Zdravo Jure (oldy)
Ne vzet tole pisanje kot provokacijo. Verjetno imava obadva iste cilje da se oldtimerji ohranjajo pri življenju in da se lepo skrbi za njih.
Imava pač drugačna merila kaj je za koga oldtimer in kdo si zasluži bit nagrajen z malo manjšo registracijo, kar je v končni fazi stvar zavarovalnic ne mene in tebe.
V debati te moram malo kritizirat nikakor pa ne želim biti provokativen in nesramen. Zato sem se tudi podpisal in kar nekaj ljudi iz foruma me pozna in ve kdo sem in za čem stojim. Z oldtimerji se ljubiteljsko ukvarjam ker so mi pač všeč in se mi zdi lepo da se tehnična kultura nekega naroda kaže tudi na tak način.
Žal se mi nisi dosti iskazal z znanjem.
Za mene je oldtimer tisto vozilo ki izgleda kot če bi bilo takrat kupljeno ali predelano.
O Mantah si ene par stvari napisal prav za ene par se pa motiš.
Sem bil lastnik dveh mantB 77 pa so mi avti ratali všeč pa vem par stvari, pa še kakšen star avtomagazin lahko zbrskam. Naprimer test Mante A 1,9 GTE.
Za različna tržišča so bili različni modeli in pravilno si napisal oznako S pri motorjih. Kaj pa N ki so imele manjšo kompresijo? Potem so se razlikovale še po vpljinjačih. Doma jih imam še ene par

Pa recimo po raznih zajlah se tudi da ugotovit za katero tržišče so delane. Ena mojih je bila Švedska ena pa Nemška.

Pa še ene par malenkosti jih loči katera je bila delana za kam.
Podobno je tudi z Manto A, pa podobno je tudi za marsikateri drug avto.
Če govorimo o barvanju avtov in te moti če je pomarančast: ali sploh veš kako kvalitetno so bili pobarvani serijski avti? Dvomim. A sedaj bomo lastnikom prepovedali akrilne barve in šli nazaj na nitro? Kakšno je bilo popravljanje avtov v 70 letih ali prej? Ali takrat ni nihče (privat) barval avto v druge barve razen serijske?
Glede 2002: lepo da skrbiš za njega. Ampak a ni na sliki da so pokrovi ventilov in vbrizg alu, v obnovljenem so pa mat črni? A to šteje za original ali ne?
Dejte ljubiteljem veteranov pomagat ne pa da jih odganjate. Dajte ljudem veselje in znanje da se bodo lotili obnove oldtimerjev, ne pa da se gre neka elita in gledate vsak vijak… Če vzamemo Anžeta za primer (Anže upam da ne zameriš) se je fant potrudil in sestavil avto ki stilsko absolutno odgovarja avtu kot če bi bil kupljen v 70 letih. Za ½ cole širše original feltne ali original oplove špegla na desni strani itd pa je ne bomo oteževal življenje ljubiteljem.
lahko se pa še kdaj dobiva v živo pa malo prelistava revije...