kixs, baje, da če tankaš zutri al pa npr. pozno popoldne, da zjutraj lahko natočiš več goriva (nekje je ena tema o tem)
IcEm4n je napisal/-a:me prov zanima, kakšni bi bili rezultati, če bi testirali Clia 2 1.5 dCi (80KM), ki je tud en iz med tistih, ki imajo najmanjšo porabo.
nebivedu je napisal/-a:bzzero je napisal/-a:Sej nč ne rečem.. odvisno je od noge, glave in pogojev. Men se zdi u iber nizka poraba tole za 1.2. Ampak dobr, očitno se da, če se hoče.
edit: pa naj še kdo reče, da ma Petrol slabe tekočine :P
Ima slabe. Ampak ne povsod. Vsi imajo pregled v računalniku nad bencinom, ki jim ga pripeljejo. Točno vedo vsebnost vode in vsega. In če je nekdo bolj požrešen mu petrol dostavlja vso svinjarijo in tak jo bo prodajal. Nekateri pa tovornjake cisterne zavračajo, ker imajo preveliko vsebnost vode in ostalih smeti. Ampak zaenkrat so v manjšini. Ta mala pumpa na trzinski obvoznici se sicer trudi in to mi je všeč pri njih.
speedfreak je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:bzzero je napisal/-a:Sej nč ne rečem.. odvisno je od noge, glave in pogojev. Men se zdi u iber nizka poraba tole za 1.2. Ampak dobr, očitno se da, če se hoče.
edit: pa naj še kdo reče, da ma Petrol slabe tekočine :P
Ima slabe. Ampak ne povsod. Vsi imajo pregled v računalniku nad bencinom, ki jim ga pripeljejo. Točno vedo vsebnost vode in vsega. In če je nekdo bolj požrešen mu petrol dostavlja vso svinjarijo in tak jo bo prodajal. Nekateri pa tovornjake cisterne zavračajo, ker imajo preveliko vsebnost vode in ostalih smeti. Ampak zaenkrat so v manjšini. Ta mala pumpa na trzinski obvoznici se sicer trudi in to mi je všeč pri njih.
na tej mali pumpi, kjer ti veckrat tankas sm v avto, v katerega drugace spravim 40 litrov, spravil 50 litrov bencina...
speedfreak je napisal/-a:priblizno 10 mescev nazaj, mogoce malo vec...to se mi je zgodilo tud na eni pumpi v celju...drugace pa tankam vedno okoli 40 litrov ko se prizge lucka, takrat se niti ni gorela, pa sem natankal 50 litrov okroglih.
nebivedu je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:priblizno 10 mescev nazaj, mogoce malo vec...to se mi je zgodilo tud na eni pumpi v celju...drugace pa tankam vedno okoli 40 litrov ko se prizge lucka, takrat se niti ni gorela, pa sem natankal 50 litrov okroglih.
Čisto mogoče, vendar se meni to še ni zgodilo.
Pa si preveril, če je bila ročka dobro odložena in ni nekdo pred tabo tankal 10 litrov, pa niso zresetiral pumpe? Jst to vedno preverim, ker sem že parkrat prišel na pumpo in probal tankat, pa videl, da je gor že 25 litrov stočenih avta pa nikjer zraven - očitno se je tip odpeljal, pa potem tistemu, ki nasede zaračunajo še dodatek, ki ga ne želi. To je veliko lažje, kot pa policajem dokazovat, da se je nekdo odpeljal, pa potem zapisnike in podobno hodit iskat na policijo in dokazovat petrolu kot glavni firmi, zakaj manjka tok in tok litrov ter denarja.
Po forumu brska: Blinder, Google [Bot] in 3 gostov