Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po dec 15, 2008 3:24 pm

@M156: ja kva je pa droga!?
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po dec 15, 2008 4:35 pm

Ne vem če sploh spada v tole temo, samo me zanima kaj lahko policaju nardiš, če grozi, da ti bo razbil zobe z baterijo, ker si mu blendal, ko te je v civilnem avtu (octavija kombi ), grdo izsilil na AC in sem moral zavirati na polno, da se nisem zaletel v njega. da osebnega pregleda in pregleda vozila ne omenjam, o besedah raje ne bi..vsekakor je bil odnos na " nivoju" :twisted: :evil: ...

pa baje da ce vozis po omejitvah lahk zavijas na levi pas kr vsepovprek, ker to ni izsiljevanje ampak zavijanje :P
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po dec 15, 2008 4:44 pm

Kaj mu lahko narediš je odvisno od tebe. Lahko se poserješ v hlače, lahko si pa en nigga v USA in ga pihneš in greš pol na burek, če ga sploh imajo v USA :lol:, drugače pa brez dokazov nič, z dokazi pa še manj ;)

M156
Novinec

Napisal/-a M156 Po dec 15, 2008 4:47 pm

Dobr pa sej nism skoz naklan...sam ob vikendih (p sem in tja čez teden), ampak je pa 100% res da lepše vozim ko sem pod vplivom, res pa je da če bi biu udeležen v nesreči v kateri nebi biu kriv bi bla pa štala!
Sam tut ne dajo policaji vedno pihat!!! Iz lastnih izkušenj vem, ker sem že razbil službeno vozilo pozno zvečer in zelo očitno je bilo da je bilo kar še enkrat prevelika hitrost (namreč namerili so mi preko 100 metrov drsenja) pa verjeli ali ne....nisem pihal...čisto nič...sej tut nisem bil pijan...ampak vseeno, kokr sta me policaja jeb*ala sm si mislu da bom še pendrek dobu po glavi, ampak nič nista dala pihati!

Ja kot sem že omenil, več jih poznam takih ki sedejo za volan ZADETI kot pa tistih k so pijani, namreč te pijane slej ko prej dobijo (razn mene) a te k so zadeti nikol ne napihajo!
Pa vem da zadet si še manj sposoben vozt, sam manj si očiten, razn recimo od trave k prismrdiš, ampak od amfetaminov in ekstazije pa tripov sm že tako vozu da bog pomagej pa ko sem pihal je bilo 0.0000 hehe in to tudi do 3krat na noč so me ustavl!

Primer:
Lani ko je bil Massacrate v bivšem FunFactory-u sem šel domov z avtom (sam) nevem koliko sem tisto noč povlekel spida in kok knofov je blo...vem sam to da se mi je slika tresla, da mi je zvonilo v ušesih in da se mi je včasih zazdelo da sploh nevem ali sedim-ležim ali sploh čutim kaj, res sm biu tok zadet da sm meu mravljince po rokah in ko sem se pogledal v vzvratno ogledalo sem videl črne jamice po obrazu...v glavnem nikoli še nism biu tak in tudi kasneje ne v taki meri!
No jst se odpeljem izpred diskoteke orenk prezgodaj (ob okol 6h), kajti ponavad se party konča ob 8h in pol si še tm zuni in maš afterja, pa pol greš dam ob 9h k ni več od polcajev žive duše...pa tut že je tok ostaleg prometa da se kamufliraš...no jst v glavnem nardim napako in grem prej dam ker me je neki preveč šopal v negativo tale MDMA in k sm se usedu v avto je cesta pred mano poskakovala...in sm vozu ful počas in glej ga zlomka tm pred MCDrive pri Rutarju je Škoda Superb ki čaka PIJANČKE (ki jih je mimogrede na partijih ogromno) in tako jse zapeljejo za mano...razmišljam vse mogoče bedarije v glavi ampak nimam pač dobreg stroja in preveč sm gotov da bi bežal! Pa še tablce so vidl!
No v glavnem oni men spustijo lučke in jst ustavm ob robu ceste in že iščem dokumente! odprem okno in pristopi polcaj pa prav da je kontrola in zahteva dokumente! Vzame dokumente in jih nese kolegu v avto preverjat! Potem se vrne in pravi naj mu pokažem obvezno opremo! Stopim ves omotičen vn in začnem razmetavat po prtljažniku in naštevat krneki...sploh nism vedu kje mam trikotnik in rezervno gumo pa ostalo...sam neki sm tm razmetavu pa me je vmes prekinil in reku da bom pihal! No on gre po alkotest, jst pa umikam pogled ker fejs je biu čist bled in imeu sm oči take kot sova...res zenice so se razširile do roba...grozn pogleda maš takrat pa če se še tako trudi lepo gledat!
No kaps se vrne z aparatom in razlaga delovanje in potem jst pihnem in čakam rezultat...pokaže 0,00! Policaj meni nič, tebi nič reče hvala in gre, jst se obrnem in v naglici proti avtu...pokliče za mano in se kr zmrazim (sem si že predstavljal da bo rekel ali je bilo kaj drugega razen alkohola...namreč vedeli so da je v FF eden največjih hard techno partijev), in se obrnem in mi pravi da sem pozabil dokumente, prijazno se probam nasmehnit in ga ne gledati v oči! Policist mi da dokumente in obrne avto in se postavi na mesto kjer čaka naslednje paciente!!!
Jst pa počen ko strela odpeljem naprej in se z tresočimi rokami oklepam volana...po avtocesti sploh nevem po kerem pasu sem vozil ker je vse samo sekalo...hvalabogu ni bilo nobenega prometa ali pa ga vsaj jst nisem videl oziroma se ga ne spomnim! Prevozim pol obvoznice okoli LJ (pač ne tvegam še več patrulj po centru) in se pripeljem počasi domov! Parkiram in se naštroman odpravm dam in ker nemorem zaspat se še vso nedeljo nahaluciniram od muzke in zaspim enkrat zvečer za 15 ur!

Nauk te zgodbe je:
-Why drink and drive if you can dope and fly-
Torej kadar je res akcija policistov pač ne piješ in kadar od diskoteke ni veliko izhodov in so povsod policaji je bolje tisti večer kak X več pojest pa pol pač ne piješ alkota...itak je vseen pa še na kešu pršparaš (če pa še ostalo kej notr zdilaš si pa še v plusu)!!!
Ja tko je vedno blo in vedno bo...se kr smejim unim flešerjem k so vsi počeni pol pa napihajo ker so celo noč pir tankal hahaha
Butli pač, to je pol taisti folk k jih tut dobijo da dilajo, pač folk k ne zna razmišlat!
Aja da sm pa kdaj slišu da so koga dobil zadrogiranga za volanom je pa blo večinoma tako da je biu model totalno zapohan (marihuana, skunk al pa hašiš) in je smrdel v avtu ker je lihkar pokadiu že nevem kero đolo...pa oči ma čist rdeče pa solzne pa še voz huj ko kaka stara mama!!! No tak d**** pol ostane brez vozniške!
Še dobr da nisem kadilec...pa še ta protikadilski zakon je bolš, ker pol k na partiju vlečem popers nism vs navlečen od čikov ampak sam lepo kemja haha!

LP

S*******d

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko Po dec 15, 2008 4:49 pm

"Dobr pa sej nism skoz naklan...sam ob vikendih (p sem in tja čez teden)"

lol sej a ni to skoz? :lol:

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po dec 15, 2008 4:53 pm

M156 je napisal/-a:Dobr pa sej nism skoz naklan...sam ob vikendih (p sem in tja čez teden), ampak je pa 100% res da lepše vozim ko sem pod vplivom, res pa je da če bi biu udeležen v nesreči v kateri nebi biu kriv bi bla pa štala!
Sam tut ne dajo policaji vedno pihat!!! Iz lastnih izkušenj vem, ker sem že razbil službeno vozilo pozno zvečer in zelo očitno je bilo da je bilo kar še enkrat prevelika hitrost (namreč namerili so mi preko 100 metrov drsenja) pa verjeli ali ne....nisem pihal...čisto nič...sej tut nisem bil pijan...ampak vseeno, kokr sta me policaja jeb*ala sm si mislu da bom še pendrek dobu po glavi, ampak nič nista dala pihati!

Ja kot sem že omenil, več jih poznam takih ki sedejo za volan ZADETI kot pa tistih k so pijani, namreč te pijane slej ko prej dobijo (razn mene) a te k so zadeti nikol ne napihajo!
Pa vem da zadet si še manj sposoben vozt, sam manj si očiten, razn recimo od trave k prismrdiš, ampak od amfetaminov in ekstazije pa tripov sm že tako vozu da bog pomagej pa ko sem pihal je bilo 0.0000 hehe in to tudi do 3krat na noč so me ustavl!

Primer:
Lani ko je bil Massacrate v bivšem FunFactory-u sem šel domov z avtom (sam) nevem koliko sem tisto noč povlekel spida in kok knofov je blo...vem sam to da se mi je slika tresla, da mi je zvonilo v ušesih in da se mi je včasih zazdelo da sploh nevem ali sedim-ležim ali sploh čutim kaj, res sm biu tok zadet da sm meu mravljince po rokah in ko sem se pogledal v vzvratno ogledalo sem videl črne jamice po obrazu...v glavnem nikoli še nism biu tak in tudi kasneje ne v taki meri!
No jst se odpeljem izpred diskoteke orenk prezgodaj (ob okol 6h), kajti ponavad se party konča ob 8h in pol si še tm zuni in maš afterja, pa pol greš dam ob 9h k ni več od polcajev žive duše...pa tut že je tok ostaleg prometa da se kamufliraš...no jst v glavnem nardim napako in grem prej dam ker me je neki preveč šopal v negativo tale MDMA in k sm se usedu v avto je cesta pred mano poskakovala...in sm vozu ful počas in glej ga zlomka tm pred MCDrive pri Rutarju je Škoda Superb ki čaka PIJANČKE (ki jih je mimogrede na partijih ogromno) in tako jse zapeljejo za mano...razmišljam vse mogoče bedarije v glavi ampak nimam pač dobreg stroja in preveč sm gotov da bi bežal! Pa še tablce so vidl!
No v glavnem oni men spustijo lučke in jst ustavm ob robu ceste in že iščem dokumente! odprem okno in pristopi polcaj pa prav da je kontrola in zahteva dokumente! Vzame dokumente in jih nese kolegu v avto preverjat! Potem se vrne in pravi naj mu pokažem obvezno opremo! Stopim ves omotičen vn in začnem razmetavat po prtljažniku in naštevat krneki...sploh nism vedu kje mam trikotnik in rezervno gumo pa ostalo...sam neki sm tm razmetavu pa me je vmes prekinil in reku da bom pihal! No on gre po alkotest, jst pa umikam pogled ker fejs je biu čist bled in imeu sm oči take kot sova...res zenice so se razširile do roba...grozn pogleda maš takrat pa če se še tako trudi lepo gledat!
No kaps se vrne z aparatom in razlaga delovanje in potem jst pihnem in čakam rezultat...pokaže 0,00! Policaj meni nič, tebi nič reče hvala in gre, jst se obrnem in v naglici proti avtu...pokliče za mano in se kr zmrazim (sem si že predstavljal da bo rekel ali je bilo kaj drugega razen alkohola...namreč vedeli so da je v FF eden največjih hard techno partijev), in se obrnem in mi pravi da sem pozabil dokumente, prijazno se probam nasmehnit in ga ne gledati v oči! Policist mi da dokumente in obrne avto in se postavi na mesto kjer čaka naslednje paciente!!!
Jst pa počen ko strela odpeljem naprej in se z tresočimi rokami oklepam volana...po avtocesti sploh nevem po kerem pasu sem vozil ker je vse samo sekalo...hvalabogu ni bilo nobenega prometa ali pa ga vsaj jst nisem videl oziroma se ga ne spomnim! Prevozim pol obvoznice okoli LJ (pač ne tvegam še več patrulj po centru) in se pripeljem počasi domov! Parkiram in se naštroman odpravm dam in ker nemorem zaspat se še vso nedeljo nahaluciniram od muzke in zaspim enkrat zvečer za 15 ur!

Nauk te zgodbe je:
-Why drink and drive if you can dope and fly-
Torej kadar je res akcija policistov pač ne piješ in kadar od diskoteke ni veliko izhodov in so povsod policaji je bolje tisti večer kak X več pojest pa pol pač ne piješ alkota...itak je vseen pa še na kešu pršparaš (če pa še ostalo kej notr zdilaš si pa še v plusu)!!!
Ja tko je vedno blo in vedno bo...se kr smejim unim flešerjem k so vsi počeni pol pa napihajo ker so celo noč pir tankal hahaha
Butli pač, to je pol taisti folk k jih tut dobijo da dilajo, pač folk k ne zna razmišlat!
Aja da sm pa kdaj slišu da so koga dobil zadrogiranga za volanom je pa blo večinoma tako da je biu model totalno zapohan (marihuana, skunk al pa hašiš) in je smrdel v avtu ker je lihkar pokadiu že nevem kero đolo...pa oči ma čist rdeče pa solzne pa še voz huj ko kaka stara mama!!! No tak d**** pol ostane brez vozniške!
Še dobr da nisem kadilec...pa še ta protikadilski zakon je bolš, ker pol k na partiju vlečem popers nism vs navlečen od čikov ampak sam lepo kemja haha!

LP

S*******d

STARI TI SI CAR....SM LAHKO TVOJ PRIJAtelj???

mrki46
Nov uporabnik

Napisal/-a mrki46 Po dec 15, 2008 4:53 pm

speedfreak je napisal/-a:Ne vem če sploh spada v tole temo, samo me zanima kaj lahko policaju nardiš, če grozi, da ti bo razbil zobe z baterijo, ker si mu blendal, ko te je v civilnem avtu (octavija kombi ), grdo izsilil na AC in sem moral zavirati na polno, da se nisem zaletel v njega. da osebnega pregleda in pregleda vozila ne omenjam, o besedah raje ne bi..vsekakor je bil odnos na " nivoju" :twisted: :evil: ...

pa baje da ce vozis po omejitvah lahk zavijas na levi pas kr vsepovprek, ker to ni izsiljevanje ampak zavijanje :P

pa jes vem da če bi mi kej tajga reku...mu nebi mogu bit tih...pa pomojm to niso bli polcaji ampak so bli kriminalisti...glede osebnega pregleda je pa tak da te lahka pretipa za pregled žepov pa rabi dovoljenje za preiskavo...enako je za predala v avtomobilu...(dovoljenje more pa dat tožilstvo in se ga ne dobi kr tak)...aJa pa še to v okolici vranskega vam ni treba vahtat veliko glede policistov...stojijo samo na nadvozu...drugače se bolj držijo avtoceste....treba pa je pazit v vasi prekopa,kapla,gomilsko,šempeter...v nočnem času pa se bolj držijo stranskih cest...Lp

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po dec 15, 2008 4:58 pm

ne vem ce so bli krimiči ker so mel avto opremljen s tablami policija vozi za menoj ipd...mu pa nikakor nisem bil tih, ker takega odnosa ne mislim prenašat, če sam pokažem nek nivo kulture pričakujem isto tud od teh kretenov policajskih...pa ne posplosujem, ker sem srecal precej zelo korektnih polciajev, samo ta od včeraj je bil pojem zase.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po dec 15, 2008 5:00 pm

No mene zanima sli ste imeli kdaj probleme, če ste policaja prehiteli :?: Ni važno ali je bilo pravilno prehitevanje (npr. če je šel bolj počasi pa si ga pravilno prehitel in nisi presegel 90 km/h) ali nepavilno.

LP
Zadnjič spremenil chevy, dne Po dec 15, 2008 5:01 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

mrki46
Nov uporabnik

Napisal/-a mrki46 Po dec 15, 2008 5:01 pm

aja...uspredi vem da majo naprimer podobne lučke ko v mondejotu ST...za udzani pa nebi vedu natančn...

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko Po dec 15, 2008 5:01 pm

pomoje je modelu malo dolgčas pa se zeza, al pa je res malo udarjen.. :)

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po dec 15, 2008 5:05 pm

@M156 - nevem no, eni so ti želeli, naj ti vzamejo izpit čim prej, ipd. ...jaz ti pa želim, da se malo zamisliš nad svojim početjem. Ne bit tako siguren vase. Enkrat (bog ne dej) se bo kaj zgodilo boš naje*al za cel lajf :!: Lej, primer...priletiš v avtobus poln šolarjev in avtobus se zvrne v prepad...si niti ne želim zamišljat kaj bi te čakalo.
Sej taki kot ti se vedno izmuznejo - naj*bejo nedolžne žrtve. Imel sem prometno nesrečo - avtobus me je izrinil iz ceste, ko sem ga prehiteval. Bil je pa poln turistov. Sem dal slikico tudi na forum kaj se je zgodilo z avtam v temi ''še nikoli tako blizu smrti''. V nesreči nisem bil kriv ampak si sploh ne predstavljam kaj bi bilo, če bi avtobus zledel kam s ceste. Hvala bogu ni bilo nobenemu udeležencu v nesreči nič hujšega.

LP
Zadnjič spremenil chevy, dne Po dec 15, 2008 5:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
slavcdklavc
Novinec

Napisal/-a slavcdklavc Po dec 15, 2008 5:10 pm

V sobote 4x ustavljen, 3x pihal, so imeli v Novem mestu nasproti policijske postaje hudo akcijo, jih je blo kot mravljincu, pa en kup policijskih avtomobilov. Da ne govorim še o novinarjih (dva kamermana).

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po dec 15, 2008 5:38 pm

chevy je napisal/-a:No mene zanima sli ste imeli kdaj probleme, če ste policaja prehiteli :?: Ni važno ali je bilo pravilno prehitevanje (npr. če je šel bolj počasi pa si ga pravilno prehitel in nisi presegel 90 km/h) ali nepavilno.

LP

Nisem imel problemov če sem PRAVILNO prehitel...načeloma imam pozitivne izkušnje s policaji, se pa najdejo vseke toko udarjeni posamezniki, ki mečejo slabo luč na vse ostale

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Po dec 15, 2008 6:28 pm

M4rko je napisal/-a:"Dobr pa sej nism skoz naklan...sam ob vikendih (p sem in tja čez teden)"

lol sej a ni to skoz? :lol:

Ja saj je povedal da mu polovica stvari uide :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po dec 15, 2008 6:28 pm

vidim, da se kršitelji vedno adaptirajo..
lansko leto je bila neka akcija promil al kaj je že bila v tem času.. Šel sem po očeta zvečer v službo (bil je na zabavi), prvič pihal.. potem pobral kolege na viču, bežigradom in ob koncu "žrtvovanega" žuranja brez alkota razvozil vse domov. pihal vse skupaj 6x.
tisti večer mi je šlo sicer na živce da sem več plesal z alkotestom v roki kot pa s kašno babo, pa vendar ko človek pomisli je prav, da je čim več takih akcij, vendar bi moralo biti bolj anonimno in na več krajih.

lp in po pameti v tem "veselem" mesecu

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Po dec 15, 2008 6:30 pm

speedfreak je napisal/-a:Ne vem če sploh spada v tole temo, samo me zanima kaj lahko policaju nardiš, če grozi, da ti bo razbil zobe z baterijo, P

Da ni kje res da ti je policaj to rekel :roll:
ljudje res imate bujno domišljijo :lol:

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po dec 15, 2008 6:35 pm

andrej86 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Ne vem če sploh spada v tole temo, samo me zanima kaj lahko policaju nardiš, če grozi, da ti bo razbil zobe z baterijo, P

:lol:

Enega znanca je ustavil policaj. On je bil z motorjem. Ko mu je policaj pisal kazen se je vsedel oz. naslonil na njegov motor :? Model se je razp*zdu pa se je vsedel v njegov avto in ga zaklenu :har
Morda bo slišati neumno - ali ima policaj pravico (ko te ustavi) npr. da ti odpre prtlažnik ali da se dotika tvojega avta, nasloni... :?:

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Po dec 15, 2008 6:36 pm

andrej86 je napisal/-a:

žal obstajajo tudi takšni, ki se ne zaslužije uniforme katera naj bi bila častna ;) (ni baba čula, baba rekla sem doživel tudi sam nekaj podobnega ampak ne v prometu ampak na sprehodu ob treh popoldne) ;)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po dec 15, 2008 6:42 pm

andrej86 je napisal/-a:

ja mogoč se mi je pa sam sanjal :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov