Debate, ki niso vezane na ostala področja...

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So avg 22, 2009 9:46 pm

jaz bi pa mel eno mico,bi oba papala :oops:
ne hec mora biti
Ta dva nista za primerjati ;)
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So avg 22, 2009 10:27 pm

Ja jas bi tui mel micko ali pa Lancerja EVO X....
Glas pa seveda gre Civicu TypeR 8.gen,ki je po konjih v istem rangu kot Clio.
Če bi pa izbiral med cliot-u in Focusu pa gre moj glas k Ford-u
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So avg 22, 2009 10:37 pm

seat je napisal/-a:Ja jas bi tui mel micko ali pa Lancerja EVO X....

Ja kaj si pa to napisal :lol: :cry :har
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So avg 22, 2009 10:42 pm

PRODRIVE je napisu,da bi mel mico jas pa sem napisal,da bi mel micko ali pa Lancer-ja EVO X :),da bi oba popapala :) :) :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So avg 22, 2009 10:50 pm

seat je napisal/-a:PRODRIVE je napisu,da bi mel mico jas pa sem napisal,da bi mel micko ali pa Lancer-ja EVO X :),da bi oba popapala :) :) :)

Pa nemoraš zdaj primerjat micko klasika, z micko EVO X. Saj imata samo zunanji videz podoben+ime
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Tilen18
Novinec

Napisal/-a Tilen18 So avg 22, 2009 10:59 pm

focus rs über alles :)

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik Ne avg 23, 2009 5:55 am

Kretenizem primerjati clia in focusa. Vsekakor focusa, pa tudi cenovno dostopen je. Drugače pa vsekakor lancerja evo... ja še impreza pride v poštev. To so avtomobili, ki nudijo več užitkov na slo cestah kot kakršenkoli ferari!!!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne avg 23, 2009 6:57 am

lancia hf je napisal/-a:
seat je napisal/-a:PRODRIVE je napisu,da bi mel mico jas pa sem napisal,da bi mel micko ali pa Lancer-ja EVO X :),da bi oba popapala :) :) :)

Pa nemoraš zdaj primerjat micko klasika, z micko EVO X. Saj imata samo zunanji videz podoben+ime

Ja ampak že navadna micka gre skozi ovinke presenetljivo dobro tko,da v ovinkih...
Ko pa je govora o EVO različici pa tko ali tko ni besed.

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Ne avg 23, 2009 7:49 am

Tocno tako...tema je brezpredmetna,kjer bodo na svoj racun prisli zagovorniki ene in druge znacke...to se pa ve kam pelje...dead end

men osebno renault dela take grde, mislil sm si uzet tega novega megana RS ker mi uspredaj nezgleda napačen, samo ko sm videl kakšen je uzadi - ma ista astra OPC j**eš tak avto met ko kopira po drugih

drugače tale tema clio vs fokus je neprimerna, matej z to temo si čist mim falil

HeHeHe ... no sej vem, da je to ''moja'' tema ampak se čisto strinjam z vami. Tema je brez pomena in tudi čez 100 let ne bomo prišli do zaključka!!! :D :D :D

Moj namen s to temo je bil enostaven - vsem tistim, ki se radi brezvezno prerekajo gor in dol ''clio je boljši ... ne ne ne focus je bolši ... o ne ne ne se ne strinjam zame je pa F430 boljši'' ... mislm čist brez veze. Sam ker pa očitno so na tem forumu tudi take osebe, ki jim je to v užitek, pa naj imajo tu prostor za prerekanje in naj druge teme prepustijo komenterjem, ki so celo relevantni glede na temo.

LP
8)

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Ne avg 23, 2009 10:57 am

Ok vidim da eni niti ne veste kje je primerjava tako da škoda debatirat.

Žal je tako da obstaja dosti cenejših in "švoh" avtov, ki posekajo veliko močnejše avte na papirju, in zato ponujajo veliko več užitka kot nekateri zelo dragi in močni avti.

Ni vse v konjih. Veliko veliko je v teži (megane(R.26R) in clio = 1250kg; ford skoraj 1500kg) in še več v podvozju.

PS: Tisti link ko si dal Silverstone pa je ravno lepo videno kako je megane hitrejši, plus tega se focus prav slabo odnese v počasnih ovinkih, ko konstatno prekrmari (FWD...hehehe).

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne avg 23, 2009 11:33 am

Matey_ je napisal/-a: Ampak očitno so eni prepričani, da je Clio RS očitno enako dober avto za 12.000€ manj ... mislim haloooo ....

Halooo gor halooo dol. Vsak ve kaj rabi. In v tem primeru bi odtehtalo tistih 12.000. Seveda jaz bi gledal iz te strani kot je posnetek. Dam 12.000 manj pa se mu smejim po ovinkih. Jaz še 2500 nisel dal. Rabim še ene dobrih 40konjev in bi spekel oba. Simple as that. :-P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
crash1@siol.net
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a crash1@siol.net Ne avg 23, 2009 12:29 pm

nightmare je napisal/-a:No ne vem če je clio ravno usran avto kot navajate nekateri.Lepo se vidi ,da mu focus po ravninah beži vendar pa v ovinkih izgubi svojo prednost.Seveda Renaulta ne bo pohvalil nihče razn njegovih prevržencev vendar ima v razredu clia in megana sigurno najbolša športna izdelka.Kakor hočete vendar ima clio in prav tako megan odlično podvozje katero na vijugasti cesti nadomesti marsikaterega konja. ;)

Lepo povedano... ;)
Slika Slika

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Ne avg 23, 2009 12:54 pm

X-Hair je napisal/-a:
Matey_ je napisal/-a: Ampak očitno so eni prepričani, da je Clio RS očitno enako dober avto za 12.000€ manj ... mislim haloooo ....

Halooo gor halooo dol. Vsak ve kaj rabi. In v tem primeru bi odtehtalo tistih 12.000. Seveda jaz bi gledal iz te strani kot je posnetek. Dam 12.000 manj pa se mu smejim po ovinkih. Jaz še 2500 nisel dal. Rabim še ene dobrih 40konjev in bi spekel oba. Simple as that. :-P

To sta stoch avta ne pa tuning, če pa govorimo o tuningu, pa veš kje si z svojim avtom proti tema dvema

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne avg 23, 2009 1:08 pm

Moj namen s to temo je bil enostaven - vsem tistim, ki se radi brezvezno prerekajo gor in dol ''clio je boljši ... ne ne ne focus je bolši ... o ne ne ne se ne strinjam zame je pa F430 boljši'' ... mislm čist brez veze. Sam ker pa očitno so na tem forumu tudi take osebe, ki jim je to v užitek, pa naj imajo tu prostor za prerekanje in naj druge teme prepustijo komenterjem, ki so celo relevantni glede na temo.

Imam občutek, da govoriš o samemu sebi oz. pišeš z takšno vnemo, da še stavek ne uspeš dokončat.

Si Ford fan - kar ni nič narobe btw in odpiraš temo o neprimerljivih avtomobilih oziroma sprožaš kreg tu na forumu.

Lahko bi se tema zaklenila.

P.s. : Ali ni ta cenovno zelo ugoden? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3062324&show=1

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Ne avg 23, 2009 2:20 pm

in stane pol majn kot je osnovna cena focusa =) ...pa se vec ozitkov ti da na cesti, kot focus...za primerjavo, focus se bo tako bolje obneso na dolgih zavojih, tule v nasi mali dezeli, pa so ceste tako ali tako prevec vjugaste, da bi cisto izkoristo kar focus ponuja...

se pa lepo vidi na posnetku v primerjavi z meganom, kaj dela 1500kg z avtom, pa ce prav ima vso ele. in 305ps...megan pa zavidljivih 75ps majn...z to razliko da dopusca veliko vec napak...

zgreseno od forda, avto bi moral biti 4x4, pa lahko rece kdo kar hoce...takrat bi se pa postavljal ob bog micki ter scobuju...ter bi puscal za sabo se tako dobre fwd, pa ce je to prisilno polnjen motor ali pa samo atmosferc...

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik Ne avg 23, 2009 3:12 pm

Focus nima 4X4 zaradi cene, saj bi ta drastično narastla in se približala evotu. To je to. Kakor sem pa prebral v raznih testih se avto odlično pelje glede na prednji pogon in moč.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne avg 23, 2009 3:17 pm

kako kaj kaže? kateri je zdaj boljši?

nalcoq4
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

Napisal/-a nalcoq4 Ne avg 23, 2009 3:19 pm

Sej ima Focus RS Quaifov diferencial za samodejno uravnavanje navora z omejenim zdrsom in "inovativne" sprednje obese ‘RevoKnuckle’ verjetno je eden najbolših avtov na sprednji pogon. A vsekakor bi vzel Imprezo - my dream car :D

8000rpm
Nov uporabnik

Napisal/-a 8000rpm Ne avg 23, 2009 3:21 pm

Saj ne vem ali naj se jočem ali smejem ko vidim naslov teme. Ne more se clio še 100 let primerjat z focusom rs-om. rs oznaka na renaultu je zame razvrednotenje pomena rs. da se ne menimo o legi. focus je za clia kot lancer za katrco.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Ne avg 23, 2009 3:22 pm

Hehehe... kje ste vi impreze in evote tle našel ne vem, vem pa da ste falil temo...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov