Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Po jan 19, 2009 2:09 pm

Poznam primer ko je sosed kjer sem stanoval ko sem še študiral čez zimo pustil pokrit pred hišo. Avto je malo predeloval, CAI, pa luči, nizke vzmeti itd. No vglavnem spomladi je našel pod pokrovom gnezdo. Ko je to sčistil in malo preveril kako avto gre, pa je bil avto zelo zamorjen. Po bolj podrobnem pregledu je iz CAI ven potegnil ene pol kile suhega kruha v relativno velikih kosih.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Po jan 19, 2009 2:28 pm

Očetu so se pred leti na morju, ko je še imel Diano, v rebrih cilindrov (zračno hlajena mašina) zaredile mravlje. Celo mravljišče. No, ko se je mašina ogrela, je seveda prišel zelo nagravžen vonj po zažganih mravljah... :twisted:
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
Ruki84
Nov uporabnik

Kraj: Deželica grozdja in cvička

Miši

Napisal/-a Ruki84 Po jan 19, 2009 2:57 pm

Stric je imel VW golfa 2 za prevažanje krmil za živino. V kabini je našel mišje dreke. Nastavil je lepilo, naslednje jutro pa ga je pričakalo prilepljenih 7 mišev. HEHE
Gnezdo je bilo globoko pod armaturno ploščo - nedosegljivo s prosto roko.

No vglavnem upam da ti uspe nadlogo odpravit.

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Po jan 19, 2009 3:12 pm

js sm mel v astri mravlje. in to ogromno mravelj, lezle so pa iz stikov med plastikami v armaturi pa iz ventilacije. sem pol prešprical prage pa pod sedežem pa po ventilaciji z biokilom pa not sm nastavu 2 hišci, no po tistem jih ni blo več...

drugač pa podgan se pazte, če jo boste v kot stisnli, če jo boste lovil po avtu, se vam zna zagnat v glavo...

strup ni najbolj primerna zadeva, k ti bo crknla v avtu pa boš mel še večje sranje...

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po jan 19, 2009 5:16 pm

Podgana mačko poje! :lol: :lol:

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide Po jan 19, 2009 5:27 pm

Jaz sem imel enkrat miš v avtu. V predalu sem imel čokolado in ko sem jo hotel odpreti je bila embalaža raztrgana pa pol čokolade sploh ni več bilo, pa še nekaj plastike okoli predalčka je bilo pogrižene. Takrat sem v avto nastavil papir, na njem pa salama okoli salame pa lim in zjutraj ko sem šel v šolo sem na papirju našel zalepljeno miš. :)

db
Novinec

Kraj: from MS to MB

Napisal/-a db Po jan 19, 2009 6:09 pm

Mojemu bratu pa je, ko je mel golfa 2, mu prišla podgana v prednji predal na armaturki za rokavice ali kak se že reče, in mu je pojedla no bolj raztrgala prometno in zavarovalno polico, pojedla je še pol plastičnega etuija.
No mogoče je pa bila podlasica, te znajo tudi dosti škode naredit, mojemou stricu in sodelavcam so poleti podlasice namreč vsem prežrle kable, tak da je vžgal eden od devetih avtov:)

Luky

Napisal/-a Luky Po jan 19, 2009 8:20 pm

hjoj, zaka nisi to tapru nastavu...?

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po jan 19, 2009 9:01 pm

Od fotra sodelavec, mu je še pred leti, ko je imel 101-ko šla kača skozi ventilacijo in prišla v armaturno ven med vožnjo :lol:

Uporabniški avatar
Jurch
Nov uporabnik

Napisal/-a Jurch Po jan 19, 2009 9:05 pm

hvala kurcu, da še nism meu podobnih problemov! je pa res jeba ja, če se ti taka golazen zaredi :?

punto05
Novinec

Napisal/-a punto05 Po jan 19, 2009 9:26 pm

Je morala biti pa zelo šlank kača. Moja stoenka (tam v osemdesetih) je imela dokaj ozke reže na havbi, kjer je vstopal zrak za ventilacijo. Tam ene 6 mm če je bilo.
Pa mlade kače ne vem kako bi zlezle na havbo.
No morda pa je bil samo deževnik ...
... ali pa kakšen trak ...

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO Po jan 19, 2009 10:27 pm

seat je napisal/-a:Če ne mačka pa pes.Posodim ameriškega staforda,ki garantirano uniči vse kar se premika z tem,da ne odgovarjam za osebo,ki si ga bo sposodila :)
Ti povem,da je velik bolj učinkovit kot marsikatera mačka :)

:lol:
Ce ma kaksen avto v stilu Peugeot ti bo pes avto pojedo... in ne zabavam se! (dozivel ta prizor ko je per razgrizel cel sprednji del peugeota .... pod haubo pa macka :])

Luky

Napisal/-a Luky Po jan 19, 2009 10:31 pm

moji babici je tud pes na cliotu blatnik(plastičn) dol utrgu...

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk To jan 20, 2009 8:39 am

Za popi....!

Vceraj dopoldne sem nastavil 3 kose strupa okoli motorja;peljal sem se domov iz sluzbe(23km);zvecer pogledam pod havbo;strup je bil tam kot sem ga nastavil.Si mislim,no koncno;ali je poginila ali odsla na boljse.Avto je bil skozi noc na dvoriscu;se peljem v sluzbo;pred nekaj minutami odprem havbo...fak;nasel sem samo eno razgrizeno vrecko,v njej zelo malo strupa,o ostalih dveh vreckah ne duha ne sluha.
Klical sem kolega;po sluzbi grem do njega da avto dvigneva,snameva spodaj kar se sneti da in vidiva kako in kaj...res za popi....!!!Upam,da ne bova nasla kake solate od kablov...

lp tdk

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire To jan 20, 2009 9:46 am

probaj dat ta strup pa se lepilo in na lepilo suho salamo
mi ko smo lovili misi smo dobili ta strup in je tko tko uncikovit pravijo pa da je dobro dat malo vode ker je mis al pa podgana po strupu zejna in ko se napije tkoj umre
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

alexk
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alexk Po jan 26, 2009 9:28 pm

pa to je že tragikomedija
in kdo je zmagu? podgana al ti?

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Po jan 26, 2009 10:29 pm

alexk je napisal/-a:pa to je že tragikomedija
in kdo je zmagu? podgana al ti?

Baje je on zmagu, jo je prjel za vrat...
Evo dokaz:

Slika

Hahahaha

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po jan 26, 2009 10:41 pm

punto05 je napisal/-a:Je morala biti pa zelo šlank kača. Moja stoenka (tam v osemdesetih) je imela dokaj ozke reže na havbi, kjer je vstopal zrak za ventilacijo. Tam ene 6 mm če je bilo.
Pa mlade kače ne vem kako bi zlezle na havbo.
No morda pa je bil samo deževnik ...
... ali pa kakšen trak ...

Kače pridejo tudi čez bolj tanke luknje, kot si človek lahko misli, zato lahko včasih pri izgradnji terarija že samo postavljanje prezračevalnih rež predstavlja problem. Enostavno si ne bi mislil, kje vse najde pot, da lahko pobegne oz. pride do cilja ;)

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Po jan 26, 2009 11:28 pm

Mnogo raje kot salamo, imajo rade čokolado. Informacija iz prve roke od fantov ki nastavljajo strupe.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jan 27, 2009 6:13 am

MateSLO je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Če ne mačka pa pes.Posodim ameriškega staforda,ki garantirano uniči vse kar se premika z tem,da ne odgovarjam za osebo,ki si ga bo sposodila :)
Ti povem,da je velik bolj učinkovit kot marsikatera mačka :)

:lol:
Ce ma kaksen avto v stilu Peugeot ti bo pes avto pojedo... in ne zabavam se! (dozivel ta prizor ko je per razgrizel cel sprednji del peugeota .... pod haubo pa macka :])

Vrjamem ja sicer pa moj staford tut uniči kar mu ne paše :)
Sploh,če ima slab dan takrat je boljše,da vse premikajoče stvari ustaviš in jih poskriješ,ker se mi je že zgodilo.da mi je uničil sprednje kolo od motorja in to dobesedno čist raztrgal gumo.No kolega,ki je to od daleč opazoval (psa se namreč boji ko hudič križa) je povedu,da ko je pes predrgu zračnico in ko je začelo pihat je popizdu nakar je sledila demontaža gume :)
Sicer pa taka golazen ni nič kaj prijetna,ker ma lahko strašanske posledice za samo delovanje avtomobila.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov