Voith je napisal/-a:ne. najbols bi blo da bi vrgl dol vlado in postavl novo. tako ki bi delala za nas, ne proti nam.
rajs se ubijem na avtocesti kot da zivim v pofukani policijski drzavi kot en hlapec teh drekov, ki si zmisljujejo take zakone, ukrepe in pooblastila in to na podlagi kr nekih nelogicnih ugotovitev in statistik prikazanih na nacin kot njim pase.
pišuka res zakon job, terorizirat folk s svojimi ultra pametnimi idejami, zravn pa mencat, jest une glupe prigrizke in mal po brdu tavat okol in se pocutt pomembnega.
zadne cajte dost delam na brdu pri kranju kjer je ta evropski show in me blazno fascinira, da so recimo tam sendvici v avtomatih 1.3 evra, isti sendvic je pa na pumpi 2.5e. zakaj ze? a si politiki nemorjo prvosct sendvica po taki ceni kot si ga raja, pri tem ma pa placo 10.000ojrov na mesec?? da ne govorimo o policajih tam. vsi so najbolj prijazni na svetu, dejansko sem se prou lepo pogovarjal z enim policajem pol ure cist normalno.
zakaj recimo takih policajev ni na cestah? a mi lahk kdo to razlozi.
vsak dan mi je bolj slabo od tega vsega skp.
Mosa je napisal/-a:Ja kr, najbolš da zablokerajo vse avte da ne grejo več k 130.
sebaveh je napisal/-a:Z nečim bo pač treba odplačat kombije
maestro je napisal/-a:Pa to je neverjetno, skoraj ves folk po vrsti se zgraža nad ukrepom, ki ne služi ničemur drugemu kot temu, da bi se bolj spoštovalo ZAKON.
V državi, ki je po prometni varnosti na psu, ne vidim niti enega razloga proti temu, da se vozi v skladu z omejitvami, ki so 130km/h. Resda je na ac nekoliko manj nesreč, vendar če so, so posledice hude.
Predvsem pa upam, da bodo storili vse, da se na cestah znebimo kretenoidov, ki skoraj celo traso iz lj do kopra prevozijo po prehitevalnem pasu, po možnosti s kakimi 160+ na uro. In, če se spraviš slučajno prehitevati s svojimi 140/h, se ti v hipu nalimajo na zadek, svetijo in nasploh izkazujejo svojo primitivnosti in nadutost.
Kot sem napisal že uvodoma, povečimi sedijo v nemških limuzinah.
Voith je napisal/-a:debili. prekleta policijska drzava.
zanalasc se bom vozu 270 pol pa ustavu na odstavnem pasu in sel ven na cik ce se to zgodi mater jim j***m.
Voith je napisal/-a:rajs se ubijem na avtocesti kot da zivim v pofukani policijski drzavi kot en hlapec teh drekov, ki si zmisljujejo take zakone, ukrepe in pooblastila in to na podlagi kr nekih nelogicnih ugotovitev in statistik prikazanih na nacin kot njim pase.
gustelj je napisal/-a:Voith je napisal/-a:debili. prekleta policijska drzava.
zanalasc se bom vozu 270 pol pa ustavu na odstavnem pasu in sel ven na cik ce se to zgodi mater jim j***m.Voith je napisal/-a:rajs se ubijem na avtocesti kot da zivim v pofukani policijski drzavi kot en hlapec teh drekov, ki si zmisljujejo take zakone, ukrepe in pooblastila in to na podlagi kr nekih nelogicnih ugotovitev in statistik prikazanih na nacin kot njim pase.
im nobody je napisal/-a:...aja vi ste popolni vozniki in v svoji vozniški karieri niste nikoli prevozili polne črte....blagor vam![]()
![]()
FBR je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:...aja vi ste popolni vozniki in v svoji vozniški karieri niste nikoli prevozili polne črte....blagor vam![]()
![]()
Heheh... taki ponavad prevozjo polno, ko rinejo iz notranjega rondoja direkt na prvi izhod, namesto drugega, in nato še trobijo folku na desni![]()
...zanimivo, da takih pocarjev za volanom nikoli ne uhapsijo?!?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov