torej prej ne kot ja...
Seveda, če iščeš univerzalne stvari, to ni problem.
Imajo pa:
-izdelke za vzdrževanje in servisiranje avta,
-klasične športne dodatke (volani, ročke, pedala, pragovi, spojlerji, bela podlaga za merilnike, dodatni merilniki, Apex in Eibach vzmeti, Športni izpuhi, celo platišča...),
-dirkalno robo (školjkasti sedeži, dirkalni kombinezoni, čelade...),
-stilistične dodatke (luči, smerokazi v raznih barvah in to...).
-strešne prtljažnike,
-tepihe, prevleke...
Pri njih kupljeno robo ti tudi zmontirajo v avto!
Tiste strobote imajo pa po 13! Eurov. In bilo je še nekaj kompletkov tam na stalaži.
Poleg 'resnih' kosov za avto se dobi tudi recimo majčke z avtomobilskimi karikaturami, celo medvedke oblečene v take (pomanjšane) majčke (darilo predragi, ki jo zanimajo avti), nalepke, kape in podobno spremljevalno kramo.
Seveda tudi telefoni in avtoinštalacija zanje ne manjka.
Aja, dobi se celo nekaj avtoakustike: subi v tubah; zvočniki Hertz in Coral; ojačevalci Audison in Hertz; radiji Blaupunkt, Pioneer, Panasonic, Kenwood; plastični distančniki za zvočnike v vratih (po cca.150 Eurov)...
Drugače pa je trgovina namenjena tudi motoristom, če to sploh koga zanima.
Pa kdove kaj sem še izpustil. Če pa koga še kaj več zanima pa naj vpraša.
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.