Courage™ je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Mi lahko kdo razlozi zakaj je ta podrtija vredna 7mio € ?
Redkost prjatu,model ROYAL je vreden pa trikrat toliko,ker jih je bilo narejenih samo šest...Ferrari 250 GTO se je tudi prodal za 10 mio funtov pa jih je bilo 39.![]()
Ne vem kaj tuki ni jasno...
Redkost, torej bi jaz mleko v vrecki ki ga hranim doma se iz casov Tita lahko prodal za 15000 € ?Ne mi pribijat da je to vredno ALI cenjeno na 7 mio €, pa ce ga je naredo sam Jezus. Manj te kosta ce ga sam naredis z nule.
Mindflash je napisal/-a:maky nemogoče je, da bi bila cena odvisna zgolj od enega dejavnika (v tem primeru raritete) in tu se strinjam s tabo, da ta en dejavnik ni vedno odločilen. Če gledamo povsem statistično je rariteta najbolj pogost dejavnik, ki vpliva na ceno avtomobilov. Boš rekel, da bi se ta Bugatti prodal za recimo 3mio€, če bi jih bilo na svetu v podobnem ali boljšem stanju nekaj tistoč?
c.o.b. je napisal/-a:no kok mislte da je pa dejansko vreden ta kos kovine z napisom 1
gor? najbrž ne več kot 50€, prodala se je pa za par milijonov € (več kot je ocenjen
ta bugatti)...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov