Mindflash je napisal/-a: Sam trdim, da je Ford Galaxy po okretnosti zelo blizu Cliu Storii... Testirano. TUdi soseda se raje vsede v Galaxy-ja kot Clia.
lancia hf je napisal/-a:Berem in berem in skoraj ugotovim, da nekateri kupujete cele ladje samo za zaletavanje, in za prevoz pol premoženja na morje.
Mindflash je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Berem in berem in skoraj ugotovim, da nekateri kupujete cele ladje samo za zaletavanje, in za prevoz pol premoženja na morje.
Tudi že se imaš ti za tako superiornega, da je nemogoče, da se zaletiš v koga, se lahko kdo drug vate. Dovolj je samo enkrat...
Vem, da karikiraš glede premoženja a vseeno... naslednjič, ko boš kuhal makarone jih, daj v taki posodi, da jih boš ravno spravil notri. Potem pa mi povej, če je kuhanje enako neproblematično kot v liter ali dva večji posodi.Saj ne rečem, da se v Clia ne da spraviti prtljage za en teden... a zakaj bi samo čakal, da ti kaj pade ven iz avta, ko odpreš vrata? Ali da ti kaj prileti v glavo, če moraš malo močneje zabremzati?
jony je napisal/-a:Sam sem v podobnem položaju (imamo mesec staro štruco), imamo dva avta. Eden je zelo star in trivraten, pa še sedeži se ne podirajo več. V tem letu bova verjetno tega menjala za večjega, ali enoprostorc (ala Scenic) ali pa karavan, seveda rabljen. Probajte spravit avtosedež in otroški vozičekv majhen avto. Kmalu ugotoviš, da ne moreš dat niti ene stvari več noter. Poleg tega pa treba gledat tud mal na varnost!
LP
lancia hf je napisal/-a:Mindflash je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Berem in berem in skoraj ugotovim, da nekateri kupujete cele ladje samo za zaletavanje, in za prevoz pol premoženja na morje.
Tudi že se imaš ti za tako superiornega, da je nemogoče, da se zaletiš v koga, se lahko kdo drug vate. Dovolj je samo enkrat...
Vem, da karikiraš glede premoženja a vseeno... naslednjič, ko boš kuhal makarone jih, daj v taki posodi, da jih boš ravno spravil notri. Potem pa mi povej, če je kuhanje enako neproblematično kot v liter ali dva večji posodi.Saj ne rečem, da se v Clia ne da spraviti prtljage za en teden... a zakaj bi samo čakal, da ti kaj pade ven iz avta, ko odpreš vrata? Ali da ti kaj prileti v glavo, če moraš malo močneje zabremzati?
To je bilo bolj mišleno, da ko se usedeš v avto sigurno ne razmišljaš, kdo se ti bo gdaj zavetel vate, če bi usi tako razmišljali bi se verjetno (malo pritiravanja) že vozili z oklepniki. Kar se pa tiče varnosti, imajo pa tudi že ostali avtomobili, ki niso enoprostorci toliko izpopolnjeno varnost da, je že kar nekje tam, tam.
lancia hf je napisal/-a:Ampak saj tudi notranjost dosti višje in sediš tudi dosti višje v takih avtomobilih, tako da imaš spet streho tik nad glavo. Koliko ti pa pri trku kaj bolj pomaga, je pa spet vprašanje.
maky je napisal/-a:mja eni gledate tako, jaz pa gledam zakaj bi si oteževal življenje tam, kjer to ni potrebno? pač če imam finančne in ostale zmožnosti grem po liniji najmanjšega odpora in z čimmanj truda.
simply je napisal/-a:Predvsem bi lahko tekla debata tudi v smer enoprostorec vs. karavan.
Sam sicer še nimam izkušenj, ampak po pogovoru z kolegom, ki ima Citroena, mi je dejal da je občutno več prostora v prtljažniku pri Xsari Break kot pri Picasso-tu.
Kako je pa s tem?
maky je napisal/-a:mja eni gledate tako, jaz pa gledam zakaj bi si oteževal življenje tam, kjer to ni potrebno? pač če imam finančne in ostale zmožnosti grem po liniji najmanjšega odpora in z čimmanj truda.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov