-že kot mulc sm skoz težil staršem, da so me vozil po salonih, da sm dobil prospekte
-pa na sejme, v slo, v avstriji,nemčiji,švici, to morm nujno vedno it
-kot 7 let str mulc sm bil naročen na 3 (!) različne avtomobilske revije in še dons sm
-doma mam ca. 280 različnih modelčkov skorej vseh malo bolj znanih avtomobilov
-celo osnovno in sredno šolo sm jih med poukom vedno risal in šele potem doma prepisal snov iz zvezka od sošolca
-7 let se ukvarjam z avtomobili tudi službeno...torej nekako hoby naredu v job

-in še kot zanimivost, stvar k mi še kr mat najbl zamer, namreč moja prva beseda ni bla mama, pač pa avto (resno!)
Konkretno moj avto pa mi seveda tudi ogromno pomeni, vsak mi je do sedaj, vsak ima za seboj neko zgodbo zakaj sem si ga želel, zakaj prav tega.
Ne sede mi ga tune-at, ker tut vozm avte, ki bi zgledali ceneno če bi to iz njih delal...
Sm pa zmer vesel, kdr ga spucam zuni pa not (to je saj 2x na tedn) in zelo zelo uživam v vožnji z njim, lahko se vozm in vozm (za primer, 1x sm šel v Nemčijo do Kiel-a po en avto pa nazaj, to je 1.250 km v ENO smer, 2.500 km v obe in to z 4 urnim spancem na postaji ob avtocesti, pa bi loh še kr vozu, če nebi bil preveč zmatran).
Uživam v pogledu nanj, preden se vsedem, uživam v vsakem gumbu, vonju, ko zaslišim njegov zvok, ko ponoči vse lučke in displayi svetjo, ko se premikajo števci,vse....eni si boste še kšno neumno/bolano predstavo nardil o men- ampak ne toook hudo spet ni, mam še kr raj babe

Sam k**c avto vseen ne blebeta nazaj (čeprov moj safrane je še clo to, poj k je začel mal preveč, sm se pa odloču da ga prodam...se prav sm še neki zanga dobu, pri ženski bi blo to zlo težko hehe, mal heca)
Skratka ABSOLUTNO mi avtomobil ne predstavlja le sredstvo iz a na b, pomeni mi bistveno več, veseli me in mi kdaj ko imam slab dan dejansko tudi pomaga, da se bolš počutm..in mi je velika strast in ena izmeda najpomembnejših stvari sploh.
Mislim pa tudi, da sem tu na takem specifičnem forumu, kjer če me bo kdo kje razumel, me bodo to ljudje na tem forumu