Debate, ki niso vezane na ostala področja...

So se vam policisti, ki so vas kdaj ustavili, zdeli pošteni do vas?

Da
137
77%
Ne
40
23%

Skupaj glasov : 177

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če feb 26, 2009 2:11 pm

da je ja odstopanje mislm da 0.1 oz 0.05
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če feb 26, 2009 3:47 pm

sašo5 je napisal/-a:
Shebo je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:Do mene so bili skoraj vedno korektni. Odkar sva z eno zelooooo vzkipljivo policistko "zaratila" in ko je dobila kontra vzgojno porcijo (trikrat pogreta jezikova župca), me pa naši "lokalci" kar pustijo pri miru....zaenkrat.

LP!

Je bla Vanesa al kak ji je že ime?

Daj nam zaupaj kaj sta imela ;) Lahko pa tud na PM če se ti da

še jaz se nisem to upal vprašat... :P

P.S verjetno res in "preko hrbta Trija" je napredovala do inšpektorice..... :lol: in sedaj "vreba iz zasede" u civilu......(plavi focus karavan se ji neizmerno dopade)

Ne ne...ni bla Vanesa....Bilo pa je neko "frišno pišče".

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če feb 26, 2009 3:50 pm

abbe je napisal/-a:da je ja odstopanje mislm da 0.1 oz 0.05

potem sem pa jaz včeri srečal zelo nekorektnega policaja...ustavili so me, ko sem hotel premakniti avto iz parkirnega mesta, kjer bi zjutraj rabil plačat parking na zastonj parkirno mesto par metrov stran...nimam pojma kje sem glih takrat trofil policaja, no kukrkol napihal sem 0.32, nisem se nič kregal samo prosil sem ga če lahko spusti na 0,28 da bi dobil malo nižjo kazen in on ne ne da ne more...ampak očitno po tem kar je abbe rekel me je ta policaj pošteno nategnil...cigani :!: :!:
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Doktor
Novinec

Re: Pošteni policaji ali ne

Napisal/-a Doktor Če feb 26, 2009 4:51 pm

splash je napisal/-a:Me zanima odgovor

Vprašanje že v osnovi zveni povsem zgrešeno.

Kot bi se nekdo, ki krši zakon spraševal kakšni so policisti oz njihov postopek.

Vozit po pameti in predpisih, pa bodo izkušnje z policisti oz postopkom temu primerno dobre.

Iz osebne izkušnje lahko rečem, da me v zadnjem času čudi dejstvo, da je policistov oz kontrole na cestah (bistveno) manj kot v preteklih obdobjih.

LP

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če feb 26, 2009 6:59 pm

Evo še moje mnenje. Mislim, da so kar pošteni in marsikdaj kakšno stvar tudi spregledajo če se jim zdiš ok. Se pravi, da nisi pameten kot te kaj sprašuje, da se ne prerekaš. Do zdaj so imeli vedno dober pristop in delo opravili dobro.
So me že kar nekajkrat ustavili pa nisem imel nobenih problemov. Nazadnje so "spregledali", da zadaj niso bili pripeti... Pa bi lahko kazen napisal. Ampak ni in je dal samo opozorilo. Pač kako se ti z njimi pogovarjaš tako se bodo tudi oni s tabo.
Se pa tudi pri njih najde izjema, ki misli, da je požrl pamet celga sveta. Ampak jaz takega še nisem srečal. Sej taki se povsod najdejo.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če feb 26, 2009 11:04 pm

Do mene so bili vedno korektni, kakšni so bili sploh carji, v pzitivnem smislu. Je pa res da sem jaz tudi korekten do njih in se ne delam pametnega ali sikam nazaj.
Slika

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Pe feb 27, 2009 1:40 am

Ena izkušnja...

Nekoč sva se jz pa frend vračala z McDonaldsa in tko sva zavila v eno ulico...tam se pa nebi smelo zaviti...
Smo tko 3 avti ustavljeni...uni že prej čakal...in naju vprašajo, če smo skupaj. Rečemo d ne..pa jz sm bil sopotnik. In pride do avta pa prosi za vozniško...frend lepo da.

Pol se pa obrne k men pa me vpraša, če mam kakšne dokumente s sabo?
Ok...mu dam dijaško izkaznico. Nekaj tam gleda kot, da je nepismen in pol reče nej počakava v avtu. Človek gre tja nekam ene 10 m od avta in nekaj kliče in sprašuje po mojem imenu...

Po 10 minutah gledanja v zrak mi da nazaj izkaznico in vozniku reče, da je dobil opomin.
In potem sva odšla...

Od kdaj za vraga se gleda sovoznika in ne voznika????

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Pe feb 27, 2009 2:04 am

is200 je napisal/-a:Me še niso ustavli morem hitro potrkat na les :D

tut mene še niso :D knock knock :D

EDIT; se pa tule pr nas na koroškem(sg) drži ene "avtorirtativne" policistke vzdevek Položnica, zakaj tako, pa tk že iz vzdevka razberete :D

Uporabniški avatar
FoxTer
Novinec

Kraj: kp

Napisal/-a FoxTer So feb 28, 2009 8:23 pm

OFF
gold hamster je napisal/-a:Ena izkušnja...

Ne se sekirat, so že koga iskali, potem pa pač preverjajo...

ON: Vidim, da vas(nas :D) ima večina pozitivne izkušnje z policaji. Če sem dobil kakšno kazen, sem jo pač zaslužil... Vem pa, da sem jo dostikrat odnesel zastonj...
Ko slišim, da nekdo reče, da ga je policaj nategnu, zaje**l, itd... mi gre na živce. Postavte se v njegovo kožo. On ima dnevno probleme z ogromno ljudmi, ki so "NAJBOLJ" pametni na svetu in "NISO" naredili prekrška, "NISO" vozili prehitro itd... Še dobri so, da ne zaj***vajo vseh po vrsti...
Želim vsem čimveč varnih kilometrov.
Lp, Matjaž
My dream: Ford Mustang Shelby GT500

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 So feb 28, 2009 8:47 pm

gold hamster je napisal/-a:

Kaj pa je to čudnega? pač si se mu zdel sumljiv ;) . Sam to res ni nič nenavadnega.

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Ne mar 01, 2009 1:02 am

gold hamster je napisal/-a:Ena izkušnja...

Nič čudnega. Temu se reče legitimacija. Tud ti bi lahko dobil opomin ali pa celo kazen,ker nisem prepričan da dijaška izkaznica šteje kot osebni dokument...

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po mar 02, 2009 3:03 pm

če se ne motim sta uradno priznana le osebna izkaznica in potni list. ok, pri policajih se da prit skozi z vozniško.
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a graal Po mar 02, 2009 3:47 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:če se ne motim sta uradno priznana le osebna izkaznica in potni list. ok, pri policajih se da prit skozi z vozniško.

Pa tudi policaji so že od mene zahtevali osebno oz. potni list, ker na vozniški ni naslova prebivališča.

lp, aleš.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov