mtrkman je napisal/-a:Že nekaj časa nazaj sm prpelu okol ovinka, in kaj zagledam, nasredi ceste približno 10 kurUstavit nisem mogeu ker je biu makedam, tako da sm zapeljau čes in v oglegalu videu samo pirje k je letu pa zraku
Pod gumami nisem čutiu nobene kure, tko da upam da nisem nobene povozu
andrej777 je napisal/-a:Sam se mi zdi da nisem zbil še nč. Mel so pa sosedovi cucka ki je šu tut men zmeri na jetra. Zmeraj se je podil za motorji, avti ..itd. In pol enga dne prteče na cesto po cesti pa komjon poln peska(skupna teža 15-20 ton!!!). Kaj je ostal od psa si lahko predtsvljate(2-3mm palačinka).
Aja bil je pa tak bol majhen lovski pes al neki tazga uglavnem čist lepo je pod kolesa pasal!!![]()
![]()
![]()
MetodTrobec je napisal/-a:Na srečo nisem še nikogar povozil, bi se pa hudo sekiral, če bi. Povoziti žival se mi zdi kar hujše kot povoziti človeka, saj je človek (otroci so, kakopak, izvzeti) konec koncev sam kriv, če mi priteče pred avto, žival pa nima kaj dosti pojma o cesti in predpisih. Zato blizu hiš vedno budno spremljam dogajanje ob robu ceste, saj nikoli ne veš, kdaj na cesto prileti kakšna kamikaza.
Hja, po mojem bi morale bit ceste dvignjene kakšen meter nad zemljo in dobro zaščitene z ograjo. Idealna cesta bi bila še pokrita s kupolo, kot nekakšen prozoren tunel. To bi bilo še najbolj varno, ne le za živali, tudi za folk, saj tako ne bi več prileteli v kakšno drevo ali skalo, pa še cesta bi bila vedno suha. Samo ker so ljudje škrta bitja ($$$ je sveta vladar), taka cesta pa bi sigurno dosti stala, se ceste še kar gradijo 'po domače' in se bodo še lep čas.
Aja, za vse ki vas bolj skrbi za avto, kot za živali, pa želim le to, da si boste nekoč pobliže ogledali podvozje kakega šleperja. Pa me zanima, če se boste, krvavi in polomljeni, kaj sekirali zaradi zvitih felten in polomljenega ogledala.
CLI_OMEN je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Sam se mi zdi da nisem zbil še nč. Mel so pa sosedovi cucka ki je šu tut men zmeri na jetra. Zmeraj se je podil za motorji, avti ..itd. In pol enga dne prteče na cesto po cesti pa komjon poln peska(skupna teža 15-20 ton!!!). Kaj je ostal od psa si lahko predtsvljate(2-3mm palačinka).
Aja bil je pa tak bol majhen lovski pes al neki tazga uglavnem čist lepo je pod kolesa pasal!!![]()
![]()
![]()
SMEŠNO ??? Tudi tebi bi fajn pasal metek v ČELO !!!![]()
majaCRX je napisal/-a:Jaz sem pa imela lani srečanje "tretje vrste" z MEDVEDOM !!
S TTjem sem se ponoči vozila iz Lj proti Kočevju (bila sem namenjena na Krk) in je mali medvedek naenkrat full pritekel naravnost pred avto na cesto. Ni bilo nobene pomoči več - povozila sem ga do smrti - pa na avtu naredila za 1 mio sit škode (na srečo kasko)![]()
Pa ne sprašujte kakšne komplikacije so bile nato z veterinarji - policija je bila čisto korektna!
Upam, da je bilo to prvo in zadnje srečanje s tovrstnimi živalmi!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov