E=mc^2 je napisal/-a:
Pogon na zadnja kolesa ima res večina amerikancev, a je v evropi pri znamkah, ki se z njim ukvarjajo bolj dodelan. Motorji nad 3.0 litra so sodobnejši v Evropi, romantiki bodo še vedno lahko kupovali rabljene modele z ''gromkim'' zvokom, njihovi avtomatski menjalniki so itak zastareli in če si luksuz predstavljaš kot klimo serijsko in armaturno ploščo iz recikliranih jogurtovih lončkov, potem je pač slabo. Kot polovica ameriških firm pa sem mislil še vse ''podizvajalce'' (Caddilac, Buick...) in ne samo "velike'' tri
Američane lahko reši samo ruski model, velike carine na uvoz avtomobilov oz. carine na tuje znamke (glede na to, da imajo tuje tovarne na ameriških tleh svoje obrate)
Ma kakšen "dodelan" zadnji pogon??!! Kr neki!! Noben motor z notranjim zgorevanjem ne more biti sodoben! Zastareli aut. menjalniki, kot praviš pa vsaj delajo!! Ne pa, kot te Hi tech j***a v nemških avtomobilih, ki se stalno kvarijo! Jaz si ne predstavljam klime kot luksus, men jo to neki samoumevnega v avtu! Klimo in npr. aut. menjalnik evropski prizvajalci predstavljajo kot luksuz.
Cadilac in Buck sta GM!!
Sem pa že rekel, da mi je vseeno ali ameriški proizvajalci propadejo! To ni moja stvar in mi dol visi! Itak so do zdaj naredili že dovolj zelo dobrih avtomobilov, ki bojo še dolgo, dolgo delovali in si bom, če bom želel še kakšnega kupit to še dolgo lahko storil!
Kvaliteta pač drži in zato se prodaja ustavi!