tvirus je napisal/-a:Jaz bi predlago da bi vsi, ki imajo vozniški morali vsakih par let delati cpp in izpitno ura, seveda ne tako strogo.
PiWPiW je napisal/-a:ni izgovora zakaj je ženska ostala sredi ceste in da je čakal pred avtom. taki bi morali vzet vozniško zaradi ogrožanje ostalih ter totalno ne razumevanje pravil vožnje in ostalega. na žalost je takih preveč na cesti in ogrožajo ostale veliko več kot hitri vozniki.
kolesar je napisal/-a:zadnje čase moram bit pa ful pazljiv na tiste ki se morajo takoj vklučiti iz pospeševalnega pasu, včasih celo kr na prehitevalnega..
ne vem čemu pol pospeševalni pas..
tvirus je napisal/-a:Se peljem po AC proti Trojanam, med prehitevanjem tovornjaka pri 150km, pade en del iz tovornjaka pod moj avto in mi zadnjo pnevmatiko na kolesu raztrga, še dobro, da imam na avtu široke pnevmatike, da me ni obrnilo. Kličem Policijo in ne morem verjet, v 7 minutah so bili tam, naredijo zapisnik, še pride dars pa naredijo oni zapisnik, piščejo oni del, kaj je pado s tovornjaka, rečejo naj grem na zavarovalnico in je bila zadeva v 30 minutah rešena.
abbe je napisal/-a:najbol zanimivo je da takim nc ne mores narest.pa da se nakonc se duvajo da pa niso oni nc krivi pa nevem kaj.po pa k poc pa pride policaj.on vid eno starko pa tebe mladega v postimanem avtu in si ze v naprej kriv.po pa se babica mal potoz bla bla bla pa mas ze kazn a sploh nc nisi kriv
zajbel je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:En glupan je parkiral na sredini zaviralnega pasu in brskal po prtlažniku, jaz pa 130 km/h zavijem iz voznega ...
A pa imaš ti nasplošno težave z opazovanjem prometa in pogosto opaziš stvari zadnji hip, ali je bil to samo en izreden primer?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov