kaj to pomen za na dijake/študenta/delavce, ...
SAVINJCAN je napisal/-a:trust je napisal/-a:Gospodarska kriza![]()
in kmete
sašo5 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:trust je napisal/-a:Gospodarska kriza![]()
in kmete
...subvencije jim vzet, zadnji čas že p....
SAVINJCAN je napisal/-a:trust je napisal/-a:Gospodarska kriza![]()
in kmete
eentox je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:trust je napisal/-a:Gospodarska kriza![]()
in kmete
Ne vzeti subvencije, ampak jih pametno "dajati"... Potem pa že tako veliki kmet kupi še ogromen traktor in druge stroje, samo da ima boljše in močnejše od sosednjega kmeta in to use dobi subvencionirano, mali kmetje, ki pa bi rabili subvencije za njihov razvoj pa dobijo mišji ku***
trust je napisal/-a:eentox je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:trust je napisal/-a:Gospodarska kriza![]()
in kmete
Ne vzeti subvencije, ampak jih pametno "dajati"... Potem pa že tako veliki kmet kupi še ogromen traktor in druge stroje, samo da ima boljše in močnejše od sosednjega kmeta in to use dobi subvencionirano, mali kmetje, ki pa bi rabili subvencije za njihov razvoj pa dobijo mišji ku***
sorry jest sem iz kmetov doma pa nisem niti centa dležen teh državnih pomoči.
Drugače pa bite res videl kako je bit pravi kmet in, da te država oz.agencije vedno kotrolirajo, ti ukazujejo in, če jih ne ubogaš zgubiš vse.
P.S, MOderatorji
Kaj ste mi spet en čopič nalimal zaradi mene jih lahko 10000, ampak saj veste, kaj sledi, meni en bo noben pameti solil.
hp6715s je napisal/-a:trust je napisal/-a:eentox je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:trust je napisal/-a:Gospodarska kriza![]()
in kmete
sorry jest sem iz kmetov doma pa nisem niti centa dležen teh državnih pomoči.
Drugače pa bite res videl kako je bit pravi kmet in, da te država oz.agencije vedno kotrolirajo, ti ukazujejo in, če jih ne ubogaš zgubiš vse.
P.S, MOderatorji
Kaj ste mi spet en čopič nalimal zaradi mene jih lahko 10000, ampak saj veste, kaj sledi, meni en bo noben pameti solil.
Bravo, podpis
berlonso je napisal/-a:lahko nisi dosti dobiu ker si pošten in delaš na svojo pest. vem pa da veliki kmeti dobijo pu stroškou za stroj subvencioniranih, samo tisti ki se znajdejo. tisti, ki pa ne težijo za vsak cent (kot sva jaz in ti) pa ne dobiva nič. tako da kar se dogaja ni več poštenje in tudi jst bom najbrž rabu ratat svinja če bom hotu se lazit skozi mesec brez gledat kolko bo ostalo in skrbet za vsak euro. tako kot je uni majstr zgoraj napisou subvencije je prau da so, vendar pravilno (smiselno) razdeljene. tisti ki več ima bo več zahtevau od države in se bo znajdu po vseh pisarnah in pisau papirje. pa bo dobu...
trust je napisal/-a:Jaz osebno nič ne dobim dobi starejši brother.
mihaing je napisal/-a:SDelam v avtomobilski industriji in vem, da nas čakajo še zelo težki dnevi, meseci, morda tudi leta.
trust je napisal/-a:sorry jest sem iz kmetov doma pa nisem niti centa dležen teh državnih pomoči.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov