Ko smo mi pisali pole sem se pogovarjal z gospo zaposleno ne OOZS je rekla,da imamo čez 5let neko predavanje ki naj nebi trajalo več kot 2uri in ti spet velje za 5letjay je napisal/-a:rešli se še nismotreba v 5tih letih opravit 35ur tečaja...

FRANCIVW je napisal/-a:Ko smo mi pisali pole sem se pogovarjal z gospo zaposleno ne OOZS je rekla,da imamo čez 5let neko predavanje ki naj nebi trajalo več kot 2uri in ti spet velje za 5letjay je napisal/-a:rešli se še nismotreba v 5tih letih opravit 35ur tečaja...
kingroad je napisal/-a:jaz sem šel na EU in so mi ga avtomatsko vpisali v vozniško.
dennilson je napisal/-a:Vpišejo ga tistim, ki so pred letom 2001 bili zaposleni oz. so imeli pogodbo z enim od nosilcev avtoprevozniške obrti. Drugače pa je treba na UE predložit spričevalo o opravljenem TPK. Jas sem jo delal en mesec nazaj v Mariboru pri Fortuni.
550€ za prevoz tovora. Za prevoz potnikov pa mislim da dodatnih 50€.
rudi.rudi. je napisal/-a:Star sem 55 let . narejeno imam poklicno sofersko solo narejeno na Jezici in voznisko c, e kategorije. Vozil sem v nekaj podjetjih kot ce voznik. V tem obdobju ko so prisle te kode 95 sem pa delal kot varnostnik in se mi se sanjalo ni da bi moral vpisati to kodo, ker ce imas poklicno solo in izpite si to potem "poklicni voznik " vsaj do konca zivljenja. Tako pa sem zdaj zaradi te evrope , ostal brez poklica.Drzava hoce da delamo do starosti 65 let ali pa vsaj do tri dni po smrti.To me vse bolj spominja na "odpisane soferje" , saj tudi za tiste taprave odpisane ko so jim vzeli vse in zdaj vidijo da so ga posrali in bojo to enkrat morali poplacati. Zato predlagam da vsi soferji ki so na istem zahtevajo za to eno odskodnino, in da naredijo en strajk, pred zato odgovornim. Moje mnenje o evropi pa je ,da je takoj za tem ko se je rodila zacela umirati. Jaz sem vedno mislil ce naredis en izpit za kar koli je to potem tvoje za celo zivljenje.Tudi pri nas imamo stare " prdce" na polozajih, kaj pa njihove sole ali so se veljavne, ali bi oni rabili eno kodo v glavi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov