Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Ne okt 19, 2003 12:39 pm

Hja ptica...bolje rečeno vrabca...k se je ustavu med režo pokrova motrorja in odbijaca ki je centrimeter lufta...se je ustavu s kljubom 2mm pred kilerjem....nisem pa vedu da je tam, dokler mačka ni začela grebst okol avta :lol:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne okt 19, 2003 12:54 pm

mtrkman je napisal/-a:Že nekaj časa nazaj sm prpelu okol ovinka, in kaj zagledam, nasredi ceste približno 10 kur :( Ustavit nisem mogeu ker je biu makedam, tako da sm zapeljau čes in v oglegalu videu samo pirje k je letu pa zraku :( Pod gumami nisem čutiu nobene kure, tko da upam da nisem nobene povozu :wink:

rampage!!! :twisted: :lol:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne okt 19, 2003 2:20 pm

Sam se mi zdi da nisem zbil še nč. Mel so pa sosedovi cucka ki je šu tut men zmeri na jetra. Zmeraj se je podil za motorji, avti ..itd. In pol enga dne prteče na cesto po cesti pa komjon poln peska(skupna teža 15-20 ton!!!). Kaj je ostal od psa si lahko predtsvljate(2-3mm palačinka).

Aja bil je pa tak bol majhen lovski pes al neki tazga uglavnem čist lepo je pod kolesa pasal!! :D :D :D :D

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Ne okt 19, 2003 9:53 pm

Na srečo nisem še nikogar povozil, bi se pa hudo sekiral, če bi. Povoziti žival se mi zdi kar hujše kot povoziti človeka, saj je človek (otroci so, kakopak, izvzeti) konec koncev sam kriv, če mi priteče pred avto, žival pa nima kaj dosti pojma o cesti in predpisih. Zato blizu hiš vedno budno spremljam dogajanje ob robu ceste, saj nikoli ne veš, kdaj na cesto prileti kakšna kamikaza.

Hja, po mojem bi morale bit ceste dvignjene kakšen meter nad zemljo in dobro zaščitene z ograjo. Idealna cesta bi bila še pokrita s kupolo, kot nekakšen prozoren tunel :). To bi bilo še najbolj varno, ne le za živali, tudi za folk, saj tako ne bi več prileteli v kakšno drevo ali skalo, pa še cesta bi bila vedno suha. Samo ker so ljudje škrta bitja ($$$ je sveta vladar), taka cesta pa bi sigurno dosti stala, se ceste še kar gradijo 'po domače' in se bodo še lep čas.

Aja, za vse ki vas bolj skrbi za avto, kot za živali, pa želim le to, da si boste nekoč pobliže ogledali podvozje kakega šleperja. Pa me zanima, če se boste, krvavi in polomljeni, kaj sekirali zaradi zvitih felten in polomljenega ogledala. :twisted:

Uporabniški avatar
CLI_OMEN
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a CLI_OMEN Ne okt 19, 2003 11:08 pm

andrej777 je napisal/-a:Sam se mi zdi da nisem zbil še nč. Mel so pa sosedovi cucka ki je šu tut men zmeri na jetra. Zmeraj se je podil za motorji, avti ..itd. In pol enga dne prteče na cesto po cesti pa komjon poln peska(skupna teža 15-20 ton!!!). Kaj je ostal od psa si lahko predtsvljate(2-3mm palačinka).

Aja bil je pa tak bol majhen lovski pes al neki tazga uglavnem čist lepo je pod kolesa pasal!! :D :D :D :D

SMEŠNO ??? Tudi tebi bi fajn pasal metek v ČELO !!! :evil: :!:
----------------------------->
Tko trči, taj ne hoda...

Uporabniški avatar
CLI_OMEN
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a CLI_OMEN Ne okt 19, 2003 11:10 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Na srečo nisem še nikogar povozil, bi se pa hudo sekiral, če bi. Povoziti žival se mi zdi kar hujše kot povoziti človeka, saj je človek (otroci so, kakopak, izvzeti) konec koncev sam kriv, če mi priteče pred avto, žival pa nima kaj dosti pojma o cesti in predpisih. Zato blizu hiš vedno budno spremljam dogajanje ob robu ceste, saj nikoli ne veš, kdaj na cesto prileti kakšna kamikaza.

Hja, po mojem bi morale bit ceste dvignjene kakšen meter nad zemljo in dobro zaščitene z ograjo. Idealna cesta bi bila še pokrita s kupolo, kot nekakšen prozoren tunel :). To bi bilo še najbolj varno, ne le za živali, tudi za folk, saj tako ne bi več prileteli v kakšno drevo ali skalo, pa še cesta bi bila vedno suha. Samo ker so ljudje škrta bitja ($$$ je sveta vladar), taka cesta pa bi sigurno dosti stala, se ceste še kar gradijo 'po domače' in se bodo še lep čas.

Aja, za vse ki vas bolj skrbi za avto, kot za živali, pa želim le to, da si boste nekoč pobliže ogledali podvozje kakega šleperja. Pa me zanima, če se boste, krvavi in polomljeni, kaj sekirali zaradi zvitih felten in polomljenega ogledala. :twisted:

LEPO POVEDANO!! Se popolnoma strinjam s tabo.
Tko trči, taj ne hoda...

Uporabniški avatar
Tauru5
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Tauru5 Ne okt 19, 2003 11:17 pm

CLI_OMEN je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Sam se mi zdi da nisem zbil še nč. Mel so pa sosedovi cucka ki je šu tut men zmeri na jetra. Zmeraj se je podil za motorji, avti ..itd. In pol enga dne prteče na cesto po cesti pa komjon poln peska(skupna teža 15-20 ton!!!). Kaj je ostal od psa si lahko predtsvljate(2-3mm palačinka).

SMEŠNO ??? Tudi tebi bi fajn pasal metek v ČELO !!! :evil: :!:

Se strinjam.....brez komentarja.............. :(
...BMW/318i/dunkelgrau...

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Po okt 20, 2003 1:02 am

pa kje vi folk iscete vse te zrtve ,do zdaj 0 :lol:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po okt 20, 2003 1:28 am

Cestah :P
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Po okt 20, 2003 1:47 am

Nu-NRG je napisal/-a:Cestah :P

a res al kaj jaz sm milsu v mesnici :har :noro
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po okt 20, 2003 7:55 am

Vsem, ki se bunite proti temu, da zbiješ žival na cesti, posebno pa Golf11;
Pripelješ 90 ali več po regionalni cesti in kar naenkrat skoči pred avto ovca.
Vprašanje je kaj boste naredili
- večina bi odvila - s tem bi povečali možnost izleta iz ceste - pri tej hitrosti, se to zelo hitro zgodi.
- nekateri smo pa odvijanje že opustili, ker smo imeli več škode, kot če smo zbili to žival - (golf11) kar pomeni, da je tista ovca bila na mestu mrtva, pri 90km/h pač kej druzga ni za pričakovati.

Malo so pa tudi ljudje krivi, ki imajo domače živali(ovce, pse in pernate živali) spuščene - če jih že spuščajo naj jih zavarujejo pred cesto vsaj z malo ograje ali s čim podobnim.
Sam ne zbijam živali zanalašč, samo pri velikih hitrostih ti drugega pač ne preostane. Lahko probaš odvit - za posledice si pa sam odgovoren.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
majaCRX
Stalni uporabnik

Napisal/-a majaCRX Po okt 20, 2003 11:55 am

Jaz sem pa imela lani srečanje "tretje vrste" z MEDVEDOM !!

S TTjem sem se ponoči vozila iz Lj proti Kočevju (bila sem namenjena na Krk) in je mali medvedek naenkrat full pritekel naravnost pred avto na cesto. Ni bilo nobene pomoči več - povozila sem ga do smrti - pa na avtu naredila za 1 mio sit škode (na srečo kasko) :shock:
Pa ne sprašujte kakšne komplikacije so bile nato z veterinarji - policija je bila čisto korektna!

Upam, da je bilo to prvo in zadnje srečanje s tovrstnimi živalmi!!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po okt 20, 2003 5:25 pm

majaCRX je napisal/-a:Jaz sem pa imela lani srečanje "tretje vrste" z MEDVEDOM !!

S TTjem sem se ponoči vozila iz Lj proti Kočevju (bila sem namenjena na Krk) in je mali medvedek naenkrat full pritekel naravnost pred avto na cesto. Ni bilo nobene pomoči več - povozila sem ga do smrti - pa na avtu naredila za 1 mio sit škode (na srečo kasko) :shock:
Pa ne sprašujte kakšne komplikacije so bile nato z veterinarji - policija je bila čisto korektna!

Upam, da je bilo to prvo in zadnje srečanje s tovrstnimi živalmi!!

maš pa kromper :?

Uporabniški avatar
majaCRX
Stalni uporabnik

Napisal/-a majaCRX Po okt 20, 2003 5:51 pm

Ma nč ni bil krompir :lol:

- imela sem uničen odhod na morje
- veterinarji so mi težili še mesec dni po vsem skupaj
- mama od medveda nas je skorajda požrla, ko smo čakali tam v tisti temi s policaji
- na servisu so rabili cel kup časa, da so dobili od vsepovsod nove dele za avto
- zavarovalnica je jamrala, kot da bo propadla zaradi tega medveda
.
.
.
:wink:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To okt 21, 2003 6:22 am

Zavarovalnica zmeraj jamra. In tisti ki najbolj jamrajo imajo največ ponavadi.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To okt 21, 2003 9:32 am

Kaksen macek ja pa bil kdaj. Pa enkrat v Logatcu en pes. Mater se mi je naslikal tam pred avto. Sem bremzal na polno in rahlo zavil desno. Nekaj je pocilo pogledam v vzratno ogledalo. Zgledalo ni nic posebnega. Se vedno je masiral cez cesto in gledal nazaj ter si pomoje mislil "NOREC". Sej pomoje je imel prav, ker je celo en prehod za pesce tam blizu. No samo da meni ni bilo nic pa njemu tudi ne. :D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To okt 21, 2003 9:34 am

X-Hair je napisal/-a:Se vedno je masiral cez cesto in gledal nazaj ter si pomoje mislil "NOREC". Sej pomoje je imel prav, ker je celo en prehod za pesce tam blizu. No samo da meni ni bilo nic pa njemu tudi ne. :D

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To okt 21, 2003 10:10 am

Hehehe
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog To okt 21, 2003 11:49 am

Jaz sem pa za veliko noč V Blagovici zbil zajca. pomoje je bil velikonočni zajček, tako da verjetno ne boste nič več dobivali daril (pirhe). Ful mi je bilo hudo, ko sem pogledal v vzvratno ogledalo in videl kup dlak :( Bogi zajček. Na avtu sem imel za 35kSIT škode.
LP!

galli
Nov uporabnik

Napisal/-a galli To okt 21, 2003 12:18 pm

jst tud hvala bogu nism še nč zbil
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov