Senad je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:Aldin20 je napisal/-a:znanci so z zelezom in to te se v tolari mislim da dobri 1.800.000 kasiralino v mariboru mene ob 3 vjutro vprasa italjanske table kak se pride do evroparka:D seveda newem zakaj rabi ob tej uri evropark..sem pa videl romunske table 2 auta oba bmw x5..vozijo te ljudje ko prosijo po mestu..malo bolj bodite pozorni bote vidli kako jih vjutro pripeljejo pa zvecer odpeljejo..sred dneva pa jim pride en tut dnar pobrat kaj so doble
sem vido:D mogoče se to zdj pri vam pojavlo..pri nam je to ze uf in uf:D
A ti lahko tole napišeš še enkrat slovensko, ker tole ni vredno pisanja 5 letnega otroka.
Ke pa misliš da pišaš, na ciciban forumu ?
Res se prav mučim z nekaterimi objavami, da ji razumem. Prosim vas, pišite tako da vas vsi razumemo. Svojo narečje pa uporabljajte v vaških gostilnah.
...narečja so naša dediščina in se morajo uporabljat...
ob 3 zjutraj so ga romuni spraševali kk se pride do Europarka...2xRomunska X5...vozijo pa folk, ki potem prosjači...zjutraj jih pripeljejo, zvečer jih odpeljejo...sredi dneva pa jim denar poberejo-obračun
To je jasno ja, samo ta stavek pa zmaga :"znanci so z zelezom in to te se v tolari mislim da dobri 1.800.000 kasirali"
wooow... v kolkem času so to pokasirali, oz kak dolgo so zbirali zelezo da so tolko pokasirali. stavek napisan kr tak, sploh nima pomena, sej se sploh neve kaj je hoto povedat al so dosti pokasirali al malo ??
Drocky je napisal/-a:@adis: dva različna dogodka sta![]()
@senad: kak ga ti ne razumeš če si mariborčan?![]()
drugače pa je najboljše ko pridejo črni in tiščijo na računalnik napisan list papirja, da nimajo dnarja in prosijo za otroka. Ko bi vsaj tolk pametni bli, da bi na roke napisali. Ampak ljudje pa še vedno palijo. Js denarja ne dam nobenemu, lahko pa mu grem kej v trgovino kupit kej za pojest al pa kako pijačo, tega pa nočjo
Senad je napisal/-a:Drocky je napisal/-a:@adis: dva različna dogodka sta![]()
@senad: kak ga ti ne razumeš če si mariborčan?![]()
drugače pa je najboljše ko pridejo črni in tiščijo na računalnik napisan list papirja, da nimajo dnarja in prosijo za otroka. Ko bi vsaj tolk pametni bli, da bi na roke napisali. Ampak ljudje pa še vedno palijo. Js denarja ne dam nobenemu, lahko pa mu grem kej v trgovino kupit kej za pojest al pa kako pijačo, tega pa nočjo
sej nemors raumet ce je tak napisano
smesni so ti ki prosjacijo, ko se prav vidi da na silo fehtarijo.
Drocky je napisal/-a:Ampak ljudje pa še vedno palijo.
sebaveh je napisal/-a:A veš kaj je pa še najbolj žalostno?
To, da jaz to vem že od prvega dneva odkar sem sploh začel hoditi v MB v srednjo šolo. Sedaj pa ko zaključujem faks, pa smo ravno imeli eno debato s profesorjem - temu profesorju pa se je komaj sedaj zdelo čudno, kako to da je šel mimo Modne hiše in videl enega na berglah ki je prosjačil. Nekaj minut kasneje pa je enak bil že pri Štuku. Kako je to mogoče da je po berglah prišel v tako kratkem času od enega do drugega kraja.Šele potem mu je začelo cingljati v glavi...
uros_p je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:A veš kaj je pa še najbolj žalostno?
To, da jaz to vem že od prvega dneva odkar sem sploh začel hoditi v MB v srednjo šolo. Sedaj pa ko zaključujem faks, pa smo ravno imeli eno debato s profesorjem - temu profesorju pa se je komaj sedaj zdelo čudno, kako to da je šel mimo Modne hiše in videl enega na berglah ki je prosjačil. Nekaj minut kasneje pa je enak bil že pri Štuku. Kako je to mogoče da je po berglah prišel v tako kratkem času od enega do drugega kraja.Šele potem mu je začelo cingljati v glavi...
Bergle so nova moda v MB. Jaz sem dva dni zapored videl istega "prosjačarja" v centru, s tem da prvi dan brez bergel, čil in zdrav (in umazan) drugi dan pa jih je že imel. Za piko na i pa se je še delal nenormalno pohabljenega pri hoji. Bergle pa so po mojem nova moda zato ker so ugotovili, da so ljudje bolj radodarni, če si na berglah kot če nisi.
mire je napisal/-a:Kaj vi vse opaziste nasi policaji pa nic.
shaggx je napisal/-a:uros_p je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:A veš kaj je pa še najbolj žalostno?
Bergle so nova moda v MB. Jaz sem dva dni zapored videl istega "prosjačarja" v centru, s tem da prvi dan brez bergel, čil in zdrav (in umazan) drugi dan pa jih je že imel. Za piko na i pa se je še delal nenormalno pohabljenega pri hoji. Bergle pa so po mojem nova moda zato ker so ugotovili, da so ljudje bolj radodarni, če si na berglah kot če nisi.
točno ta 2 sem videl
izgleda da sta 2 dvojčka ker sem enega videl tam ppri uni banki potem za vogalom pa še drugega
nebivedu je napisal/-a:Kolega je dobil romunski kombi na svojem dvorišču. Seveda ga je zaparkiral in šel pogledat, kaj se dogaja. Iz garaže so njegove stvari nalagali v avto in je poklical policijo. Policajka na drugi strani mu je lepo predlagala, da umakne avto, ker so že pred njim romuni klicali, da jih ne spusti iz dvorišča in da jim krato svobodno gibanje po EU.
In človek je umaknil avto, da se je lahko kombi povhen nakradenih stvari odpeljal iz njegovega dvorišča.
Sam osebno jih potolčem in vržem na ulico v opomin ostalim, kombi pa protestno zakurim pred policijsko postajo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov