Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To dec 01, 2009 9:22 pm

Jaz mam pa take, 25 eur.. pravo usnje, zgoraj pa ogromno zračenja ampak za vozit so mi rokavice moteče čeprav držijo pa se dobro volana in menjalne ročke.

Slika

ps.: na zgornji strani še maš usnje za bolši grip pri vklaplanju brisalcev in smerokazev :lol: :P

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Če dec 03, 2009 10:17 am

Energetik81 je napisal/-a: Saj veš, v Hondi se moraš z drugo roko naslanjati na sovoznikov sedež v pol ležečem položaju, pol ti pa samo 1 ostane za volan (hec). :vc
Ali pa če šariš po sopotničinih kolenih...

ON: če bi jih imel izključno zaradi potenja in boljšega oprijema, bi lahko vzel tudi kolesarske rokavičke, ampak to potem verjetno ni frajersko.

Naj ne bo hec. sedeži v hondah so tako v PI*** da dobesedno se naslanjam na sovoznikov sedež da me ne bi vrglo čez, ko grem v ovinek. pol ležeči položaj je tudi zaradi sedežev, saj so tako neudobni da se nikakor ne moreš namestit tako da sediš normalno. jz sm reku da jih bom zažgal ko jih dam ven, saj nočem da še kdo trpi na takih klopcah.
kolesarske rokavičke sm že probal in nimajo dobega oprijema.

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW Če dec 03, 2009 10:38 am

kot je reku abbe, med hitro vožnjo se roke potijo. in še kako! v kombinaciji z plasitko pa se ve kakšen ne oprijem je. en dan bom dal usnjen volan, sam tudi usnje se z časoma zliza da začne drset.

doche, lepe so te bele. kje si jih kupil?al jih prodajaš?

hladni je povedal bistvo :) riž in velike feltne so v osnovi bile zadeve katere so pripomogle h večji hitrosti in posledično večji varnosti. dandanes so pa te zadeve za se kazat kako so kvazi hitri avti in kao hitri vozniki. takoda rokavičke so tudi del tega. pač, odvisno za kaj jih uporabljaš.

danatory,basix, cruiser: šut up! če je kdo nevaren na cesti ste to vi in vaše družine! vaš zadet in pijan sin, glupa mamica ki je cela presrana in še sproti daje dudo otroku v gobec, vi in vaši stari dedki in babice ki mislite da vozite varno če vozite počasi in v prvi nevarni situaciji se userete in koga ubijete! ja, res me imate za kritizirat! Delam analize vseh prometnih nesreč katere vidim in bolj malo je takih ki so se zgodile zaradi hitrosti. Več se jih je zgodilo ker stari ni videl prsta pred sabo, al ker mamica oz glupa žena išče telefon ker ji je padel iz rok. kaj mislite da če ponavljate besede ki jih izreče sistem da ste hudi? ne, ste samo neumni ker ne veste kaj je prav in kaj ne. žav sistem vam tega ne dopušča delat - razmišljat z svojo glavo! ovce za čredo, pa čeprav v prepad!

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Če dec 03, 2009 11:14 am

PiWPiW je napisal/-a:kot je reku abbe, med hitro vožnjo se roke potijo. in še kako! v kombinaciji z plasitko pa se ve kakšen ne oprijem je. en dan bom dal usnjen volan, sam tudi usnje se z časoma zliza da začne drset.

hladni je povedal bistvo :) riž in velike feltne so v osnovi bile zadeve katere so pripomogle h večji hitrosti in posledično večji varnosti. dandanes so pa te zadeve za se kazat kako so kvazi hitri avti in kao hitri vozniki. takoda rokavičke so tudi del tega. pač, odvisno za kaj jih uporabljaš.

danatory,basix, cruiser: šut up! če je kdo nevaren na cesti ste to vi in vaše družine! vaš zadet in pijan sin, glupa mamica ki je cela presrana in še sproti daje dudo otroku v gobec, vi in vaši stari dedki in babice ki mislite da vozite varno če vozite počasi in v prvi nevarni situaciji se userete in koga ubijete! ja, res me imate za kritizirat! Delam analize vseh prometnih nesreč katere vidim in bolj malo je takih ki so se zgodile zaradi hitrosti. Več se jih je zgodilo ker stari ni videl prsta pred sabo, al ker mamica oz glupa žena išče telefon ker ji je padel iz rok. kaj mislite da če ponavljate besede ki jih izreče sistem da ste hudi? ne, ste samo neumni ker ne veste kaj je prav in kaj ne. žav sistem vam tega ne dopušča delat - razmišljat z svojo glavo! ovce za čredo, pa čeprav v prepad!

Tudi jaz bom kupil rokavičke..ne more škodit..vse za varnost..ker se cenim!
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Če dec 03, 2009 11:19 am

PiWPiW je napisal/-a:kot je reku abbe, med hitro vožnjo se roke potijo. in še kako! v kombinaciji z plasitko pa se ve kakšen ne oprijem je. en dan bom dal usnjen volan, sam tudi usnje se z časoma zliza da začne drset.

Na prvo boldano.....imaš mogoče probleme s hiperhidrozo???

http://www.ordinacija.net/userfiles/fo/fo434-0_fo434-0_PREKOMERNO_ZNOJENJE_ORDINACIJA_NET.pdf

Na drugo boldano:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Hondaš, analiziraš nesreče in po tvoji strokovni oceni se jih manjšina zgodi zaradi neprilagojene hitrosti??....lahko vidim kakšne od teh tvojih analiz?

PiWPiW
Novinec

Napisal/-a PiWPiW Če dec 03, 2009 1:47 pm

Jurchi, to je lahko moj bodoči poklic tako da ne me zafrkavat. za kaj več pa se mis ploh ne da govorit, ker itk razumete samo tisto kar hočete in še na tak način kot so vas naučili.

dobil sm še eno opozorilo. ker sm povedal resnico? sistem ne dopušča resnice, zato je tako kot je!

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če dec 03, 2009 2:03 pm

hladni: pozabu vzet tableto ? tuki si kvečjemu ti izpadu to kar druge obtožuješ - pridš prevert če mam kej od tega na avtu? :lol:

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Če dec 03, 2009 3:56 pm

PiWPiW je napisal/-a:danatory,basix, cruiser: šut up! če je kdo nevaren na cesti ste to vi in vaše družine! vaš zadet in pijan sin, glupa mamica ki je cela presrana in še sproti daje dudo otroku v gobec, vi in vaši stari dedki in babice ki mislite da vozite varno če vozite počasi in v prvi nevarni situaciji se userete in koga ubijete! ja, res me imate za kritizirat! Delam analize vseh prometnih nesreč katere vidim in bolj malo je takih ki so se zgodile zaradi hitrosti. Več se jih je zgodilo ker stari ni videl prsta pred sabo, al ker mamica oz glupa žena išče telefon ker ji je padel iz rok. kaj mislite da če ponavljate besede ki jih izreče sistem da ste hudi? ne, ste samo neumni ker ne veste kaj je prav in kaj ne. žav sistem vam tega ne dopušča delat - razmišljat z svojo glavo! ovce za čredo, pa čeprav v prepad!

Takile pametni in vzkipljivi vozniki, kot ti, so res zelo varni.

Mene označit za ovco, ki gre in počne, kot večinska čreda mi je pa res zelo smešno. Enostavno me premalo poznaš oziroma me sploh ne poznaš.

Uporabniški avatar
danatory
Novinec

Napisal/-a danatory Če dec 03, 2009 4:16 pm

PiWPiW je napisal/-a:danatory,basix, cruiser: šut up! če je kdo nevaren na cesti ste to vi in vaše družine! vaš zadet in pijan sin, glupa mamica ki je cela presrana in še sproti daje dudo otroku v gobec, vi in vaši stari dedki in babice ki mislite da vozite varno če vozite počasi in v prvi nevarni situaciji se userete in koga ubijete! ja, res me imate za kritizirat! Delam analize vseh prometnih nesreč katere vidim in bolj malo je takih ki so se zgodile zaradi hitrosti. Več se jih je zgodilo ker stari ni videl prsta pred sabo, al ker mamica oz glupa žena išče telefon ker ji je padel iz rok. kaj mislite da če ponavljate besede ki jih izreče sistem da ste hudi? ne, ste samo neumni ker ne veste kaj je prav in kaj ne. žav sistem vam tega ne dopušča delat - razmišljat z svojo glavo! ovce za čredo, pa čeprav v prepad!

Sodit nekoga po splošnem je trapasto(ti mene). Sodit nekoga po njegovem lastnem priznanju pa ni tko trapasto(jaz tebe). Torej kdo je tle neumen? Očitno je, da mislš, da si pametn. Sklepam po tvojih analizah. Mogoče te teta pamet v roku parih let resnično sreča. Jaz samo upam, da ne bo prepozno zate. Vedno so obstajali neumni ekstremi z opranimi možgani in očitno si ti eden izmed njih. To ni zdravo razmišljanje.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če dec 03, 2009 4:24 pm

c.o.b. je napisal/-a:
a_sist je napisal/-a:ali sem edini, ki skoraj crkne od smeha, ko vidi tipa, ki vozi z rokavičkami? :twisted:

nisi edini :lol:

OK smo potem že trije, drugače sem se pa kar dobro nasmejal, na kaj vse nekateri mislijo.
PS: Si pa že nekako predstavljam novo temo o nogavicag: Pripomorejo da se ti noga ne poti, in potem rata dosti lepši občudek pritiskati na plin. :lol: :vrum :cry ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če dec 03, 2009 4:34 pm

Prav zanimivo spremljati temo kako se razvija iz naslova Rokavičke :lol: :lol: :lol:

Vse od honde, platišč, starčkov, prometnih nesreč,... :har

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Če dec 03, 2009 4:50 pm

hladni je napisal/-a:Kam spadajo te vaše primitivne in id..... izjave? Ko bi vi vedli, kako meni gre na jok, ko vas vidim s kvazi ksenonom, 20colkami na golfu, spojlerji, znižanimi avti, da na trajekt za Krk,Pag ne morete...in seveda LED LUČKE.
In sem prepričan, da tisti ki sikate imate nekaj od tega na avtu.

hladni? nomen est omen? zgleda da ne..

Niti ene od naštetih stvari nimam na avtu ;)

Kdo ti brani imet rokavičke?.. pazite da so barvno usklajene z notranjostjo in da boš bolj varen, mi se bomo pa od srca smejali .. win-win situacija.. nevem v čem je problem..

se opravičujem za off... svoje mnenje sem povedal že prej ;)
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če dec 03, 2009 4:56 pm

OK, sedaj bom bil bolj pazljiv na varnostno opremo, saj polek ABS,ESP, air bag..........itd, mora imeti avtomobil še pod obvezno opremo tudi bele rokavičke, čene ga tudi povoham ne :cry
PS: Se opravičujem izjavi, samo nekateri delajo res čudeže :lol:

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic Če dec 03, 2009 5:06 pm

Pa ne pozabit na homologacijo :rofl
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če dec 03, 2009 5:11 pm

Tisti ki mate rokavičke si kupite še dirkalni kombinezon pa čelado, pa ste zmagali na celi črti ;)
Lp by Mare

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če dec 03, 2009 5:52 pm

PiWPiW je napisal/-a:... nekateri vemo kaj delamo!

V našem mestu so menjali že dva kandelabra pri Marketu, in popravljali vogal stavbe, ker je nekdo "vedel kaj dela". :roll:

Sicer pa glede rokavic - jaz sem predlani kupil neke usnjene iz Tuša za praktično drobiž (okoli 3 €). Pa še to jih imam le pozimi, kadar je zunaj krepki minus. Potem pa jih tako ali tako snamem, ker mi je brez njih bolj udobno. Večinoma jih potem nosim pozimi ko sem kje na prostem zunaj.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Če dec 03, 2009 5:55 pm

marko01 je napisal/-a:Tisti ki mate rokavičke si kupite še dirkalni kombinezon pa čelado, pa ste zmagali na celi črti ;)

:rofl
Zdej sem se pa ulegu

Mimogrede jaz nimam nič proti rokavičkam. Kdor jih želi imeti naj jih ima. Pred leti, ko sem imel en bolj športen avto sem tudi jaz občasno vozil z rokavičkami. Res je kar malo boljši občutek, ko držiš volan pa pozimi predno se avto zagreje in je volan leden, tudi prav pridejo. Ampak, če sem popolnoma iskren sem jih imel tudi zaradi imidža :D so bile bolj take koolske. Kar pa pomojem tudi ni nič narobe.

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Če dec 03, 2009 6:11 pm

Jaz pa mislim, da ni nič narobe z rokavicami, če želi voznik nekaj narediti na ''aktivni'' varnosti, torej boljši oprijem, lažja vožnja in podobno.

Samo je pa potem problem, če zaradi tega vozi 140 na 90 omejitvi.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če dec 03, 2009 6:22 pm

BBS je napisal/-a:Jaz pa mislim, da ni nič narobe z rokavicami, če želi voznik nekaj narediti na ''aktivni'' varnosti, torej boljši oprijem, lažja vožnja in podobno.

Samo je pa potem problem, če zaradi tega vozi 140 na 90 omejitvi.

Ti veš mam tako hude rokavičke, da mi je kar noga padla v podenj :jao:

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Če dec 03, 2009 6:55 pm

Glej fantič! moja glupa mamica ma prevoženih kilometrov v svojem življenju že tolko da mislimda ve kaj dela na cesti ;) Foter moj glupi te pusti na razdalji 500m 250m odzadaj in ne skrbi tud on ve kaj dela ker je bil Rally dirkač.
Koji falus misliš ti da si?

Aja pa to da se pri hondi ne dajo sedeži nastavit na normalno pozicijo sedenja :lol: :lol: Skoraj sn krepno od smeha ko sem to prebral :)
...::: www.CST-TEAM.net :::...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov