Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Po maj 04, 2009 6:30 pm

slatncan je napisal/-a:jaz pa ne vem kak lahk 3/4 mariborčanov pelje čez rdečo ko le ta gori že cca 3-4sekunde...na ših se peljem cca 4km in čez ene 4 semaforje...na 3h od 4h vidim tako preseravanje...oranžna še gre...rdeča pa NO WAY

Sej se imas fore,... predno mas ti zeleno, smo ze vsi skoz :oops:

GiGi1985 je napisal/-a:
MatejW je napisal/-a:Ker tisti keri je prvi v koloni, ponavadi rabi 10min da spelje, ko mu ze zdavnaj gori zelena!
Jaz nevem kaj eni delajo v avtu tacajt ko gori rdeca?!

Se strinjam!

če že serjejo z radarji tistim, ki pospešujejo in vozijo v rdečo pa naj še napišejo kazen tistemu, ki spi pri zeleni in ob 4 popoldan prvi v vrsti speljuje kot polž! :roll: :roll:

Da bi vsaj pravocasno speljali,... te bi se slo nekak,...
Samo rabi ene 20s da menja v prvo, pa 20s da pride skoz krizisce z borih 5kmh :)
Slika

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Po maj 04, 2009 9:53 pm

OFF:
Pa a ste vidli to foro, da ponoci, če ti gori rdec semafor (ni to na vseh), da ce pozmigas z dolgimi lucmi, se ti prizge zelena; onemu, ko je pa prej sijala zelena, pa se prizge v rumeno. Morda sem par let za kacami, a nikjer nisem zasledil govora o tem.
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po maj 04, 2009 10:48 pm

AudiBoy je napisal/-a:OFF:
Pa a ste vidli to foro, da ponoci, če ti gori rdec semafor (ni to na vseh), da ce pozmigas z dolgimi lucmi, se ti prizge zelena; onemu, ko je pa prej sijala zelena, pa se prizge v rumeno. Morda sem par let za kacami, a nikjer nisem zasledil govora o tem.

:lol:

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas Če maj 07, 2009 8:59 am

Kukec je napisal/-a:kdo pa nas(vas) sili v to da je treba divjat in vozit nad omejitvijo?

p.s: grobnik za en dan stane neprimerno manj kot kazen v naselju za prekoračitev nad 30km/h...
aja saj res škoda avta :roll:

se popolnoma strinjam. Res pa je da z radarji policisit pokažejo koliko znajo skrbeti za našo varnost ;) popolnomas nič saj vidijo smao denar brez mignit k...a :evil: to ej dejstvo in resnica

Žumi
Nov uporabnik

Napisal/-a Žumi Če maj 07, 2009 9:13 am

Jodlarji pri linzu majo radar v odbojni ograji na avtocesti!! pa ga tud komej vidiš! bo treba bl počas vozit!! sam sem pa zanč bral da je že od leta 1973 al neki tage omejitev na avto cesta 130!!! in to s tehniko ki še ni bilo ESP, ABS. to mi je pa tud neki čudn da ne morjo dvignt na 150!! drugače je blo tukaj veliko negativne kritike slišat s strani OMTC-ja
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov