HUGO_BOSS je napisal/-a:po eni strani ti dajem prov, po drugi pa...
globoko od kožo so vsi enaki, verjem, poznam...
ti kdaj razložim na ....
zmenjeno
TechnoBoY je napisal/-a:Hmm zanimivo je da mi je kao ta "republiski" razlagal da so edini in to iz LJ.. in da se furajo po celi sloveniji (pisalo je pa neki v stilu Specialna enotaa za nadzor protmeta)
K0zM0 je napisal/-a:to all units suspect is driving a red Yugo with no plates....
pa že 4je črni Jeepi za tabo gor pa piše Specialna enotaa za nadzor protmeta hahaha![]()
![]()
![]()
sorry no mal me je zaneslo sam tk holivudsko se mi zdi...![]()
Skull23 je napisal/-a:Ajde da povem she js eno o kopsih. Torej mi udrejo v avto, razbita sprednja desna shipa, vrata na pol odprta, kljukica na vratih dvignjena... Pishe on zapisnik in me uprasha, da ki che sem siguren da sem mel zaklenjen avto!!?!?!?!?!!!!??!????!?!?!?!
BojanI je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Ajde da povem she js eno o kopsih. Torej mi udrejo v avto, razbita sprednja desna shipa, vrata na pol odprta, kljukica na vratih dvignjena... Pishe on zapisnik in me uprasha, da ki che sem siguren da sem mel zaklenjen avto!!?!?!?!?!!!!??!????!?!?!?!
Mislim, da bi bilo zate bolj pametno, da se za začetek naučiš slovenščine, potem pa ropotaj po forumu, kajti branje te tvoje spakedrajščine je živ glavobol.
![]()
Lp,Bojan
TechnoBoY je napisal/-a:BojanI je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Ajde da povem she js eno o kopsih. Torej mi udrejo v avto, razbita sprednja desna shipa, vrata na pol odprta, kljukica na vratih dvignjena... Pishe on zapisnik in me uprasha, da ki che sem siguren da sem mel zaklenjen avto!!?!?!?!?!!!!??!????!?!?!?!
Mislim, da bi bilo zate bolj pametno, da se za začetek naučiš slovenščine, potem pa ropotaj po forumu, kajti branje te tvoje spakedrajščine je živ glavobol.
![]()
Lp,Bojan
Tu lahko pišeš v slovenskem jeziku...tu so všteta tudi narečja ( spakedrajščine ipd)...
pač je bolje da pišeš pravilno ker vsi ne zastopimo vseh narečij...
Skull ni napisal nič kar v pravilih ni dovoljeno oz. izrecno prepoveduje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov