Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po sep 29, 2003 8:22 am

Aja, no ne gledam tolk pogosto. Vem samo da ma Ozzy eno BMW serijo 7.

Vesi
Novinec

Napisal/-a Vesi Po sep 29, 2003 11:31 am

Raperji imajo podobno miselnost kot naši čufurji. Vse v avto. Pa ne mislim posploševat, niso vsi taki, jih je pa precej.

dr.cic
Nov uporabnik

Napisal/-a dr.cic Po sep 29, 2003 2:08 pm

Vesi je napisal/-a:Raperji imajo podobno miselnost kot naši čufurji. Vse v avto. Pa ne mislim posploševat, niso vsi taki, jih je pa precej.

Sam da čufurji dajo use u jugota raperji pa u bentley-a. To je kr vlka razlika!

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Po sep 29, 2003 2:14 pm

al sem jst tko zabit al je pa z vami neki narobe :!: Ste na internet strani kjer se pogovarjamo o predelanih avtih in vsak je vesel vesel ko zbere neki keša, da si lahko kupi spojler in podobne stvari al pa si jih celo sam nardi(še tolk boljš),pol se pa tuki mente kak so uni bogataši fukjeni k si avte rihatjo :!: :?: Pa zadnaj debata da čefurji na jugote uni pa na boljše,Ja itak da da čefur na jugota. če nima keša za boljšga :!: Un pa tu ni fukjen da bo jugota kupu pa pol na njega devu :!: Dejte prej mal premiselt kaj pišete pa še mal sebe poglejte :!: Ne govorim za vse, ampak za tiste ki kritizirate ubistvu sami sebe :!: Zdej se mi pa nej javi eden ki si nebi avta upedenu tko kot bi si ga hotu ko bi meu keša tolk da bi si lahko rit brisu z njem :!: :!:

dr.cic
Nov uporabnik

Napisal/-a dr.cic Po sep 29, 2003 5:52 pm

Smrkec je napisal/-a:al sem jst tko zabit al je pa z vami neki narobe :!: Ste na internet strani kjer se pogovarjamo o predelanih avtih in vsak je vesel vesel ko zbere neki keša, da si lahko kupi spojler in podobne stvari al pa si jih celo sam nardi(še tolk boljš),pol se pa tuki mente kak so uni bogataši fukjeni k si avte rihatjo :!: :?: Pa zadnaj debata da čefurji na jugote uni pa na boljše,Ja itak da da čefur na jugota. če nima keša za boljšga :!: Un pa tu ni fukjen da bo jugota kupu pa pol na njega devu :!: Dejte prej mal premiselt kaj pišete pa še mal sebe poglejte :!: Ne govorim za vse, ampak za tiste ki kritizirate ubistvu sami sebe :!: Zdej se mi pa nej javi eden ki si nebi avta upedenu tko kot bi si ga hotu ko bi meu keša tolk da bi si lahko rit brisu z njem :!: :!:

Popolnoma se strinjam s tabo !

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon To sep 30, 2003 6:32 am

Reperji gor, reperji dol, a ste kdaj vidl kkšnga lowriderja kako je zrihtan?!

OK, barva (kkšne kul metalik al pa perle) pa mrbit še feltne so kul, sam pogledaš pa not, pa neki obeski in podobne piz***ije dol visijo, na volanu je prekrivalo za WC školjko, celi sedeži so oblečeni v nek tiger or zebra look-alike pliš, mislm, kolk plišastih tigrčkov je moral umret za ta "kožuh". Pa vse neki pozlačen, po možnosti barva, ki je z zlatom zmešana. Bruh bruh. Pol nej pa še kdo reče da se ne preseravajo.

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec To sep 30, 2003 8:15 am

Nixxon je napisal/-a:Reperji gor, reperji dol, a ste kdaj vidl kkšnga lowriderja kako je zrihtan?!

OK, barva (kkšne kul metalik al pa perle) pa mrbit še feltne so kul, sam pogledaš pa not, pa neki obeski in podobne piz***ije dol visijo, na volanu je prekrivalo za WC školjko, celi sedeži so oblečeni v nek tiger or zebra look-alike pliš, mislm, kolk plišastih tigrčkov je moral umret za ta "kožuh". Pa vse neki pozlačen, po možnosti barva, ki je z zlatom zmešana. Bruh bruh. Pol nej pa še kdo reče da se ne preseravajo.

Ja pa kolkrat ti bom mogu še povedat, DA BI SE TI TUT, če bi mel tolk keša :!: :?: :?: Mogoče ne z lowrajderji k majo plišaste igračke pa pokorv od wc školjke, ampak bi se z čim drugim :!: :!: Pa dej razum da ma vsak človk svoj okus, vsake oči svojga malarja,100ludi 100čudi,100ludi 200sisa,... ti vse tokej pove :?: :?: A res moreš vsakga, k je drugačen od tebe kritizirat pa ga pregovarjat :?: :?:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon To sep 30, 2003 8:31 am

Smrkec je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:Reperji gor, reperji dol, a ste kdaj vidl kkšnga lowriderja kako je zrihtan?!

Ja pa kolkrat ti bom mogu še povedat, DA BI SE TI TUT, če bi mel tolk keša :!: :?: :?: Mogoče ne z lowrajderji k majo plišaste igračke pa pokorv od wc školjke, ampak bi se z čim drugim :!: :!: Pa dej razum da ma vsak človk svoj okus, vsake oči svojga malarja,100ludi 100čudi,100ludi 200sisa,... ti vse tokej pove :?: :?: A res moreš vsakga, k je drugačen od tebe kritizirat pa ga pregovarjat :?: :?:

Če ni po mojem okusu ga kritiziram, tko kt ti mene. In jest sem vedno trdil, da bi si ga predelu, sam ne tko. Kritiziral sam samo njihov (ne)okus.

Ker če pa jest tega ne smem povedat, pol pa je pol foruma za zbrisat, sej vsi neki kritizirate, samo poglej v galeriji temo od unga k je Ibizo predstavu. Tolk ste po bogem revežu pluval, da je za znort (se mi zdi da si bil ti tud vmes, nisem sigurn in naum trdil). Pa eni pravjo Fiat je zanič, drugi Ford je za en k**c,... To je popolnoma isto, pejt se še na vse une spravt.

Tko da, nasvet za v prihodnje: ko bom jest (al pa kdo drug) spet kej tazga napisu, ti napiš: "jest se ne strinjam s tabo, jest pa mislm tako...". Pa bomo vsi pomirjeni.

Drgač je pa če se zmotim za neko dejstvo, takrat te pa prosim da me popraviš. Okus pa na žalost ni dejstvo.

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec To sep 30, 2003 8:40 am

Tam glede une ibize nisem meu nč zraven. Je nisem ne kritiziru niti hvalu :!:
Sam bi si pa lahk sam seb biu vzornik,ko si men dau predlog kak naj jst komentiram. :!: Ne pa, da na dolgo in široko kritiziraš okus drugih :!:
Pa ko si reku, da si nej tam pogledam kak se uni menjo o ibizi,tist je druga pesem ker je baje hugo-boss se tko obnašal do drugih in mu zdej sam vračajo-tko sem jst vse skup razumel. Dej si mal predstavli, da bi tle gor vsi bli taki, da bi sam pluval pa kritiziral :!: A bi sploh kam pršel :?: A bi sploh kdo pršu na kak avto-show :?: a nismo tle zato, da z lepimi besedami povemo kaj je lepo in kaj bi spremenil :?: ena izmed takih vzornih debat je una od bele Toyote :!:

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara To sep 30, 2003 8:51 am

Nixxon je napisal/-a:Če ni po mojem okusu ga kritiziram,

Drgač je pa če se zmotim za neko dejstvo, takrat te pa prosim da me popraviš. Okus pa na žalost ni dejstvo.

Zakaj kritizirati? Zakaj spluvati nekoga, ki misli ali dela drugace kot ti? Povej mnenje - NE pa kritizirat!!! Kar tebi ni vsec, je nekomu sveto!

Zivi in pusti ziveti. Pika.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon To sep 30, 2003 8:54 am

OK, sori zarad Ibize, nism niti preveru. Mogoče bi res lohk v mal lepš folijo zavil to o reperjih, sam bi tud še enkrat isto napisu, tolk se pa že poznam. Okusi so zelooo različni, samo poglej sosednjo temo o najgrših avtih. Men osebno je nov Renaultov in BMWjev dizajn super, je pa tle folk ki pravjo da jim je ogabno (dobesedno). Potemtakem delajo isto kot jaz. Mogoče sem tud tebe osebno mal prizadel, kej vem.

In najbrž je res mal foušije zravn, sam me zmeri znova razjezi, ko vidm da se "trenerkarji" vozjo v avtih, ki so v bistvu narejeni za drugačno klientelo, namreč visoko elegantne poslovneže in bogataše. In taki so men bolj "pri srcu", ne maram ne reperske muske (z zelo zelo redkimi izjemami), ne njihovega načina življenja in obnašanja.

P.S.: Toyota je očitno res vsem všeč, navsezadnje je super zrihtana.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon To sep 30, 2003 8:57 am

Tamara je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:Če ni po mojem okusu ga kritiziram,

Zakaj kritizirati? Zakaj spluvati nekoga, ki misli ali dela drugace kot ti? Povej mnenje - NE pa kritizirat!!! Kar tebi ni vsec, je nekomu sveto!

Zivi in pusti ziveti. Pika.

Kaj pa je negativno (ker mi niso všeč, ne more biti pozitivno) mnenje drugega kot kritika?

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon To sep 30, 2003 9:11 am

@Smrkec, Tamara: Sorry sam, glihkar sem vajin pogovor o blondinkah prebrau v galerii o temi Ibiza - za vse radovedne

Hinavca :evil: , vidva mene tle tko kritizirata, čez blondinke pa tko udrihata. Vidva sta fouš unima atom/blondinkam. Menda ja ne mislita da ni ene inteligentne blondinke na tem svetu. Če mi pa eden od vaju pokaže znanstveni dokaz, da je vajino klobasanje res, pol se vama pa opravičim.

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To sep 30, 2003 9:12 am

Nixxon je napisal/-a:Kaj pa je negativno (ker mi niso všeč, ne more biti pozitivno) mnenje drugega kot kritika?

Nisem brala vsega kar si pisal...sem pisala bolj na splosno, ker sem videla iz drugih tem, da nekateri dobesedno pluvajo po vsem kar imajo drugi. Tip predstavi avto, na katerega je ful ponosen (normalno, saj je vanj vlozil ogromno denarja in casa!) in doloceni pacienti ga takoj spluvajo v nulo. Grdo! To hocem rect....naj vsak pove mnenje, pozitivno ali negativno, ne pa, da daje v nulo nekaj pri cemer sploh ni bil udelezen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tema od Toyote je res lahko zgled - pozitivne komunikacije!

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To sep 30, 2003 9:13 am

Nixxon je napisal/-a:@Smrkec, Tamara: Sorry sam, glihkar sem vajin pogovor o blondinkah prebrau v galerii o temi Ibiza - za vse radovedne

Hinavca :evil: , vidva mene tle tko kritizirata, čez blondinke pa tko udrihata. Vidva sta fouš unima atom/blondinkam. Menda ja ne mislita da ni ene inteligentne blondinke na tem svetu. Če mi pa eden od vaju pokaže znanstveni dokaz, da je vajino klobasanje res, pol se vama pa opravičim.

Jaz nisem nikjer napisala, da ni ene blondinke, ki bla clo pametna!!!! So pa redke - vsaj kar sem jih jaz srecala!!!!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon To sep 30, 2003 9:17 am

Ja, vendar še vedno ne spremeni dejstva da sta jih vidva kritizirala blondinke tako kot sem jaz reperje. My point: VSI SMO GLIH! :P Vsi kritiziramo/delimo mnenja.

Kaj pravta k bi končal pr tem, ker očitno naumo nikamor pršli? Friends? :D

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To sep 30, 2003 9:21 am

Nixxon je napisal/-a:Ja, vendar še vedno ne spremeni dejstva da sta jih vidva kritizirala blondinke tako kot sem jaz reperje. My point: VSI SMO GLIH! :P Vsi kritiziramo/delimo mnenja.

Sej je prov, da delimo mnenja, samo ne spuscajno se na raven zalitev!!! Bodimo boljsi od drugih.
:pivo friends!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon To sep 30, 2003 9:23 am

Tamara je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:Ja, vendar še vedno ne spremeni dejstva da sta jih vidva kritizirala blondinke tako kot sem jaz reperje. My point: VSI SMO GLIH! :P Vsi kritiziramo/delimo mnenja.

Sej je prov, da delimo mnenja, samo ne spuscajno se na raven zalitev!!! Bodimo boljsi od drugih.
:pivo friends!

Bodimo boljsi od drugih in jih dejmo pol spluvat ker niso tolk dobri k mi. :twisted:

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To sep 30, 2003 9:25 am

Nixxon je napisal/-a:Bodimo boljsi od drugih in jih dejmo pol spluvat ker niso tolk dobri k mi. :twisted:

You twisted evil :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok To sep 30, 2003 10:12 am

Tamara je napisal/-a:Jaz nisem nikjer napisala, da ni ene blondinke, ki bla clo pametna!!!! So pa redke - vsaj kar sem jih jaz srecala!!!!

o, punca, bos pa se mogla mal svet spoznat!! :? tud blondinke znajo bit hudicevo inteligentne, so pa glih tolk redke ko inteligentne rdecelaske, nc manj (ker je blondink in rdecelask pac manj kot rjavolask al pa crnolask). inteligentnost nima z barvo las nobene veze. :wink:

BTW, kako naravno barvo las mas ti?? :?:

glede preseravanja:
Slika
Slika
:twisted: :twisted: :twisted:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov