Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. To sep 02, 2003 2:06 pm

Hehehe :D :D
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

frza
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frza To sep 02, 2003 2:28 pm

Uradna oseba ti ne sme naredit nič drugega kot to kar ji je predpisano, ostali pa lahko počnejo vse kar ni prepovedano!
Res je da je zakon v Sloveniji zelo okleščil pristojnosti policije sam kaj češ, more že tko bit prou, sej sm prepričan, da ko bodo pristojni oz parlamentarci mnenja da so pristojnosti preveč omejene jih bodo pa povečal! :D

bmw-e30
Nov uporabnik

Napisal/-a bmw-e30 To sep 02, 2003 3:00 pm

roman zanimiva dogodivscina s temele tvojim kolegom

Uporabniški avatar
cury
Nov uporabnik

Napisal/-a cury To sep 02, 2003 3:14 pm

no da jih se jst mal skritiziram. policaji so ene navadne reve k upajo grozit sam mladoletnikom z mano vred ( jst-17let ). dostkrat so me ze ustavl pa kr neki tezil da mi bodo roke polomil, pa da me bodo pretepl, ipd. pa sploh jim nism nc tacga reku da bi jih uzalil npr. sam brez celade sm biu pa te scene al pa zvecer uzuni s kolegi pa so mi kr tezil kva se smejm- k se sploh njim nism. policaji so vsi po vrst ene velke picke, k policaj itak ve da ce bo grozil kaksnmu odraslemu da ga bo hit kam u pm poslov al pa zlomu. sej eni so prov carji sam vecina jih je pa takih kot sm zgoraj opisu-picke. le cakte se tud mi bomo enkrat zrasl pol pa ena na ena pa LOM. sam pomoje se nebodo upal. tko k so mi ze starejsi frendi govoril. lp :evil:

frza
Novinec

Napisal/-a frza To sep 02, 2003 3:30 pm

Zdej sm se spomnu enga dogodka...kje so mene popisal...med PLAVANJEM v piranu :P no nism sam plavu, ampak če se kdo spomne unih velikih boj (rumene so pa tablo majo gor), no uglavnem s kolegom sva plavala do ene izmed njih in splezala gor in seveda iz nje skakala v vodo! Nakar se pripeljeta dva policaja v čolnu in začneta težit! Mislu sm da me bosta na čovn zvlekla zato sm jima povedu svoje podatke (napaka). Kaj sta rekla, citiram:"boš dobu sliko na dom!" :D :D Jst jo še zdej čakam! To bi blo prou zakon k takrat sva se s frendom menila, kako bi zadevo slikala :D :D Uglavne kje te vse dobijo.... K nimajo pametnejšega dela :D :D :D V Slovenskem morju se ne moreš skritSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c To sep 02, 2003 6:57 pm

v paru sta vedno 2 policaja - starejsi in mlajsi. Starejsi je vedno fer in prijazen, mlajsi pa bi najraje vse postreljal kaj se premika.

Danes sem poklical skife, ker je en kmet s kljucem crto potegnil po vratih...in sem (sma z zoisom) cakala skife 2 uri in 15 min!

Ena smesna: lani mi je tudi en les potegnil crto s kljucem in ko pride skif mu recem da mi je en les po vsej verjetnosti s kljucem poskodoval vrata...skif strokovno proba z roko poskodbo na vozilu in modro izjavi: "To ni bilo narejeno z roko, temvec s predmetom!" LOL :D

...drugace pa se s policijo vedno normalno in mirno pogovarjam, saj drugace lahko samo jaz kratko potegnem (nehomo spojleri) :D
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To sep 02, 2003 7:04 pm

ja saj so pravi ampak moram rec,da si zelo miren glede na to,da ti tako pogosto šarijo po avtu. :? jaz bi znoro :evil:

u got good nerves 8)

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To sep 02, 2003 7:25 pm

Prašejte Zazota k smo mel eno situacijo pred Hombretom v LJ... ko sem se peljal tja sem v ulici srečal 3 patrulje... čakali smo jih več kot pol ure, ko smo klical 113... in potem ko smo obupali in sem se odpeljal, sem spet srečal 2 patrulji le kakšnih 200m stran od lokala...

Sam to še ni tok kriza, kot pa da ti v mestu Jesenice gasilci 2x(!) zgrešijo lokacijo (jih vidiš mem vozit in kličeš obenem) en velik objekt, kjer je gorel :) ahh ja :)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To sep 02, 2003 7:43 pm

cury je napisal/-a:no da jih se jst mal skritiziram. policaji so ene navadne reve k upajo grozit sam mladoletnikom z mano vred ( jst-17let ). dostkrat so me ze ustavl pa kr neki tezil da mi bodo roke polomil, pa da me bodo pretepl, ipd. pa sploh jim nism nc tacga reku da bi jih uzalil npr. sam brez celade sm biu pa te scene al pa zvecer uzuni s kolegi pa so mi kr tezil kva se smejm- k se sploh njim nism. policaji so vsi po vrst ene velke picke, k policaj itak ve da ce bo grozil kaksnmu odraslemu da ga bo hit kam u pm poslov al pa zlomu. sej eni so prov carji sam vecina jih je pa takih kot sm zgoraj opisu-picke. le cakte se tud mi bomo enkrat zrasl pol pa ena na ena pa LOM. sam pomoje se nebodo upal. tko k so mi ze starejsi frendi govoril. lp :evil:

Ufff...
Ti pa morš bit en grobijan, da si tolk korajžen! :lol: :lol:

A se v pričo njih tud tkole repenčiš?Zanimivo ni kej!

Uporabniški avatar
Roman
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a Roman To sep 02, 2003 9:48 pm

zanimiva dovgodivscina freak ta z morjem je pa prov smesna

Uporabniški avatar
Roman
Nov uporabnik

Napisal/-a Roman To sep 02, 2003 9:50 pm

zanimiv bi blo prebrat kaksno mnenje policista ali kriminalista. k ziher berejo pa nej napisejo kaj bi oni spremenil oz popravl.

frza
Novinec

Napisal/-a frza To sep 02, 2003 10:32 pm

Sam sej so reveži če drugač pogledaš...pomisl da bi mel službo, s katero bi grenil življenje oz če pa ne grenil pa poskušal odgrenit nekaj kar je že zagrenjenoSlikaSlika

Iztokk
Nov uporabnik

Napisal/-a Iztokk To sep 02, 2003 10:32 pm

Tole bi rad zaupal vsem, da boste vedli. Iz kamiona iz tovornega prostora mi je padel pesek na havbo in mi naredil vdrtino in skor prebil pločevino. Jaz takoj obrnil avto in seveda za tovornjakom. Ga dobim, zapišem tablice in takoj na policijo podat prijavo.

Ker se mi je to prvič v lajfu zgodilo, nisem vedel, da bi moral policist takoj na cesto in tega voznika najdet in preverit kako je naložen itd...
Zato sem samo podal izjavo, policist (tam okrog 23 let) je veliko kimal in rekel ok ni problema. Ni mi pa dal registrske in številke zavarovanja od tega kamionista, kar kot mlad voznik nisem vedel, da bi mi ga moral dati. Naslednji dan zvem da rabim registrsko od tega voznika, če mislim zavarovanje uveljavljat po njegovi polici. Grem na pp, ker zvem da ne bom dobil registracije od tega tipa, ker da sem izjavil da je kamen priletel iz tovornjakove gume!!! Tistih 10 stavkov moje prijave ni bil sposoben pravilno zapisati!!! Aja pa še to ..izjavo je sestavil ne tisti policist, k sem mu jaz izjavo podal, ampak kar en drug! Jaz sem seveda pošizil, ker v tem primeru ne velja zavarovanje. POtem smo se malo kregali kdo je kaj rekel... Seveda oni točno 1000% vedo kaj sem jaz rekel, jaz pa tudi vem. In nič, če on napiše da sem jaz tako rekel, bo v uradnem zaznamku tako obveljalo. Ne moreš spremenit. Seveda mi je zavarovalnica zavrnila zahtevek, jaz sem se pa pritožil na Urad za notr. zadeve in čakam na odgovor.
Od sedaj, če bom karkoli posloval s policijo bom imel vsaj 1 pričo poleg sebe.(če bom lahko). Tema... kaj lahko 1 tipo s srednjo šolo meni dela, k mam faks... Zato pa je verjetno bit policaj najboljš če si butast in tisto srednjo komaj narediš... Maš pištolo, jebeš lahko folk kot hočeš, tvoji prijatlji lahko kršijo predpise kolk hočjo (ste bral v slovenskih novicah o tistem policistu iz celja?)...
Prej sem cenil policiste do neke mere, sedaj imam pa izjemo nizko mnenje o njih. IZJEMNO NIZKO... Tam nekje med frizerji in čistilci ulic... pa to ne mislim na poklic kot sam, ampak na inteligenčno sposobnost policistov...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To sep 02, 2003 10:53 pm

nažalost je tako,da so oni nezmotljivi.mi pa ne moremo nič :? .ne privoščim te izkušnje nikomur.

če že vsi poveste kakšno štorijo bom še jaz eno kratko.
bil je fant,"balkanac" (pa to niti ni vredno omembe razen tega,da je v srednji imel vsako leto popravni izpit iz slovenščine.resno.zato beseda balkanac.) govoril je z naglaskom odkar pomnim ampak nam pred blokom se to ni zdelo nič posebnega smo se pa dostikrat smejali na njegove "novo izmišljene besede" :D .od osnovne šole,čez srednjo in potem,ko je končno postal policist..milica oz. milijajac :P (stari časi 8) ) vedno dobri kolegi.pa smo kdaj debatirali kaj se dogaja pa nikoli ni preveč govoril.je pa enega dne šla skupina kolegov ven z dvemi avti.seveda so šli malo v petek ven in glejga :shock: zlomka en avto ustavi policija na kontroli.ne bi bilo čudno,če ne bi to kontrolo izvajal ravno on.seveda,ko so ga zagledali so bili vsi srečni a stvari so se zakomplicirale,ker avto (yugo) ni imel vse kar bi moral,prehitra vožnja,(stare zamere)...in zadnji stavek..kaj je,kdo koga zdaj j**e,fantje tole bo kar kazen. tudi nadaljevanje predvidevam da veste..... čez dva dni so ga pretepli v garažah,ko sem ga videl mi ga je bilo kar žal :( . res jih je dobil.

res je ja.uniforma ti ta moč.preizkusil sem tudi sam(pa nisem bil noben varnostnik ipd..).ljudje te gledajo drugače.tudi počutiš se res "drugače"-čeprav to ni prava beseda za opis tega občutka.pravico delit je baje težko čeprav se mi zdi,da sploh temu ni tako :wink:

policija je organiziran kriminal....slabo organiziran :P

Uporabniški avatar
Roman
Nov uporabnik

Napisal/-a Roman Sr sep 03, 2003 9:10 pm

tista zgodba iz slovenskih novic je pa se zadnje dejanje k so si policisti pokvarl izglčed pa ceprav ga ze prej nio mel.
Zadnjič spremenil Roman, dne Sr sep 03, 2003 9:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Sr sep 03, 2003 9:10 pm

nasa policija nima za burek.
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
ZvoneCh
Nov uporabnik

Kraj: Winterthur /CH

Napisal/-a ZvoneCh Sr sep 03, 2003 9:42 pm

Najbolj interesantno se mi je zdelo ko sem zmeaj prišel v kontrolo celo ponoči,ko so videli tablice me je kar naprej spustil brez da bi še kaj vprašali.
Ali pa ko sem se vozil s svojim avtom prometno pa imel od staršev sabo in noben nič opazil.
To se mi je ene parkart zgodilo v Prekmurjo ampak samo do leta 95 :lol:
pol pa nič več :evil:
Sicer pa tako če rabiš pomoč od Policista si vesel drugače pa manj jih vidiš raje jih imaš, vse skupaj je odvisno na katerega se nameriš in odnos od tebe do njega ter obratno.
Čeprav lahko rečem da se tudi nepustim netgovat pa neglede na to ali policaj ali ne.
Imam preveč dobrega odvetnika in tako da se nimam kaj preveč bat :P .
---------------------------------------------------------------------
Moj kruh
http://www.ueberland.amag.ch

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr sep 03, 2003 9:44 pm

zvone u sloveniji so pravniki bolj slabo veš :wink:

Uporabniški avatar
ZvoneCh
Nov uporabnik

Kraj: Winterthur /CH

Napisal/-a ZvoneCh Sr sep 03, 2003 9:46 pm

menjekul je napisal/-a:zvone u sloveniji so pravniki bolj slabo veš :wink:

do sedaj imel 2x dobre iskušnje tako da ni problema dokler zavarovalnica plača,drugače nebi,tih bi bil kot rit. :P
---------------------------------------------------------------------
Moj kruh
http://www.ueberland.amag.ch

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr sep 03, 2003 9:48 pm

u r a lucky guy :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov