Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 So okt 18, 2003 2:17 pm

kr3mn1 je napisal/-a:
oldi je napisal/-a:
kr3mn1 je napisal/-a: Audi 50, na koncu naj bi mel 300 KM pa cel kup drobnarij

to bi pa rad enkrat vidu...
300 km v audiju 50!!!
dej mal napiš ker motor je not, kako je z homologacijami, pa z visokimi hitrostmi, pa, ...
kje bi se dal to vidt??

lp oldi

motor sam po seb dvomim da bo mel cez 200 :) do 300 se bo prikopal z N20jem, motor je 8ventilski gti zadnje generacije, druga odmična (SHREK visokovrtljiva), obdelana glava (polirani/večani kanali), športni izpušni, polirani vsisni kolektor, bati od P205 1.9GTI, isto ojnice, glavna gred od 1.9TDi VW/Audi motor. večji oljni hladilnik, predelana elektronika..če bo pa kdaj turbo al pa kompresor..ne vem. dozdeva se mi da še tega ne bo dolgo prenašalo ostalo drobovje. menjalnik sem zbrskal v avstrij pri enmu atu ki je včas dirkal, bremze so pa od 80ke audija V6. z zadnjimi diski se pa ravno dajem ker sta se mi oba imbusa pred pol ure iz 6kotne luknje zlila v okroglo :)

čez 200 km/h ga ne bom spustil, ker ni pogojev da z mojimi finančnimi zmožnostmi postavim 50ko, katere max hitrost je tovarniško 135 na uro, pa še to pred 30mi leti, na cesto in da bi lahko pri 250 na uro še mirno enga prižgal :) do dvesto. tak naštiman menjalnik, da prašim kake kekce v exkstra šmekstra kliotih in peugeotih je čist dost. o homologaciji bi se pa raje privat menil :)

lp, kr3mn1

UAAA hudooo... Kako si pa spravu skp peugeot bate & ojnice na TDI glavno gred? Ta tvoja za deva je pa še hujša k una naša katra alpine zadeva!
Jst bi tut to mal vidu če se da...
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Ne okt 19, 2003 5:33 pm

super98 je napisal/-a:
kr3mn1 je napisal/-a:
oldi je napisal/-a:
kr3mn1 je napisal/-a: Audi 50, na koncu naj bi mel 300 KM pa cel kup drobnarij

to bi pa rad enkrat vidu...
300 km v audiju 50!!!
dej mal napiš ker motor je not, kako je z homologacijami, pa z visokimi hitrostmi, pa, ...
kje bi se dal to vidt??

lp oldi

motor sam po seb dvomim da bo mel cez 200 :) do 300 se bo prikopal z N20jem, motor je 8ventilski gti zadnje generacije, druga odmična (SHREK visokovrtljiva), obdelana glava (polirani/večani kanali), športni izpušni, polirani vsisni kolektor, bati od P205 1.9GTI, isto ojnice, glavna gred od 1.9TDi VW/Audi motor. večji oljni hladilnik, predelana elektronika..če bo pa kdaj turbo al pa kompresor..ne vem. dozdeva se mi da še tega ne bo dolgo prenašalo ostalo drobovje. menjalnik sem zbrskal v avstrij pri enmu atu ki je včas dirkal, bremze so pa od 80ke audija V6. z zadnjimi diski se pa ravno dajem ker sta se mi oba imbusa pred pol ure iz 6kotne luknje zlila v okroglo :)

čez 200 km/h ga ne bom spustil, ker ni pogojev da z mojimi finančnimi zmožnostmi postavim 50ko, katere max hitrost je tovarniško 135 na uro, pa še to pred 30mi leti, na cesto in da bi lahko pri 250 na uro še mirno enga prižgal :) do dvesto. tak naštiman menjalnik, da prašim kake kekce v exkstra šmekstra kliotih in peugeotih je čist dost. o homologaciji bi se pa raje privat menil :)

lp, kr3mn1

katra alpine zadeva!
quote]

:))) se da zment, pa se dobimo enkrat na pivu :)

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Ne okt 19, 2003 7:07 pm

1.4 alpine (brez turbince), kent odmična, 2xdvojni dell'orto, zbalansirana glavna gred, 4xdiski, špera + 5 brzin menjalnik za GHD, roll bari...
Zdj je vse skuoi v fazi obnove!
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Ne okt 19, 2003 7:21 pm

Ej kr3mn1 a si meu v audiju 1.1 motor-original?
Rabu bi ene par stvari...če ga maš še
TJUNING PA TO...

CAPRI BOY
Novinec

Kraj: Goriška

Napisal/-a CAPRI BOY Po okt 20, 2003 10:42 am

bravura je napisal/-a:poslji mi jih na mail, pa jih bom dal gor...

brenco@email.si

:D ta konec tedna ti jih pošljem :wink:
Fur immer CAPRI

CAPRI BOY
Novinec

Kraj: Goriška

Napisal/-a CAPRI BOY Po okt 20, 2003 10:49 am

FASTMAN je napisal/-a:IMA KDO KAJ LITERATURE O CAPRI II :?:
MISLIM PRIROČNIKE O RESTAVRACIJI.

:D jaz imam ogromno knjig o Capriju,imam tudi knjigo za restaviranje pločevine in za modifikacije,za Capri Mk2 1.6 imam tudi knjigo za popravila in servisiranje mehanike in elektrike 8) pa seveda tudi ogromno rezervnih delov :wink:
Fur immer CAPRI

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Po okt 20, 2003 4:58 pm

super98 je napisal/-a:Ej kr3mn1 a si meu v audiju 1.1 motor-original?
Rabu bi ene par stvari...če ga maš še

sem svoj 1.1 generalno obnovil, naredil 5000 km, ter ga komplet z menjalnikom vzel ven ter spravil. mam še en 1.3 motor, isto komplet z menjalnikom + štrom. pa en 1.3 blok. mogoče bom enkrat kej naredu iz 1.3. mi avstrijci skoz pravijo nej 1.3 uštimam. sam ne vem no, mene bl 1.8 vleče :)

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Po okt 20, 2003 10:23 pm

Lepo, lepo da se dogaja...
Jaz bom verjetno tale projekt malo prestavil... treba prej fax končat, že tako se ne premakne nikamor, če bom pa še vsako prosto urico zabil v avto pa res ne bo nič :(
Želja pa ostaja... :twisted:
Never drive faster, than your guardian angel can fly.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov