Smrkec je napisal/-a:al sem jst tko zabit al je pa z vami neki narobeSte na internet strani kjer se pogovarjamo o predelanih avtih in vsak je vesel vesel ko zbere neki keša, da si lahko kupi spojler in podobne stvari al pa si jih celo sam nardi(še tolk boljš),pol se pa tuki mente kak so uni bogataši fukjeni k si avte rihatjo
![]()
Pa zadnaj debata da čefurji na jugote uni pa na boljše,Ja itak da da čefur na jugota. če nima keša za boljšga
Un pa tu ni fukjen da bo jugota kupu pa pol na njega devu
Dejte prej mal premiselt kaj pišete pa še mal sebe poglejte
Ne govorim za vse, ampak za tiste ki kritizirate ubistvu sami sebe
Zdej se mi pa nej javi eden ki si nebi avta upedenu tko kot bi si ga hotu ko bi meu keša tolk da bi si lahko rit brisu z njem
![]()
Nixxon je napisal/-a:Reperji gor, reperji dol, a ste kdaj vidl kkšnga lowriderja kako je zrihtan?!
OK, barva (kkšne kul metalik al pa perle) pa mrbit še feltne so kul, sam pogledaš pa not, pa neki obeski in podobne piz***ije dol visijo, na volanu je prekrivalo za WC školjko, celi sedeži so oblečeni v nek tiger or zebra look-alike pliš, mislm, kolk plišastih tigrčkov je moral umret za ta "kožuh". Pa vse neki pozlačen, po možnosti barva, ki je z zlatom zmešana. Bruh bruh. Pol nej pa še kdo reče da se ne preseravajo.
Smrkec je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Reperji gor, reperji dol, a ste kdaj vidl kkšnga lowriderja kako je zrihtan?!
OK, barva (kkšne kul metalik al pa perle) pa mrbit še feltne so kul, sam pogledaš pa not, pa neki obeski in podobne piz***ije dol visijo, na volanu je prekrivalo za WC školjko, celi sedeži so oblečeni v nek tiger or zebra look-alike pliš, mislm, kolk plišastih tigrčkov je moral umret za ta "kožuh". Pa vse neki pozlačen, po možnosti barva, ki je z zlatom zmešana. Bruh bruh. Pol nej pa še kdo reče da se ne preseravajo.
Ja pa kolkrat ti bom mogu še povedat, DA BI SE TI TUT, če bi mel tolk keša![]()
![]()
Mogoče ne z lowrajderji k majo plišaste igračke pa pokorv od wc školjke, ampak bi se z čim drugim
![]()
Pa dej razum da ma vsak človk svoj okus, vsake oči svojga malarja,100ludi 100čudi,100ludi 200sisa,... ti vse tokej pove
![]()
A res moreš vsakga, k je drugačen od tebe kritizirat pa ga pregovarjat
![]()
Nixxon je napisal/-a:Če ni po mojem okusu ga kritiziram,
Drgač je pa če se zmotim za neko dejstvo, takrat te pa prosim da me popraviš. Okus pa na žalost ni dejstvo.
Tamara je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Če ni po mojem okusu ga kritiziram,
Drgač je pa če se zmotim za neko dejstvo, takrat te pa prosim da me popraviš. Okus pa na žalost ni dejstvo.
Zakaj kritizirati? Zakaj spluvati nekoga, ki misli ali dela drugace kot ti? Povej mnenje - NE pa kritizirat!!! Kar tebi ni vsec, je nekomu sveto!
Zivi in pusti ziveti. Pika.
Nixxon je napisal/-a:Kaj pa je negativno (ker mi niso všeč, ne more biti pozitivno) mnenje drugega kot kritika?
Nixxon je napisal/-a:@Smrkec, Tamara: Sorry sam, glihkar sem vajin pogovor o blondinkah prebrau v galerii o temi Ibiza - za vse radovedne
Hinavca, vidva mene tle tko kritizirata, čez blondinke pa tko udrihata. Vidva sta fouš unima atom/blondinkam. Menda ja ne mislita da ni ene inteligentne blondinke na tem svetu. Če mi pa eden od vaju pokaže znanstveni dokaz, da je vajino klobasanje res, pol se vama pa opravičim.
Nixxon je napisal/-a:Ja, vendar še vedno ne spremeni dejstva da sta jih vidva kritizirala blondinke tako kot sem jaz reperje. My point: VSI SMO GLIH! :P Vsi kritiziramo/delimo mnenja.
Kaj pravta k bi končal pr tem, ker očitno naumo nikamor pršli? Friends?
Tamara je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Ja, vendar še vedno ne spremeni dejstva da sta jih vidva kritizirala blondinke tako kot sem jaz reperje. My point: VSI SMO GLIH! :P Vsi kritiziramo/delimo mnenja.
Kaj pravta k bi končal pr tem, ker očitno naumo nikamor pršli? Friends?
Sej je prov, da delimo mnenja, samo ne spuscajno se na raven zalitev!!! Bodimo boljsi od drugih.
friends!
Tamara je napisal/-a:Jaz nisem nikjer napisala, da ni ene blondinke, ki bla clo pametna!!!! So pa redke - vsaj kar sem jih jaz srecala!!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov