gasy je napisal/-a:No situacija z današnjega dneva, pa mi povejte ali bi frajerja prijavili ali ne. Jaz ga nisem, ker je zavil na petrol če pa bi vozil za mano bi pa ga.
Vozim za enim karavanom pasatom, mož sedi sam v avtu. Pridemo iz rondoja, omejitev 90, ravnina ene 200m ali še kaj več. Jaz ga prehitim, on stopi po gasu ko ga prehitevam tako da ga ne morem normalno prehitet. Po nekaj deset metrih me ne spusti noter na moj pas. ko mi ze zacne vozit nasproti avto se le umakne, da porinem avto vmes za drug avto. Mi trobi, blenda, maha. Mu pomahan z roko, ce je normalen in ga ignoriram naprej. Vozimo nekaj km naprej po cesti, on mi visi za ritjo, blenda jaz ga enostavno ignoriram naprej. Si pravim, ko pride naslednja šansa, prehitim naslednjega voznika pred mano in se rešim tega kretena. No na srečo pride semafor, rdeča luč. Se frajer postavi zraven mene, mu dam šipo dol, še preden kaj rečem me začne nadirat koliko je omjitev pa kaj se grem, mu rečem da je omejitev 90 in da nisem ogrožal nikogar. pa mi odgovori da on je na sihtu, da se mu nikamor ne mudi, zakaj morm to delat ce sm normalen itd.. mu rečem, da nism nc narobe naredu. se prižge zelena in se odpeljem. on za mano mi še par km vozi 1m za ritjo, ko že ratajum živčen in mi že malo manjka, da ustavim in mu posvetim par kozjih molitvic opazim, da medtem, ko vozi za mano, da i**** gladko pije laško v avtu. Ravno ko sme ga hotel prijaviti da mu dajo malo za pihat, pa zavije na petrol. Tako, da si tudi registracije nisem si zapomnil, vem samo da je bil celjan.
Torej, kaj bi vi naredili. Jaz naslednjič 100% ga prijavim, da se spravi take idiote s ceste. Se mi neda ukvarjat z takimi imbecili, če bo pa pameten pa naslednjega še tako kot nebivedu z dvigalko nalomim.
Lp, Gapi
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
tads je napisal/-a:nekje sem slišu da lahko voziš do 50% počasnej kakor je omejitev da nisi v prekršku.
naj kdo popravi, kr se ne spovnem, sam mislim da je blo na forumu omenjeno nekaj časa nazaj
gasy je napisal/-a:No situacija z današnjega dneva, pa mi povejte ali bi frajerja prijavili ali ne. Jaz ga nisem, ker je zavil na petrol če pa bi vozil za mano bi pa ga.
Vozim za enim karavanom pasatom, mož sedi sam v avtu. Pridemo iz rondoja, omejitev 90, ravnina ene 200m ali še kaj več. Jaz ga prehitim.....
a4 je napisal/-a:gasy je napisal/-a:No situacija z današnjega dneva, pa mi povejte ali bi frajerja prijavili ali ne. Jaz ga nisem, ker je zavil na petrol če pa bi vozil za mano bi pa ga.
Vozim za enim karavanom pasatom, mož sedi sam v avtu. Pridemo iz rondoja, omejitev 90, ravnina ene 200m ali še kaj več. Jaz ga prehitim.....
ej. 200 metrov ravnine. a ga moraš prehitevat ? moraš bit frajer ?
normalno da ljudi razkuriš s takimi
komaj čakam da policija počisti divjake s ceste
a4 je napisal/-a:gasy je napisal/-a:No situacija z današnjega dneva, pa mi povejte ali bi frajerja prijavili ali ne. Jaz ga nisem, ker je zavil na petrol če pa bi vozil za mano bi pa ga.
lenivec je napisal/-a:je problem če maš avto z najbol švoh mašino ki obstaja v ponudbi.
in 3/4 je takih avtov slo. zato je pa tolko ogorčenja pri takih prehitevanjih, ker tistih 60 konjičev na 1400 težkem avtu ne zmore prehitet niti v 1km ravnini
Po forumu brska: Polo78 in 2 gostov