Nu-NRG je napisal/-a:Obiski ne pomagajo .. samo dos na njegov ip .. pa se prakrat zaporedoma .. pol pa ga ISP dol butne .. ker ne morjo normalno delat ce se njega dosa.. to je arnesova metoda
in se svinjsko ucinkovita je
Nu-NRG je napisal/-a:Sploh ves kako zgleda ddos? Delujes ne ravno tako ..
Recimo jaz se od tle logiram ne eno masino .. iz te na drugo .. iz druge pa na tretjo (HUB) kjer sprozim komando HUB pa poslje masinam ki bodo dejansko dosale .. sedaj pa pridi so menekaj ce mas v dos-netu vec kot 500 masin .. se ti bi dalo ukvarjat z IPji? hehehe nasim ponudnikom ne sploh.
trust me i know
Nu-NRG je napisal/-a:Obiski ne pomagajo .. samo dos na njegov ip .. pa se prakrat zaporedoma .. pol pa ga ISP dol butne .. ker ne morjo normalno delat ce se njega dosa.. to je arnesova metoda
AcMilan je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Obiski ne pomagajo .. samo dos na njegov ip .. pa se prakrat zaporedoma .. pol pa ga ISP dol butne .. ker ne morjo normalno delat ce se njega dosa.. to je arnesova metoda
Klemen klemen...
1. To je tvoj frend Branko, se ga še spomneš, ko si z njem igral biljard,
pa igral z njem quake3 prek neta ?
2. Ne groz kle s svojimi DoS napadi. Tud če poznaš use admine na Telemachu,
pa tud če maš odprto pipco na Telemachu ne pomeni, da lahko groziš s svojimi DoS napadi.
Sej poznaš tisti svoj pregovor, 'everything is logging'.
^MilE^ je napisal/-a:Daco teb se vid da si en gik k ma cvike debele 7cm. Formatiru sm disk ne zabiji, to bi naredu kiddy kokr si ti, zataras lepo pa prek pgp-ja fukns to je to. Pa naj decriptajo. Aja glede ISPja mojga IPja nimajo najbolsi prijatelji, povej mi od kje bo teb?! huh bos poslal na abuse listo prosm ne, sam to. Oh glede domence, Catch me if u can =)
AcMilan je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Obiski ne pomagajo .. samo dos na njegov ip .. pa se prakrat zaporedoma .. pol pa ga ISP dol butne .. ker ne morjo normalno delat ce se njega dosa.. to je arnesova metoda
Klemen klemen...
1. To je tvoj frend Branko, se ga še spomneš, ko si z njem igral biljard,
pa igral z njem quake3 prek neta ?
2. Ne groz kle s svojimi DoS napadi. Tud če poznaš use admine na Telemachu,
pa tud če maš odprto pipco na Telemachu ne pomeni, da lahko groziš s svojimi DoS napadi.
Sej poznaš tisti svoj pregovor, 'everything is logging'.
^MilE^ je napisal/-a:Daco teb se vid da si en gik k ma cvike debele 7cm. Formatiru sm disk ne zabiji, to bi naredu kiddy kokr si ti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov