kr3mn1 je napisal/-a:oldi je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a: Audi 50, na koncu naj bi mel 300 KM pa cel kup drobnarij
to bi pa rad enkrat vidu...
300 km v audiju 50!!!
dej mal napiš ker motor je not, kako je z homologacijami, pa z visokimi hitrostmi, pa, ...
kje bi se dal to vidt??
lp oldi
motor sam po seb dvomim da bo mel cez 200do 300 se bo prikopal z N20jem, motor je 8ventilski gti zadnje generacije, druga odmična (SHREK visokovrtljiva), obdelana glava (polirani/večani kanali), športni izpušni, polirani vsisni kolektor, bati od P205 1.9GTI, isto ojnice, glavna gred od 1.9TDi VW/Audi motor. večji oljni hladilnik, predelana elektronika..če bo pa kdaj turbo al pa kompresor..ne vem. dozdeva se mi da še tega ne bo dolgo prenašalo ostalo drobovje. menjalnik sem zbrskal v avstrij pri enmu atu ki je včas dirkal, bremze so pa od 80ke audija V6. z zadnjimi diski se pa ravno dajem ker sta se mi oba imbusa pred pol ure iz 6kotne luknje zlila v okroglo
čez 200 km/h ga ne bom spustil, ker ni pogojev da z mojimi finančnimi zmožnostmi postavim 50ko, katere max hitrost je tovarniško 135 na uro, pa še to pred 30mi leti, na cesto in da bi lahko pri 250 na uro še mirno enga prižgaldo dvesto. tak naštiman menjalnik, da prašim kake kekce v exkstra šmekstra kliotih in peugeotih je čist dost. o homologaciji bi se pa raje privat menil
lp, kr3mn1
UAAA hudooo... Kako si pa spravu skp peugeot bate & ojnice na TDI glavno gred? Ta tvoja za deva je pa še hujša k una naša katra alpine zadeva!
Jst bi tut to mal vidu če se da...