Pol nism edini ki je mal pretepu svoj avto!!!

D_LUX je napisal/-a:Hojla...
Ja ne sreča da sem jes celi ne nič kaj posebnega mi ni blo malo vrat pa hrbtenica poškodovana.
Haa.. pripelav sem se pa tak da je blo dosti, sicer je policaj rekel da je blo krepko čez 120km/h sam ne jes vem kolk je blo, al pa če ve gdo kolko gre rover 1.4 16v 103KM v tretji prestavi do blokade tolko sem se jes pripelavops:
![]()
Jah gume so ble krive ja ker so ble zadnje prestare sprednje so ble pa nove pa dobre gume..
tekumseh je napisal/-a:niso ble krive gume kriv si bil ti očitno ti še ta nesreča ne bo pomagala da bi se skuliral ampak se celo hvališ s tem kako si letel in kako razbil zaradi takega kretena kot si ti je moj prijatelj izgubil 3-letnega sina ko je oni b**** testiral kolko skozi ovinek b**** drugega ti žal ne morem rečti predvidevam pa da si star 18-21 let in poln samega sebe oni ni več da bi ti pa kaj dopvodeal je pa očitno nemogoče
paranoid je napisal/-a:tekumseh je napisal/-a:niso ble krive gume kriv si bil ti očitno ti še ta nesreča ne bo pomagala da bi se skuliral ampak se celo hvališ s tem kako si letel in kako razbil zaradi takega kretena kot si ti je moj prijatelj izgubil 3-letnega sina ko je oni b**** testiral kolko skozi ovinek b**** drugega ti žal ne morem rečti predvidevam pa da si star 18-21 let in poln samega sebe oni ni več da bi ti pa kaj dopvodeal je pa očitno nemogoče
Se pridružujem G-4S-ovemu postu, poleg tega pa lahko samo še povem, da spuščanje na osebno raven (zaradi čisto osebnih travm) in zmerjanje ne bo nikomur pomagalo... Poleg tega pa nisem zaznal hvalisanja - nasprotno - mene je recimo njegov post prisilil, da sem se tudi sam malo zamislil - pa ponavadi ne divjam po cestah.
Bi pa veljalo svetovat, da če se kdo more malo "izživet", naj gre na kakšno prazno, pregledno podeželsko cesto čez kakšen travnik - adrenalin garantiran, morebitna škoda bi se pa poznala samo na avtu, vozniku pa malo na travniku... Da me ne bo kdo narobe razumel: D_LUXovega norenja ne odobravam, menim pa, da en "prijateljski" nasvet več zaleže kot pa kup zmerljivk.
BojanI je napisal/-a:paranoid je napisal/-a:tekumseh je napisal/-a:niso ble krive gume kriv si bil ti očitno ti še ta nesreča ne bo pomagala da bi se skuliral ampak se celo hvališ s tem kako si letel in kako razbil zaradi takega kretena kot si ti je moj prijatelj izgubil 3-letnega sina ko je oni b**** testiral kolko skozi ovinek b**** drugega ti žal ne morem rečti predvidevam pa da si star 18-21 let in poln samega sebe oni ni več da bi ti pa kaj dopvodeal je pa očitno nemogoče
Se pridružujem G-4S-ovemu postu, poleg tega pa lahko samo še povem, da spuščanje na osebno raven (zaradi čisto osebnih travm) in zmerjanje ne bo nikomur pomagalo... Poleg tega pa nisem zaznal hvalisanja - nasprotno - mene je recimo njegov post prisilil, da sem se tudi sam malo zamislil - pa ponavadi ne divjam po cestah.
Bi pa veljalo svetovat, da če se kdo more malo "izživet", naj gre na kakšno prazno, pregledno podeželsko cesto čez kakšen travnik - adrenalin garantiran, morebitna škoda bi se pa poznala samo na avtu, vozniku pa malo na travniku... Da me ne bo kdo narobe razumel: D_LUXovega norenja ne odobravam, menim pa, da en "prijateljski" nasvet več zaleže kot pa kup zmerljivk.
Se ti zdi, da je "prijateljski" nasvet za nekoga, ki nima izpita niti leto dni dovolj (če se v temi "kolk ste stari" ni zlagal )?? Saj so mu ravnokar v avtošoli vse "prijateljsko" razložil, pa je takoj na streho parkiral. A veš kaj bi jest takim prijateljsko naredil?? Vzel izpit za neki cajta, v prijateljski premislek.
LP, Bojan
D_LUX je napisal/-a:...
drugače je pa bla kriva neprimerna hitrost skozi ovinek pa nekaj sem se vstrašo pa sem potegno volan
...
BojanI je napisal/-a:paranoid je napisal/-a: napizdevanje v stilu "k****n zabit nesposoben"
Kje si pa to prebral ??
Lp,Bojan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov