9,2 do sto so podatki za ta novega kateri je tezji od ta starega, ta stari hyundai coupe ma okol 8,5 pomoje:)
Sej ni rs dol metu ampak vse 2.0 okol 130-140km (206, swift gti, clio 2.0 136km, golf gti 150km,...).
Ma sej je brez veze, kle govorimo o 2.0, tipo pa kupuje 1.6 in glede na letnik ki se ga lahk privosci (brez vse plastike), pride v postev edino hyundai coupe ima vsaj cez 100KM, kar pa prvi megani nimajo, komaj borih 90km, pri h. coupe dobis ze marsikje klimo kar za megane zgoraj en trdi da ne. Oblika je pa tko vsakmu drugi vsec, meni osebno je bolj sportni kot megane, mal ga spustis na tla pa je coolski, vsaj spoiler ma hujsi

) V bistvu ga megane sploh nima. Glede crkavanja pa sem slisu ze vse zivo. Crkavajo mecke,bmw, vw, in zakaj nebi tudi hyundai:) Meni je v garanciji crknu enkrat (oksidiran kontakt) in od takrat dela kot urca 4leta. Je pa res da mi je letos polet pocaku , ker mi je uradni monter alarma zicke ker mal navul skupej namest spajkov al pa ceveljcke uporabu:)))) Cepci itak....
No mal sem se spet rasprical, sam mi gre na falus kje korejc je pa avtomatsko slabsi. Fantje pac znajo ceneje narest konkurencen avto, jebiga
ps,moj naslednji avto bo megan (sam da se oblika zamenja ker je tale res grdoba, ok cc al pa grandtourer sta spica)
ps2, aja pozabu doma imamo tudi megana (4 leta star senic je pocakal kar nekajkrat na cesti, pa gretje ni delal, tko da ga je fotr prodal in kupil novega senica:)) Jebiga oblika mu sede.
LP,Sandi