Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Ali imate navado trobit na cesti ?

Da
96
60%
Ne
65
40%

Skupaj glasov : 161

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Pe sep 11, 2009 2:07 pm

Pa ka hočeš, da se userem, če bi mi kir za ritjo tole spustu XD
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe sep 11, 2009 2:39 pm

Ravno včeraj 2x trobil. Sej velik potrpim sam eni pa PRETIRAVAJO. Ob vračanju domov iz Wajdušne mi je žal, da se nisem malo naprej ustavil, šel na sredino ceste, ustavil kretena, ga potegnil iz terenca in mu zbil dva zoba. OBUP :x
SlikaSlika

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Pe sep 11, 2009 2:48 pm

Daedalus je napisal/-a:Jao jao ljudje božji...tle si montirate neke dvojne hupice pa nevemkaj...raje si tole priskrbite:

http://www.youtube.com/watch?v=hMy0H_yS ... re=channel
al pa tole:
http://www.youtube.com/watch?v=-LdEJuVd ... re=channel
:P

To ta prvo bi jaz takoj mel :). Ta ti menda še 10 sekund odmeva ko zatrobiš hehe. Narod bi mislo da se trajekt po mestu vozi ;)
Slika

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Pe sep 11, 2009 3:49 pm

X-Hair je napisal/-a:Ravno včeraj 2x trobil. Sej velik potrpim sam eni pa PRETIRAVAJO. Ob vračanju domov iz Wajdušne mi je žal, da se nisem malo naprej ustavil, šel na sredino ceste, ustavil kretena, ga potegnil iz terenca in mu zbil dva zoba. OBUP :x

In zakaj nisi :lol:

Trobim ko je treba, drugače pa imam za muziko rajši radio. Obvezno pa potrobim debilom na AC, ki grejo v gužvi prehitevati 1 km/h več na uro. Niso zmeraj tovornjaki, zanimivo. Pa sam nimam rakete, da bi me slučajno spregledali, kako se jim od zadaj približujem. Skratka takemu debilu potrobim tudi čez pet minut, če pridem z njim vštric kasneje.
Pa tudi takemu, ki se ne makne s prehitevalnega pasu in prehiteva avto, ki je kilometre pred njim.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Pe sep 11, 2009 3:56 pm

uros_p je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a:Jao jao ljudje božji...tle si montirate neke dvojne hupice pa nevemkaj...raje si tole priskrbite:

http://www.youtube.com/watch?v=hMy0H_yS ... re=channel
al pa tole:
http://www.youtube.com/watch?v=-LdEJuVd ... re=channel
:P

To ta prvo bi jaz takoj mel :). Ta ti menda še 10 sekund odmeva ko zatrobiš hehe. Narod bi mislo da se trajekt po mestu vozi ;)

Hehe, to bi bla štala ja. :P

Drgač pa, folk, z nasiljem se ne reši NIČ.

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena Pe sep 11, 2009 5:24 pm

obcasnigledalec je napisal/-a:
belkaena je napisal/-a:Jaz trobim le v CityPark garažni hiši, če se kdo ustavljna pred vrhom klančine in čaka desne ki imajo 2-metrske STOP znake. Edino tam me pogreje, ker moram potem kurit sklopko v klanec.

LP.

x2. Pa ne toliko da se ustavljajo tisti na klancu, ampak tisti, ki peljejo v stilu boli ga in ne šimfa stop znaka. Se mi je enkrat tako en golf zapeljal ko sem bil že skoraj gor, na milimetre, mu pohupam, človek me prestrašeno pogleda in začne mahat z rokami v paniki dokler ne butne volana in stisne hupe. m****n.

No teli so pa že svoja vrsta, ko spregledajo 2-metrska STOP znaka in še tistega na tleh, nato pa ko se skoraj zaletiš znorijo za volanom češ "kako si me drznenš izsiliti mulc prepotenten".

Bah...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe sep 11, 2009 5:25 pm

Nasilje ni ok, tole bi si pa definitivno omislil... :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=BGYcnYLK_50
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Pe sep 11, 2009 5:28 pm

belkaena je napisal/-a:
obcasnigledalec je napisal/-a:
belkaena je napisal/-a:Jaz trobim le v CityPark garažni hiši, če se kdo ustavljna pred vrhom klančine in čaka desne ki imajo 2-metrske STOP znake. Edino tam me pogreje, ker moram potem kurit sklopko v klanec.

LP.

x2. Pa ne toliko da se ustavljajo tisti na klancu, ampak tisti, ki peljejo v stilu boli ga in ne šimfa stop znaka. Se mi je enkrat tako en golf zapeljal ko sem bil že skoraj gor, na milimetre, mu pohupam, človek me prestrašeno pogleda in začne mahat z rokami v paniki dokler ne butne volana in stisne hupe. m****n.

No teli so pa že svoja vrsta, ko spregledajo 2-metrska STOP znaka in še tistega na tleh, nato pa ko se skoraj zaletiš znorijo za volanom češ "kako si me drznenš izsiliti mulc prepotenten".

Bah...

Bojte se tistih nikoli opranih SDIjev s klobukom na polici! :P
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Napisal/-a Zmaj78 To dec 22, 2009 2:45 pm

Uglavnem se trudim zadržat, sam ko pa ne gre več, pač ne gre, matr milo, sploh zdej ko je sneg na cest, kakšen tok "tensta" kot da je v planu da gre samo 1 avto čez zeleno, za ostale pa pač - več sreče prihodnjič! taki si ZASLUŽJO da jih nagradim z orng orkestrom iz hupe! :evil:

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard To dec 22, 2009 2:55 pm

Zadnjič sem pa res potrobil enemu romunu, ki mi je čik na AC vrgel direkt v masko avta. :? Potem se je pa še nekaj zmrdoval ko sem ga prehiteval.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To dec 22, 2009 3:31 pm

Se kar vzdržim uporabe hupe. Včasih potrobim, ko se prižge zelena, pa po 10 sekundah blendanja še kar ne vidi, da bi moral speljat. Te mu pač malo potrobiš, da se mož al pa možinja zbudi :lol:
Pa če kdo naredi kakšno večjo oslarijo, da me izsili res na nož, ali pa me hoče s ceste porinit, ker si mu ali v mrtvem kotu ali pa ima ogledala enostavno za okras. Pa še to ne trobim stalno, se probam umaknit če se da ali pa zabremzat če sili v mene.

Ja pa potrobim še kakemu sosedu, ko go pozdravim ko se peljem mimo :EE

Kar se pa tiče ankete, nevem ali naj dam DA ali NE. Lahko bi še bila opcija VČASIH :D
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS To dec 22, 2009 3:53 pm

Ste obudili temo od mrtvih :D

Ja, če bi bila še opcija včasih, pomoje ne bi bil tako razviden rezultat.
Tudi zdaj ni ravno neke razlike, ampak bolje kot nič.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To dec 22, 2009 3:58 pm

Redko trobim, takrat ko pa pa bi rabo neka res glasnega. ma kdo kak predlog
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
ijuvan
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a ijuvan To dec 22, 2009 4:01 pm

V situacijah, kjer bi RES moral trobiti zaradi nesposobnosti ali arogance nekaterih, enostavno ni časa, ker rešujem situacijo. Ko je vsega konec, pa je "dirigent" že precej daleč :x
Bi pa z veseljem potrobil kakšnemu, ki na krožišču ob izhodu, ali pa na križiščih ne da smernika, ampak brez veze, ker si tako ne ne bi prišel gor, da je namenjeno njemu :? Tako da se po večini trobljenju izogibam.
Z veseljem pa potrobim kakšnemu znancu ali pa na poroki :D
Slika

Uporabniški avatar
aygo
Novinec

Kraj: slovenija

Napisal/-a aygo To dec 22, 2009 4:04 pm

Včasih bi prišla prav kakšna hupa od kamiona 8)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To dec 22, 2009 4:15 pm

Največji hec je ko komu potrobiš ko te skor razkosa pol pa ti pomaha nazaj :lol:
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
2kwik4ya
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a 2kwik4ya To dec 22, 2009 4:15 pm

Trobim le ko srečam kake znanca, sicer pa se vzdržim :)

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. To dec 22, 2009 5:22 pm

Jst potrobim, če kdo predolgo stoji pred zeleno, pa včas kakemu na avtocesti, na primer: v soboto sem se peljal po primorski avtocesti v Lj in je bil valda kaos zarad snega, med Vrhniko in Ljubljano pa je bila "kolona" Romunov (3je pa kilometrska varnostna razdalja) in so vozil po prehitevalnem pasu. Prvemu sm ene 10x poblendal (avtocesta je bila sicer prazna), potem pa ga počasi prehitel po desni in mu potrobil. Sem šel mimo in nič ni dojel - za njim sem v ogledalu videl potem kolono da je blo joj, on pa kr veselo po levem pasu ... Naslednje dva sta se umaknila "zgolj" po intenzivnem blendanju.. Aja, vozila sta 70, avtocesta je bila pa le mokra, tako da se je več kot 100 dalo čist mirno peljat.

Lp, D.

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport To dec 22, 2009 5:42 pm

Redno trobim levakom na prehitevalnim pasu. Pa eni bedaki se še potem ne umaknejo :evil:
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To dec 22, 2009 6:19 pm

po potrebi..
v povprečju vsaj 1x na 1000 mestnih km. predvsem v lj in ce sem že parkrat rešil prednji odbijač, ko se rine v rikverc in ne gleda nazaj.. na žalost (pa ne, da bi diskriminiral) malo manj pozorno promet spremljajo ženske srednjih let seveda z visoko korelacijo s telefonom ali šminko v roki..
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov