Templar je napisal/-a:Vsi ki tule napadate avtorja teme se po vsej verjetnosti poistovetite z to voznico, saj sta vam stikalo za smernike in vozniška kultura tuja kot psom jedrska fizika.
Princip zadrge ne pomeni da tega da po desni ali levi prehitiš stoječo kolono in se poten na čelu le te vrineš, p****** p********* grde. Zaradi takih pez*detov in piz* so prometke in dodatni zastoji.
juhica je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Vsi ki tule napadate avtorja teme se po vsej verjetnosti poistovetite z to voznico, saj sta vam stikalo za smernike in vozniška kultura tuja kot psom jedrska fizika.
Princip zadrge ne pomeni da tega da po desni ali levi prehitiš stoječo kolono in se poten na čelu le te vrineš, p****** p********* grde. Zaradi takih pez*detov in piz* so prometke in dodatni zastoji.
kolone so zarad pezdetok ki se postavijo na vozni pas ko zagledajo tablo da bo cez 2 km zozanje z dveh na en vozni pas. pelje se do zozanja in potem na en pas.
KARL ABARTH je napisal/-a:Kaj bi bilo šele, če bi se srečali z "realnostjo" v kakšnem Napoli-ju ?
uros_p je napisal/-a:Nima smisla karkoli razlagati, ker ima več kot polovica vas, ki tukaj pišete svoja prepričanja in svoje zakone. Trdite in zagovarjate svoje, čeprav zakon naroča drugače. Potem pa še v istem dahu izjavite kako nekulturni smo. Nekateri pravite je...eš zadrge, drugi da dokler ni smernika, nima kdo kaj mrdati, tretji da se nima kaj vrivati tik pred znakom, itd... Vse je zgrešeno in zaradi obnašanja ki ga ima večina vas tukaj, je kulura takšna kot je in se še dolgo ne bo popravila. Vsaj dokler si ne boste prišli gor da niste vi zakon in da zakon ni napisan za okras. In predvsem, dokler ne boste mislili s svojo glavo.
1. Na linku, ki ga je prilepil martk na prvi strani, lepo kaže zadrgo in tudi lepo piše, da je vklučevanje potrebno tik pred zaprtjo pasa. Citiram:
"Vozniki, ki vozijo po prometnem pasu, ki se nadaljuje, so dolžni toliko povečati varnostno razdaljo, da se lahko izmenično razvrstijo nanj tudi vozniki s prometnega pasu, ki se zapira.
Vozniki, ki se razvrščajo s prometnega pasu, ki se zapira, morajo to storiti v zaključku prometnega pasu in ne prej, ker bi s tem ovirali pretočnost prometa."
2. Kdor pravi je..š zadrge pravi hkrati je..š zakon. Zakon ni samo o zadrgah in samo sprašujem se, kje vse se še določeni požvižgate na zakon.
3. Veliko vas trdi "dokler nima žmigavca, nima kaj za mrdat". Ni res. Če nima žmigavca, krši 27. člen ZVCP, če pa si vi mislite da ob tem zaradi tega ne rabite upoštevati zadrge, pa še sami zraven kršite 26. člen ZVCP - KRIVA OBA!
4. Še za konec: Nekdo je rekel, da besede tega, ki je bil priča, dokazujejo, da se je subaru vrinil. Ravno NASPROTNO! Priča je bila na istem pasu kot avtor. Na sliki po incidentu pa je vidno, da je med pričo in avtorjem ravno ta subaru. To ne pomeni, da se je vrinil, ampak po 26. členu ZVCP to dokazuje, da je rinil avtor teme. Prednost je po principu zadrge imel subaru! Ne avtor!
Vse to in še več dokazuje, kakšno kulturo imate večina vas tukaj! Ne vsi, ampak velika večina, na žalost. In VI ste tisti, ki zadržujete dvig kulture. Bedno mi je sploh še karkoli pisati, ker nima smisla! Ko boste pometli pred svojim pragom, potem pa dajte pametovat drugim.
uros_p je napisal/-a:....
3. Veliko vas trdi "dokler nima žmigavca, nima kaj za mrdat". Ni res. Če nima žmigavca, krši 27. člen ZVCP, če pa si vi mislite da ob tem zaradi tega ne rabite upoštevati zadrge, pa še sami zraven kršite 26. člen ZVCP - KRIVA OBA!
.....
trust je napisal/-a:Vedno spustim voznika naprej, če se hoče iz desnega pasa uvrtist v levega, lepo da žmigavec in jaz ga spustim pred mano, bilo kje to delam. Mene tud včasih kdo spusti pa sem mu zelo hvaležen, jest pa dejansko tud to počnem, prav tako se odmikam, če nasprotno vozilo prehteva kolesarja se jaz pomaknem čisto na desni konc cestišča.
Vedno dajem prednost drugim, če je potrebno.
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov