Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Po maj 18, 2009 5:56 pm

a je kdo podpisu tisto ''pomoč''?
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po maj 18, 2009 5:56 pm

Senad je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:
dnovak24 je napisal/-a:
fiatpowered je napisal/-a:
Aldin20 je napisal/-a:znanci so z zelezom in to te se v tolari mislim da dobri 1.800.000 kasirali :D no v mariboru mene ob 3 vjutro vprasa italjanske table kak se pride do evroparka:D seveda newem zakaj rabi ob tej uri evropark..sem pa videl romunske table 2 auta oba bmw x5..vozijo te ljudje ko prosijo po mestu..malo bolj bodite pozorni bote vidli kako jih vjutro pripeljejo pa zvecer odpeljejo..sred dneva pa jim pride en tut dnar pobrat kaj so doble :) sem vido:D mogoče se to zdj pri vam pojavlo..pri nam je to ze uf in uf:D

A ti lahko tole napišeš še enkrat slovensko, ker tole ni vredno pisanja 5 letnega otroka.
Ke pa misliš da pišaš, na ciciban forumu ?

Res se prav mučim z nekaterimi objavami, da ji razumem. Prosim vas, pišite tako da vas vsi razumemo. Svojo narečje pa uporabljajte v vaških gostilnah.

...narečja so naša dediščina in se morajo uporabljat...

ob 3 zjutraj so ga romuni spraševali kk se pride do Europarka...2xRomunska X5...vozijo pa folk, ki potem prosjači...zjutraj jih pripeljejo, zvečer jih odpeljejo...sredi dneva pa jim denar poberejo-obračun

To je jasno ja, samo ta stavek pa zmaga :"znanci so z zelezom in to te se v tolari mislim da dobri 1.800.000 kasirali"

wooow... v kolkem času so to pokasirali, oz kak dolgo so zbirali zelezo da so tolko pokasirali. stavek napisan kr tak, sploh nima pomena, sej se sploh neve kaj je hoto povedat al so dosti pokasirali al malo ??

znanci so paž z železom zaslužli takratni 1,8mio sit...vrjetno enkratni posel...al priložnostno delo
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Po maj 18, 2009 5:57 pm

Drocky je napisal/-a:@adis: dva različna dogodka sta :lol:
@senad: kak ga ti ne razumeš če si mariborčan? :shock:

drugače pa je najboljše ko pridejo črni in tiščijo na računalnik napisan list papirja, da nimajo dnarja in prosijo za otroka. Ko bi vsaj tolk pametni bli, da bi na roke napisali. Ampak ljudje pa še vedno palijo. Js denarja ne dam nobenemu, lahko pa mu grem kej v trgovino kupit kej za pojest al pa kako pijačo, tega pa nočjo :evil:

sej nemors rauzmet ce je tak napisano :)

smesni so ti ki prosjacijo, ko se prav vidi da na silo fehtarijo.
Zadnjič spremenil Senad, dne Po maj 18, 2009 6:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po maj 18, 2009 6:01 pm

Senad je napisal/-a:
Drocky je napisal/-a:@adis: dva različna dogodka sta :lol:
@senad: kak ga ti ne razumeš če si mariborčan? :shock:

drugače pa je najboljše ko pridejo črni in tiščijo na računalnik napisan list papirja, da nimajo dnarja in prosijo za otroka. Ko bi vsaj tolk pametni bli, da bi na roke napisali. Ampak ljudje pa še vedno palijo. Js denarja ne dam nobenemu, lahko pa mu grem kej v trgovino kupit kej za pojest al pa kako pijačo, tega pa nočjo :evil:

sej nemors raumet ce je tak napisano :)

smesni so ti ki prosjacijo, ko se prav vidi da na silo fehtarijo.

ti so si dejansko bogi, ker jih šefi premaltijo, če ni dovolj zaslužil...dejansko bossi kupijo "pohabljene" in jih potem izkoriščajo...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po maj 18, 2009 7:30 pm

Drocky je napisal/-a:Ampak ljudje pa še vedno palijo.

A veš kaj je pa še najbolj žalostno?

To, da jaz to vem že od prvega dneva odkar sem sploh začel hoditi v MB v srednjo šolo. Sedaj pa ko zaključujem faks, pa smo ravno imeli eno debato s profesorjem - temu profesorju pa se je komaj sedaj zdelo čudno, kako to da je šel mimo Modne hiše in videl enega na berglah ki je prosjačil. Nekaj minut kasneje pa je enak bil že pri Štuku. Kako je to mogoče da je po berglah prišel v tako kratkem času od enega do drugega kraja. :?: Šele potem mu je začelo cingljati v glavi...
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Po maj 18, 2009 7:47 pm

sebaveh je napisal/-a:A veš kaj je pa še najbolj žalostno?
To, da jaz to vem že od prvega dneva odkar sem sploh začel hoditi v MB v srednjo šolo. Sedaj pa ko zaključujem faks, pa smo ravno imeli eno debato s profesorjem - temu profesorju pa se je komaj sedaj zdelo čudno, kako to da je šel mimo Modne hiše in videl enega na berglah ki je prosjačil. Nekaj minut kasneje pa je enak bil že pri Štuku. Kako je to mogoče da je po berglah prišel v tako kratkem času od enega do drugega kraja. :?: Šele potem mu je začelo cingljati v glavi...

Bergle so nova moda v MB. Jaz sem dva dni zapored videl istega "prosjačarja" v centru, s tem da prvi dan brez bergel, čil in zdrav (in umazan) drugi dan pa jih je že imel. Za piko na i pa se je še delal nenormalno pohabljenega pri hoji. Bergle pa so po mojem nova moda zato ker so ugotovili, da so ljudje bolj radodarni, če si na berglah kot če nisi.
Slika

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Po maj 18, 2009 7:51 pm

uros_p je napisal/-a:

Bergle so nova moda v MB. Jaz sem dva dni zapored videl istega "prosjačarja" v centru, s tem da prvi dan brez bergel, čil in zdrav (in umazan) drugi dan pa jih je že imel. Za piko na i pa se je še delal nenormalno pohabljenega pri hoji. Bergle pa so po mojem nova moda zato ker so ugotovili, da so ljudje bolj radodarni, če si na berglah kot če nisi.

točno ta 2 sem videl
izgleda da sta 2 dvojčka ker sem enega videl tam ppri uni banki potem za vogalom pa še drugega
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Po maj 18, 2009 7:55 pm

Kaj vi vse opaziste nasi policaji pa nic :o.
Moja izkusnja je pa malcek boljsa kot vasa pridejo nam igrat z harmoniko pod okno.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc Po maj 18, 2009 7:57 pm

mire je napisal/-a:Kaj vi vse opaziste nasi policaji pa nic :o.
Moja izkusnja je pa malcek boljsa kot vasa pridejo nam igrat z harmoniko pod okno.

medtem pa pokradejo vsa drva iz drvarnice:p heheh hec hec :D

Uporabniški avatar
jannyy
Nov uporabnik

Kraj: Koper okolica

Napisal/-a jannyy Po maj 18, 2009 10:47 pm

Pri nas na mejnem prehodu škofije (italija-slovenija) pa je sedaj redno kontrola policije in zmeraj je črn sprinter (policijski) parkiran in kdorkoli je sumljiv ga ustavijo..... Sedaj ko so se zgodili že 3-4 je ropi... ;)
Slika

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Po maj 18, 2009 11:02 pm

Nimam nič proti drugim državljanom, ampak se mi zdi kar prav, kar je naredila Italija, in začela izvažat tuje državljane, raznorazne Bolgare, Turke, Romune. Zakaj, mislim, da se ve. Samo sranje delajo (v večini seveda, ne vsi) in EU s odpravo mej ne prinaša dost dobrega.
So imeli pa sedaj Cigani akcijo na štajerskem, in se res vozijo v rdečem MB tovornjaku in odpeljejo železo, baker....
Je bilo pred časom dost obiskov Romunov ki (kao) prodajajo preproge in podobne, pa eden "naklada" a drugi se (vidno) razgleduje okoli hiše in okolice in gleda če je kaj za ukrast. Tako da previdnost ni odveč. ;)

LP

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po maj 18, 2009 11:34 pm

Raznorazni Romuni, itd... pridejo čez Madžarsko v Slovenijo in prva stvar ki je tam je kaj drugega kot Prekmurje. Izropali so že nevem koliko hiš, sploh v Černelavcih, ki veljajo za bolj "nobel" predel malo iz Murske Sobote. Največ kradejo nakit in elekotrniko, oropali so tudi že eno OŠ, ki je komajda prišla do računalnikov, saj tako ali tako nimajo denarja in tako naprej.

Bog ne daj da vidiš kriminaliste pri delu, ker se jim po domače j***, važno, da opravijo hišno preiskavo potem pa domov k ženi, ulovijo pa itak nikogar nikoli. Ropi se dogajajo sredi belega dneva, pravtako je vzorec ropov kriminalistom že povsem znan, a so izgleda popolnoma nesposobni ali pa nezainteresirani, da jih ulovijo. Avstrijci na drugi strani so precej bolj uspešni.

Lep primer je tudi AC od MB do M. Sobote. Na njej je pravtako vse polno Romunov, vsi s čudnimi avti in obvezno prikolicami, na njih pa vse mogoče, od avtov naprej,... Kako pa vozijo pa sploh nočete znat, od nog nameščenih nad volanom naprej...

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To maj 19, 2009 1:22 am

berem tole temo.. in sem se kar zamislil.
blagor tistim, ki še niste imeli opravka z njimi.

naj najprej povem, da nisem rasist in sem proti kakršnemu koli razlikovanju. kljub temu, ne morem mimo tega, da so me na avtocesti proti primorski (res da ob čudni uri- 3eh ponoči) ne dolgo nazaj skoraj zrinili s ceste z nekimi kvazi znaki.. celo ravnino do kozine sem potem vozil 230 kolikor grejo moja j***a, da sem pobegnil.. pa mi lahko vsak verjame, da nisem samomorilec.

to da se ponoči tako zbirajo mi je novo. naj pa povem, da mi je do skrajnosti neumno, da se ne poostri nadzor! pred 10imi leti ko sem se zvečer sprehajal po zurichu so me brez razloga odpeljali na postajo ter identificirali in me nato spustili.. in to kriminalisti v civilu. vmessem moral še 110x ponoviti, da tam nisem zaposlen in, da ne iščem dela in da imam razerviran avion za lj itd..

zanimivo, da tej osebki nimajo nikakršnih problemov z našimi organi.. ker lahko bi preverili kje so nastanjeni, kaj počnejo in če bi jih večkrat ulovili na istem mestu bi jih sigurno lahko kaznovali..
sicer pa se mi zdi, da bo v fužinah spet zelo varno živeti hehe :lol:
tja se pa romunčki ne bojo upali :P

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To maj 19, 2009 5:51 am

mire je napisal/-a:Kaj vi vse opaziste nasi policaji pa nic :o.

našim policajem zakon veleva kdaj lahko kaj storijo do takrat pa so tiho kot miške! in bog ne daj, da bi policaji reagirali že prej ker bi se takoj v medijih pokazalo kako kršijo ustavne pravice slovenskih državljanov kaj šele tujih ( beri: teh romunov itd...)

lahko pa uporabniki foruma obvestijo svet - kanal a in bodo že ti objavili novico zaradi katere bodo policaji primorani malo raziskati območje

in kolikor jaz vem je beračenje kaznivo ( vsaj zdi se mi da je kaznivo)

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx To maj 19, 2009 7:08 am

torej bi se tiste zbiralce podpisov mirno lahko prijavilo na policijo?
Slika
Slika
Slika
Slika

goldhorn
Novinec

Napisal/-a goldhorn To maj 19, 2009 7:15 am

Prepovedano je samo beračenje na vsiljiv ali žaljiv način.

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ To maj 19, 2009 7:56 am

shaggx je napisal/-a:
uros_p je napisal/-a:

točno ta 2 sem videl
izgleda da sta 2 dvojčka ker sem enega videl tam ppri uni banki potem za vogalom pa še drugega

Za tega ko "kao" pohabljeno hodi je že enkrat pisalo v časopisu nekaj. hehe Ko pa se obrneš vstran pa ga že normalno šiba proti euro parku. 8)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To maj 19, 2009 9:13 am

Kolega je dobil romunski kombi na svojem dvorišču. Seveda ga je zaparkiral in šel pogledat, kaj se dogaja. Iz garaže so njegove stvari nalagali v avto in je poklical policijo. Policajka na drugi strani mu je lepo predlagala, da umakne avto, ker so že pred njim romuni klicali, da jih ne spusti iz dvorišča in da jim krato svobodno gibanje po EU.
In človek je umaknil avto, da se je lahko kombi povhen nakradenih stvari odpeljal iz njegovega dvorišča.

Sam osebno jih potolčem in vržem na ulico v opomin ostalim, kombi pa protestno zakurim pred policijsko postajo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To maj 19, 2009 9:34 am

ja sej kaj pa boš druzga ...

z nekom ki ti dela škodo se ne pogajaš ;)

drugače pa kokr vem so jih prejšn let mal napodil iz države .. zdej pa zgleda da je spet sezona .. škoda

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To maj 19, 2009 9:43 am

nebivedu je napisal/-a:Kolega je dobil romunski kombi na svojem dvorišču. Seveda ga je zaparkiral in šel pogledat, kaj se dogaja. Iz garaže so njegove stvari nalagali v avto in je poklical policijo. Policajka na drugi strani mu je lepo predlagala, da umakne avto, ker so že pred njim romuni klicali, da jih ne spusti iz dvorišča in da jim krato svobodno gibanje po EU.
In človek je umaknil avto, da se je lahko kombi povhen nakradenih stvari odpeljal iz njegovega dvorišča.

Sam osebno jih potolčem in vržem na ulico v opomin ostalim, kombi pa protestno zakurim pred policijsko postajo.

hahaha owned 8) :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov