BIODIZEL
http://www.kemik.org/dokumenti/st2/BIODIZEL.pdf
KATALIZATOR - če ga menjaš enkrat ali pa desetkrat, če mojemu zdravju bolj škodi kot koristi, vsaj tako sem prebral v enem od zgornjih postov, je ničvredna zadeva. Rešiti naravo se pa lahko lotijo z biodizel, plin.
TROŠARINE
Ne bom ti odgovoril ampak te bom citiral - Ni res, nafta je najcenejši vir energije za pridobivanje, transport, uporabo, ter da več energije glede na ostale vire in pa seveda podpora sistemu. Šele ko je cena zrasla za več kot 3x so začeli vsi razmišljat o alternativnih virih, tako da razmisli, kaj blebetaš. Nafta je bila tako zelo poceni, da skoraj ni bilo potrebe po alternativnih virih. Težnje so se pojavilje samo zaradi onesnaževanja okolja, ne pa zaradi manjka in lobijev.
FRITEZA - nikjer nisem napisal da bi si iz domače friteze tankal olje. Če bi pazljivo prebral sem napisal, da iz raznih gostinskih lokalov več ne moreš dobiti odpadnega olja in zaradi tega posledično padeš skoz.
E - čisto na vrhu sem napisal da ne sodi ljudi, če jih ne poznaš. Nabluzil ti bom, da sem zaposlen v živilsko - kemijski tovarni. Vsak dan imam opravka z E-aditivi in drugimi kemičnimi snovmi katere ti ne bi našteval. Bluzil bi, če bi na pamet govoril da je ena bolj strupena od drugih, imamo pa v internem pravilniku in redno preverjanje, da vsak zaposleni zna v intranetu poiskati Varnostni list in prvo pomoč.
Malo spoštovanja do ljudi, ki jih ne poznaš ti ne bo škodilo
lp