ne hec mora biti
Ta dva nista za primerjati
lancia hf je napisal/-a:seat je napisal/-a:PRODRIVE je napisu,da bi mel mico jas pa sem napisal,da bi mel micko ali pa Lancer-ja EVO X,da bi oba popapala
![]()
![]()
Pa nemoraš zdaj primerjat micko klasika, z micko EVO X. Saj imata samo zunanji videz podoben+ime
Tocno tako...tema je brezpredmetna,kjer bodo na svoj racun prisli zagovorniki ene in druge znacke...to se pa ve kam pelje...dead end
men osebno renault dela take grde, mislil sm si uzet tega novega megana RS ker mi uspredaj nezgleda napačen, samo ko sm videl kakšen je uzadi - ma ista astra OPC j**eš tak avto met ko kopira po drugih
drugače tale tema clio vs fokus je neprimerna, matej z to temo si čist mim falil
Matey_ je napisal/-a: Ampak očitno so eni prepričani, da je Clio RS očitno enako dober avto za 12.000€ manj ... mislim haloooo ....

nightmare je napisal/-a:No ne vem če je clio ravno usran avto kot navajate nekateri.Lepo se vidi ,da mu focus po ravninah beži vendar pa v ovinkih izgubi svojo prednost.Seveda Renaulta ne bo pohvalil nihče razn njegovih prevržencev vendar ima v razredu clia in megana sigurno najbolša športna izdelka.Kakor hočete vendar ima clio in prav tako megan odlično podvozje katero na vijugasti cesti nadomesti marsikaterega konja.
X-Hair je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a: Ampak očitno so eni prepričani, da je Clio RS očitno enako dober avto za 12.000€ manj ... mislim haloooo ....
Halooo gor halooo dol. Vsak ve kaj rabi. In v tem primeru bi odtehtalo tistih 12.000. Seveda jaz bi gledal iz te strani kot je posnetek. Dam 12.000 manj pa se mu smejim po ovinkih. Jaz še 2500 nisel dal. Rabim še ene dobrih 40konjev in bi spekel oba. Simple as that.
Moj namen s to temo je bil enostaven - vsem tistim, ki se radi brezvezno prerekajo gor in dol ''clio je boljši ... ne ne ne focus je bolši ... o ne ne ne se ne strinjam zame je pa F430 boljši'' ... mislm čist brez veze. Sam ker pa očitno so na tem forumu tudi take osebe, ki jim je to v užitek, pa naj imajo tu prostor za prerekanje in naj druge teme prepustijo komenterjem, ki so celo relevantni glede na temo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov