Voith je napisal/-a:cak a ti si baba al kaj?
jaz? zakaj?
nebivedu je napisal/-a:hribko je napisal/-a:kopercan92 je napisal/-a:solzivec je uporabna zadeva ne samo da sovrazniku zamegliš pogled .. nabrekenjo podoučnjaki v modro-viola barvo, ter tako razdrazjo dihala da hinavsko suho kašljaš se 5minut po uporabi tko da se tisti ki imajo alergijo na cvetni prah recimo se majo spomladi lepše
iz izkušenj ti povem da 2-3 ure sploh nemoreš očes odpret,tko žge nova varjanta solzilca,itak pa te še 2 dni očese pečejo in ne vidiš najbolj jasno![]()
sem jih lani mal pred novim letom fasal(policaji so me mal nasprejali ker se pač nisem umiril),ker sem bil udeležen v pretepu,tko da ne govorim kr tko nekaj na pamet.
No ja, odvisno od človeka. Mam kolega ki se s CS-om (solzilni plin) šprica po faci, kot da bi bila osvežitev, pa mu ni nič, poznam pa primere, ko je tip samo malo spreja dobil iz 40cm bližine na majco, pa jo je razžrlo na tistem mestu v faco je bil zabuhel še en teden, domov smo ga pa peljali tako da smo ga podpirali.
Senad je napisal/-a:včeraj sem prehitel 3-5km kolono šleperjev ki so čakali na cestnini, čez okno sem držal abc kartico, noben se ni nič bunil, in mislim da nima smisla čakat na ac da 500 tovornjakov plača cestnino (večina jih več ne uporabla abc).
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Kar se kolesarjev v LJ tiče, so v večini idioti najhujše klase.....
sašo5 je napisal/-a:bass je napisal/-a:Kar se kolesarjev v LJ tiče, so v večini idioti najhujše klase.....
....ta "fenoem" opažam po celi Slo že zadnjih par let...- osebno trdim: še premalo jih "povozi" kako se obnašajo : tudi sam prekolesarim (oz. v dvoje ali včasih troje) okoli 2000 km na sezono, pa mi(nam) nikoli na pamet ne pride, da bi "vštric" vozili, ali v "rdečo" luč in ne vem kakšne vse "bedarije" zganjali........
Potem, pa nekoga opozoriš, se pa vjezi in agresiven rata, ter trdi, da ima on enako pravico bit na cesti kot jaz; že(čeprav tudi to ni res - ne plačuje cestnega sklada) ampak pravila pa le obstajajo in treba se jih držat, še bolj me pa čudi, da se nič ne bojijo, da s etako vozijo, kajti sam se "stisnem" ob desni rob in še takrat mi nekdo čisto on nogi zapelje.....
nebivedu je napisal/-a:Na tvojo žalost je tip šprical po svoji faci s CS sprejem, bilo je pa to ene 8 do 9 let nazaj v penatiju (bivši sokol) in so izza vseh treh šankov ljudje ven letel, tip je pa naprej pil, kot da ni nič. In to 0,5% mešanico CS-a (policijski sprej). Vojska uporablja za treninge tam do 2%, sprobano pri RKBO enoti, ko so nas zaprli v kontejner v uniformah in samo masko na glavo. Cunj še drugi dan nisi mogel prijet, ker blizu nisi upal, ker je tok peklo.
Ta tip je bil drnovškov telohranitelj dolga leta, bivši policijski specialec in resnično odtrgan tip. Danes ima tok ovac da jih preštet ne more in živi življenje puščavnika pa skoraj nima kontaktov z ljudmi.
Poznam ga pa že kr zelo dolgo časa. Še od takrat ko sem imel v bivši jugi (leta 1986) težave z policijo, sodišči in psihiatri - ker sem napisal en zelo velik napis "Slovenija moja DRŽAVA" in sem bil za oblasti "protivdržavni elemenat" - tastar doma je pa na vse policaje in vse samo reku - Sine ni še pravi čas, še par let počakaj.
Spidojc je napisal/-a:kolesarje pa jest tolk sovražm da nemorm opisat,sam ne use ampak samo profiče,se vozjo po cesti kot da je cela njihova,če še nevejo nej jim jest povem, da jim pripada 1m in to z levim robom balance,pol se pa pelejo 2 al pa 3je eden zraven druzga pa jim potrobiš se pa še razburjajo,jest vm povem usem unim kolesarjem ki tole berete da si bom kupu terenca pa bom samo še gazil...
bass je napisal/-a:Kar se kolesarjev v LJ tiče, so v večini idioti najhujše klase.
TriCikl je napisal/-a:Strpnost pa to.. Če se ma pa tovrnjak za več od tebe na cesti pa tega ne toleriraš (ugibam da ne, sej nihče ne), se pravi da si hipokrit če imaš tak odnos do kolesarjev. Kakorkoli js upočasnim na hitrost kolesarja če se tist trenutek ne da prehitet pa se vozim za njim dokler nimam prostega levega pasa za prehitet (in mi res ni tešk vzet si teh 15sekund časa in se peljat par 10km/h manj). Je pa katastrofa kak odnos imate nekateri do kolesarjev, sem kolesar sam sicer na srečo nisem s kolesom veliko na cesti (kolo v avto pa z avtom do proge), se mi je pa že zgodil da sm se pelu po ob cesti izven naselja po bankini pa je šou tovrnjak tulk blizu mene da sm s komolcem podrgnu po prikolici pelau se je pa cca 90km/hŠe dobr da me ni vrgl s kolesa..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov