Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po sep 29, 2003 11:34 am

Tigrica a se gerva še midva pelat mal po zraku k naš kolega ?????

Pol nism edini ki je mal pretepu svoj avto!!! :-P

tekumseh
Nov uporabnik

Napisal/-a tekumseh Po sep 29, 2003 11:49 am

D_LUX je napisal/-a:Hojla...
Ja ne sreča da sem jes celi ne nič kaj posebnega mi ni blo malo vrat pa hrbtenica poškodovana.
Haa.. pripelav sem se pa tak da je blo dosti, sicer je policaj rekel da je blo krepko čez 120km/h sam ne jes vem kolk je blo, al pa če ve gdo kolko gre rover 1.4 16v 103KM v tretji prestavi do blokade tolko sem se jes pripelav :oops: :?
Jah gume so ble krive ja ker so ble zadnje prestare sprednje so ble pa nove pa dobre gume..

niso ble krive gume kriv si bil ti očitno ti še ta nesreča ne bo pomagala da bi se skuliral ampak se celo hvališ s tem kako si letel in kako razbil zaradi takega kretena kot si ti je moj prijatelj izgubil 3-letnega sina ko je oni b**** testiral kolko skozi ovinek b**** drugega ti žal ne morem rečti predvidevam pa da si star 18-21 let in poln samega sebe oni ni več da bi ti pa kaj dopvodeal je pa očitno nemogoče

G-4S

Napisal/-a G-4S Po sep 29, 2003 11:52 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

paranoid
Nov uporabnik

Napisal/-a paranoid Po sep 29, 2003 12:15 pm

tekumseh je napisal/-a:niso ble krive gume kriv si bil ti očitno ti še ta nesreča ne bo pomagala da bi se skuliral ampak se celo hvališ s tem kako si letel in kako razbil zaradi takega kretena kot si ti je moj prijatelj izgubil 3-letnega sina ko je oni b**** testiral kolko skozi ovinek b**** drugega ti žal ne morem rečti predvidevam pa da si star 18-21 let in poln samega sebe oni ni več da bi ti pa kaj dopvodeal je pa očitno nemogoče

Se pridružujem G-4S-ovemu postu, poleg tega pa lahko samo še povem, da spuščanje na osebno raven (zaradi čisto osebnih travm) in zmerjanje ne bo nikomur pomagalo... Poleg tega pa nisem zaznal hvalisanja - nasprotno - mene je recimo njegov post prisilil, da sem se tudi sam malo zamislil - pa ponavadi ne divjam po cestah.
Bi pa veljalo svetovat, da če se kdo more malo "izživet", naj gre na kakšno prazno, pregledno podeželsko cesto čez kakšen travnik - adrenalin garantiran, morebitna škoda bi se pa poznala samo na avtu, vozniku pa malo na travniku... Da me ne bo kdo narobe razumel: D_LUXovega norenja ne odobravam, menim pa, da en "prijateljski" nasvet več zaleže kot pa kup zmerljivk.

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BojanI Po sep 29, 2003 12:23 pm

paranoid je napisal/-a:
tekumseh je napisal/-a:niso ble krive gume kriv si bil ti očitno ti še ta nesreča ne bo pomagala da bi se skuliral ampak se celo hvališ s tem kako si letel in kako razbil zaradi takega kretena kot si ti je moj prijatelj izgubil 3-letnega sina ko je oni b**** testiral kolko skozi ovinek b**** drugega ti žal ne morem rečti predvidevam pa da si star 18-21 let in poln samega sebe oni ni več da bi ti pa kaj dopvodeal je pa očitno nemogoče

Se pridružujem G-4S-ovemu postu, poleg tega pa lahko samo še povem, da spuščanje na osebno raven (zaradi čisto osebnih travm) in zmerjanje ne bo nikomur pomagalo... Poleg tega pa nisem zaznal hvalisanja - nasprotno - mene je recimo njegov post prisilil, da sem se tudi sam malo zamislil - pa ponavadi ne divjam po cestah.
Bi pa veljalo svetovat, da če se kdo more malo "izživet", naj gre na kakšno prazno, pregledno podeželsko cesto čez kakšen travnik - adrenalin garantiran, morebitna škoda bi se pa poznala samo na avtu, vozniku pa malo na travniku... Da me ne bo kdo narobe razumel: D_LUXovega norenja ne odobravam, menim pa, da en "prijateljski" nasvet več zaleže kot pa kup zmerljivk.

Se ti zdi, da je "prijateljski" nasvet za nekoga, ki nima izpita niti leto dni dovolj (če se v temi "kolk ste stari" ni zlagal )?? Saj so mu ravnokar v avtošoli vse "prijateljsko" razložil, pa je takoj na streho parkiral. A veš kaj bi jest takim prijateljsko naredil?? Vzel izpit za neki cajta, v prijateljski premislek.

LP, Bojan

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Po sep 29, 2003 12:28 pm

BojanI je napisal/-a:
paranoid je napisal/-a:

Se ti zdi, da je "prijateljski" nasvet za nekoga, ki nima izpita niti leto dni dovolj (če se v temi "kolk ste stari" ni zlagal )?? Saj so mu ravnokar v avtošoli vse "prijateljsko" razložil, pa je takoj na streho parkiral. A veš kaj bi jest takim prijateljsko naredil?? Vzel izpit za neki cajta, v prijateljski premislek.

LP, Bojan

Ne bodite zoprni...fante je verjetno se sam ful prestrasen (ce ni pol pa ne vem!), kar se tice njegovega izpita, nasploh pa avta....bi se dal diskutirat. Ampak ne tukaj gor!
Naj bo to raje v opozorilo vsem nam, ki radi dirkamo :vrum

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Po sep 29, 2003 12:34 pm

brez besed sem ostal ob slikah...dobro je nisi skupil...

lp

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Po sep 29, 2003 12:48 pm

venom je napisal/-a:Tigrica a se gerva še midva pelat mal po zraku k naš kolega ?????

Pol nism edini ki je mal pretepu svoj avto!!! :-P

¸ne se delat norce s tega to so resne zadeve
ja lahko se greva s tvojim avtom a ne ?
lp tigrica

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Po sep 29, 2003 12:49 pm

Tamara, preber si še enkrat prvi post, pa boš vidla, da je bil prav navdušen nad poletom, le to ga je skrbel, če so slike ratale.

Lp, Bojan

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Po sep 29, 2003 12:53 pm

O tem ali je on navdusen ali ne ne bom, njegovi starci sigurno niso! Imel je tako sreco.....da je joj! Upam, da je ni izzival, ker naslednjic mu ne bo ratalo :(

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Po sep 29, 2003 12:54 pm

Tamara je napisal/-a:O tem ali je on navdusen ali ne ne bom, njegovi starci sigurno niso! Imel je tako sreco.....da je joj! Upam, da je ni izzival, ker naslednjic mu ne bo ratalo :(

Očitno je, še dobr da je mel blokado, sicer bi bajto preletu...

Lp, Bojan

paranoid
Nov uporabnik

Napisal/-a paranoid Po sep 29, 2003 12:56 pm

Bojan:
Ja, uredu, samo še vedno pa napizdevanje v stilu "k****n zabit nesposoben" ne bo obrodilo sadov, v tem se verjetno strinjava. Nasilje rodi nasilje! :wink: Sicer pa po mojem po take vrste nesreči voznika ne bo prav nič spametovalo odvzetje vozniškega - bistveno večji učinek ima sama nesreča, ki se je tokrat (na srečo!) končala brez hujših posledic. Če nekoga taka nesreča ne spametuje, ga tudi odvzem vozniške ne bo, drži?

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Po sep 29, 2003 12:57 pm

BojanI je napisal/-a:Očitno je, še dobr da je mel blokado, sicer bi bajto preletu...

Se dobr, da ni imel twingota!!!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po sep 29, 2003 1:05 pm

Jeb...t ga vsakmu se to lahko zgodi. Upam da mu je dobra šola za naprej. Nadiranje pa nobenmu še ni pomagal, ker potem temu kljubuje še z večjo agresijo. Res upam da mu je to šola in da v naslednje bo pa že pametno vozil.
Kar se pa tiče otrok povoženih. Pr nas na vas je en 3 letn mulc, ki ga mama pusti samega na cesto in se vozi s kolesom po vasi, kjer je stara cesta LJ - Novo mesto in vozijo od traktorjev do šleparjev po njej vsi, ki nočjo cestnine plačat, pa ga še noben ni zbil. Sam sem imel skoraj slabo izkušnjo, ko se mi je mulc pripeljal v ovinek po mojem pasu z motorjem - počlo ni nič, ker sem se sam umaknil na rob ceste.

LP
Nebivedu

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Po sep 29, 2003 1:06 pm

paranoid je napisal/-a: napizdevanje v stilu "k****n zabit nesposoben"

Kje si pa to prebral ??

Lp,Bojan

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Po sep 29, 2003 1:08 pm

Nesreče se dogajajo ... In pri vsaki se nekaj naučiš (če preživiš). Sicer pa: vsi smo bli (no ja, eni so še) mladi pa neumni pa smo kako tako naredili. Fanta se je hvala bogu očitno izkušnja vsaj malo prijela
D_LUX je napisal/-a:...
drugače je pa bla kriva neprimerna hitrost skozi ovinek pa nekaj sem se vstrašo pa sem potegno volan
...

Samo da ne bo kmalu pozabil
PS: edino, kar me pravzaprav moti je, da se je to zgodilo sredi naselja.

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Po sep 29, 2003 1:22 pm

A veste kok je bedn feeling k dojameš da nimaš več stvari (avta) pod kontrolo...probaš reševat...dojameš da si gotov-ni pomoči! Vsaka sekunda se full vleče in potem BUUM! Smrtna tišina, bel dim, vonj po olju in benzu! PANIKA! Probaš premikat vse dele telesa da vidš če si še cel! ŠOK-nč te ne boli! Bežiš stran od avta in ne gledaš nazaj! KONEC ŠOKA! Vse te boli...kri prekrije obraz...BOLNICA, DOKTORJI...
Pomoje se spametuješ! Ne priporočam pa nobenmu!
TJUNING PA TO...

paranoid
Nov uporabnik

Napisal/-a paranoid Po sep 29, 2003 1:22 pm

BojanI je napisal/-a:
paranoid je napisal/-a: napizdevanje v stilu "k****n zabit nesposoben"

Kje si pa to prebral ??
Lp,Bojan

Ne dobesedno, zato sem pa napisal V STILU
Drugače pa:
"zaradi takega kretena kot si ti"
"b**** drugega ti žal ne morem rečti"

Tega seveda nisi napisal ti, Bojan, česar nisem trdil in ne trdim.

andy77
Nov uporabnik

Napisal/-a andy77 Po sep 29, 2003 1:28 pm

Sožalje zarad avta, ampak si pa dobr "letu" na streho, kljub temu da situacija žalostna je malo smešna.
Slika

BMW 528

Uporabniški avatar
D_LUX
Nov uporabnik

Napisal/-a D_LUX Po sep 29, 2003 1:39 pm

Ja sej meni je šlo takrat na jok sam zdaj mi je pa smešno kak je to sploh blo mogoče..
Lp. Luka
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov