Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Sr okt 15, 2003 2:50 pm

Nu-NRG je napisal/-a:X-hair .. jap :) kar se tice gitialne fotke .. ti mi kar izpis mojo hitrost na sliko :P .. kako ze? Pol jih takoj prijavim ene 20kom za oviranje prometa ter namensko ogrozanje zivljenj :P

Z digitalci se da tudi snemat.Števec pa avte pa je
Slika

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc Sr okt 15, 2003 3:56 pm

ah mogoce se ne zavedate da ce se zaletis pri vec kot 130 lahko se samo krsto prpelejo pa vrecko zate k bos mel kosti vse zmlete....
ni cudn da zadne case vidim same nesrece po lj pa celo fino na avtocesi pred kratkim sem sel iz bleda domov guzva za znort potem pa vidim uzrok neki avto je zgubil nadzor nad avtom se zabil v kombi katerega je prehiteval ... aja rezultat 2 mrtva

svaka vam cast za rit pa blendat ooo se vidi da nekateri res se pocutnijo samo mocni v avtih in majo mal probleme z svojo samozavestjo

pol pa vidis ene k z avti skacejo na strehe his pa se smejejo , drugi zbijejo 3 avte spotoma kakega soodelezenca v prometu pohromijo jih polomjo pa se jim j**e pa isto pocnejo naprej ni cudn da so policaji tako na trnih ....

no ja malo uspota sedej pa uni ko so bili pametni in so metali vn katalizatorje mal po tiho jokajo k vejo da bodo morali placati saj 100k sit za novega tako da ga bodo lahko registrerali hehehe
I am kept in place by G-forces, not seatbelts

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr okt 15, 2003 4:46 pm

Mihc je napisal/-a:ah mogoce se ne zavedate da ce se zaletis pri vec kot 130 lahko se samo krsto prpelejo pa vrecko zate k bos mel kosti vse zmlete....

Mislim da ni kaksne hude razlike ce se zaletis pri 150 ali 130.

Mihc je napisal/-a:svaka vam cast za rit pa blendat ooo se vidi da nekateri res se pocutnijo samo mocni v avtih in majo mal probleme z svojo samozavestjo

Jah kaj pa vem. Mogoce jih nekateri imajo. Samo poglej, tudi sam se vozim po avtocesti 150-160. A sedaj sem pa najhujsi kriminalec in oh in sploh gledam smrti v oci. Ma bemti ja. Ti se pa vozis 130. Jaaaaa, dobro jutro. Preberi moj post se enkrat kaj se je zgodilo kolegu. Ta zenska ni dala ne smerokaza ne nic in puf na prehitevalni pas in je. Kolega ni sel hitro itak vec kot 150 mu ne gre in tezko varjamem da bi se po vsem tem kar je videl hitro dohiteval to vozilo. Sicer pa ga bom vprasal pa tocno napisem kako je bilo. Tudi sam sem bil v nemciji in sem se brezproblema vozil 200, folk se umika in to je to. Pa ne sedaj da se pri nas vozim konstantno 200, itak so te nase avtoceste ena sama katastrofa, vcasih ga pa pritisnem. Evo pa sem spet najhujsi norec na slovenskih cestah. Ah bo ze. Samo upam da mi kdaj ti ne skocis na prehitevalni pas. :roll: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr okt 15, 2003 7:19 pm

Najprej to: vozim od 130-180, odvisno od okoliščin...
če ni nič za prehitevat vozim po vozmem pasu, pazim pri prehitevanju...
MOTI me pa ko prehitevam recimo z 150, pa imam za prehitet še par vozil, da se mi en đekson prilima z 200+na rit in pričakuje da bom na full bremzal da se mu umaknem, jok brate!
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Sr okt 15, 2003 7:48 pm

Bravura true .. tle se pac umaknes ob prvi priliki. Nikakor pa ti njemu ne stopis na bremzo rite? To kar je zenska meni naredila. Pa je imela plac desno .. pa plac pred sabo. Prov namenoma je to nardila ..
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Sr okt 15, 2003 7:52 pm

Dosti bolj so nevarni tisti ki vozijo po naselju 60 kot tisti ki vozijo po avtocesti 170.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr okt 15, 2003 7:58 pm

hmmm, jst tut vozm od 130-170. Če je res prazno pred mano tut čez 200. Enkrat se je en !!!KAMION!!!, ko sm vozu 210, odloču da gre prehitevat drug kamion. Takrt sm bil hvaležen za luknjaste diske:). Pa enkrat mi je isto ena budala s Pando to nardila. Tko da vidm kulk kretenov je na cesti, ke ne znajo gledat v ogledalo, in se res 100% prepričat, da ni nobenga za njimi.

Zdej glede varnosti je tako. Dostkrat vidm folk, ke prehiteva v ovinke čez polno, pa še šleparja po možnosti. Če je le sreča, prehiteva v katrci. Pa vidm ljudi, ke vozjo 80, kjer je omejitev 50. Pa gonjo v ovinke pa gruntajo, če se bo avto še držou ceste al ga bo odneslo. Ti ljudje so res samomorilci. Ne pa da mi bo zdej en reku, da jst koga ogrožam. V nemčiji sm se (z Brabusom) enkrat pelou 280 pa je za mano PRLETU en avto. Pač smo se umaknil in letel naprej. Pa je blo. Sm pr ns so vozniki res v kurcu! No po pravic povedano, tut ceste niso nevem kaj.

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr okt 15, 2003 8:52 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Bravura true .. tle se pac umaknes ob prvi priliki. Nikakor pa ti njemu ne stopis na bremzo rite? To kar je zenska meni naredila. Pa je imela plac desno .. pa plac pred sabo. Prov namenoma je to nardila ..

Itak da ne..., pospešim da se prej vmaknem, samo eni res takoj začnejo blendat in rinit v rit...
To kar ti je tista naredila pa je itak prfuk...
Vsak dela tako kot razume... al kako gre že tista??? ;)
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr okt 15, 2003 9:35 pm

X-Hair je napisal/-a:
Mihc je napisal/-a:ah mogoce se ne zavedate da ce se zaletis pri vec kot 130 lahko se samo krsto prpelejo pa vrecko zate k bos mel kosti vse zmlete....

Mihc je napisal/-a:svaka vam cast za rit pa blendat ooo se vidi da nekateri res se pocutnijo samo mocni v avtih in majo mal probleme z svojo samozavestjo

Jah kaj pa vem. Mogoce jih nekateri imajo. Samo poglej, tudi sam se vozim po avtocesti 150-160. A sedaj sem pa najhujsi kriminalec in oh in sploh gledam smrti v oci. Ma bemti ja. Ti se pa vozis 130. Jaaaaa, dobro jutro. Preberi moj post se enkrat kaj se je zgodilo kolegu. Ta zenska ni dala ne smerokaza ne nic in puf na prehitevalni pas in je. Kolega ni sel hitro itak vec kot 150 mu ne gre in tezko varjamem da bi se po vsem tem kar je videl hitro dohiteval to vozilo. Sicer pa ga bom vprasal pa tocno napisem kako je bilo. Tudi sam sem bil v nemciji in sem se brezproblema vozil 200, folk se umika in to je to. Pa ne sedaj da se pri nas vozim konstantno 200, itak so te nase avtoceste ena sama katastrofa, vcasih ga pa pritisnem. Evo pa sem spet najhujsi norec na slovenskih cestah. Ah bo ze. Samo upam da mi kdaj ti ne skocis na prehitevalni pas. :roll: :wink:

Ne X, nekateri se vozijo po vseh cestah enako - 50 km/h, tudi po avtocesti in so zato najbolj varni šoferji po soncem. Norci so pa uni, k pol trobijo in blendajo pa prehitevajo.

A štekaš....
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Sr okt 15, 2003 10:04 pm

Omelo je napisal/-a: V nemčiji sm se (z Brabusom) enkrat pelou 280 pa je za mano PRLETU en avto. Pač smo se umaknil in letel naprej.

tu pa se potem lahko jaz oglasim :lol:

lp

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr okt 15, 2003 10:14 pm

Ubistvu je res ja .. nisi norc ce se varno in premisljeno vozis 170km/h. Norc si ce ga tiscis tm kjer ni gut in gres na mislelnost .. ce bo bo cene ne bo .. to je pa res nevarno ..

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če okt 16, 2003 5:30 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:Ne X, nekateri se vozijo po vseh cestah enako - 50 km/h, tudi po avtocesti in so zato najbolj varni šoferji po soncem. Norci so pa uni, k pol trobijo in blendajo pa prehitevajo.

A štekaš....

Stari sploh ne dojamem.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Če okt 16, 2003 9:19 am

[YuGo] je napisal/-a:
Omelo je napisal/-a: V nemčiji sm se (z Brabusom) enkrat pelou 280 pa je za mano PRLETU en avto. Pač smo se umaknil in letel naprej.

tu pa se potem lahko jaz oglasim :lol:

lp

sosolc je 1x pravu ko sta sla z enim frendom z enim tunanim jugecom prehitevat enga bemflna na AC s 140 km/h... ...tip v bemflnu (318ka i) jih vidu, pa je potegnu, unadva pa tud, je tip drugic pogledu na levo, je kr uste odpru, k so se 200 pelal, pa sta bla se kr vzporedno!! :P :twisted: :twisted: :twisted:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
ssokec
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a ssokec Če okt 16, 2003 9:35 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:
Ne X, nekateri se vozijo po vseh cestah enako - 50 km/h, tudi po avtocesti in so zato najbolj varni šoferji po soncem. Norci so pa uni, k pol trobijo in blendajo pa prehitevajo.

A štekaš....

mislim da 50km/h na avtocesti ni dovoljeno, oziroma je nevarno.

Hitrost

27. člen

(1) Voznik sme voziti vozilo s tako hitrostjo, da ga lahko stalno obvladuje in ustavi pred oviro, ki jo lahko pričakuje. Hitrost vožnje mora prilagoditi stanju ceste, gostoti prometa, vremenskim razmeram, vidljivosti in preglednosti ceste, stanju vozila in tovora tako, da lahko v vidni razdalji vozilo ustavi.

(2) Voznik ne sme brez upravičenega razloga voziti tako počasi, da bi oviral druge udeležence v cestnem prometu. Kadar se za vozilom, ki vozi na čelu kolone s hitrostjo, ki je nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste, nabere kolona vozil in ni mogoče takega vozila varno prehiteti, mora voznik na prvem primernem kraju zapeljati toliko izven vozišča, da ga kolona varno prehiti ali pelje mimo.

(3) Kadar je hitrost vozila za več kot 50% nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste, mora voznik takega vozila vklopiti vse štiri smernike. Ko se za njim nabere kolona vozil, ki ga ne more varno prehiteti, mora zapeljati na prvem primernem kraju izven vozišča in pustiti mimo kolono vozil.

(4) Z denarno kaznijo najmanj 20.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju s prvim odstavkom tega člena.

(5) Z denarno kaznijo 10.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju z drugim, ali tretjim odstavkom tega člena.

(6) Z denarno kaznijo 5.000 tolarjev se kaznujejo za prekršek voznik, ki ne potrebuje vozniškega dovoljenja, in drugi udeleženci v cestnem prometu, ki ravnajo v nasprotju s prvim odstavkom tega člena.
Slika

Uporabniški avatar
ssokec
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a ssokec Če okt 16, 2003 9:40 am

Najmanjša dovoljena hitrost

30. člen

(1) Hitrost vožnje vozil na državnih in lokalnih cestah izven naselja ne sme biti omejena na hitrost pod 40 km/h, razen če to terjajo ukrepi za zavarovanje ceste ali prometa na njej.

(2) Z denarno kaznijo najmanj 400.000 tolarjev se kaznuje za prekršek pravna oseba, ki ravna v nasprotju z določbo tega člena, odgovorna oseba pa z denarno kaznijo najmanj 40.000 tolarjev.
Slika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Če okt 16, 2003 10:16 am

hmmm... ...ka nej pol sele motoristi na 600- in vec kubicnih cestakih recejo?? tam je hitrost nad 200-250 km/h na avtocestah stalna praksa... ...pa ce mas avto ko ti en pred tabo prbremza, pac zabremzas kolk se pac da, ce si pa na motorju pa ti zdrsne prednja guma, si pa mrtev. in to se mi je ze kr nekejkrat zgodil (na avtocesti hvala bogu le 1x, pri 180+ km/h), in ce ne bi mel takih refleksov kot jih mam, me ne bi blo vec tuki. eni pac ne znajo vozit, al so pa taki prasci (pardon na izrazu), da ti pr 100 skocjo ven pa grejo tovornjaka prehitevat, ti jim pa prpicis zadi 180, pa bremzi ce hoces prezvet, al pa ti namerno skoci na tvoj pas pa prbremza, pol se pa j*** ce hoces se kdaj vidit punco pa familijo pa kulege... pol pa spet traaaajaaaaaaa da prides spet na potovalno hitrost... ...takim bi js zacasno vzel izpit, k namerno ogrozajo soudelezence! :evil:[/b]
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če okt 16, 2003 11:00 am

To kar sm jaz rekel na zacetku :P

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Če okt 16, 2003 11:10 am

X-Hair je napisal/-a:

Ma seveda x hair da se ti v Nemčiji umikajo saj tam ni omejitve!!(ne povsod)
Se pravi komot da se ti umikajo , saj se morajo!!

Pa še to:Kadar se za vozilom, ki vozi na čelu kolone s hitrostjo, ki je nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste, nabere kolona vozil in ni mogoče takega vozila varno prehiteti, mora voznik na prvem primernem kraju zapeljati toliko izven vozišča, da ga kolona varno prehiti ali pelje mimo.
Se pravi se ni treba umikat če nekdo pripizdi 200 km/h, če voziš 130km/h !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če okt 16, 2003 11:30 am

sam je pa res, da nas hitrost lahko kdaj tut reši smrti! če se mimo vstopne postaje (uvoza) na AC prpeleš 180 ali več, pa ti edn skoč direkt na prehitevaln pas, pa mu zaradi hitrosti še uideš! o.k. mal blesav napisan, sam je pa čist res! (to tut punci razlagam, pa me ne šteka!! :P )
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če okt 16, 2003 11:33 am

Zupi res je .. ucasih je bols da potegnes kot pa ne bremzo stopis. A ji se jaz probam dopovedat?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov