Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
k@vka
Novinec

Napisal/-a k@vka Ne okt 19, 2003 6:36 pm

ja pol se pa je punto sigurn zaletu u rit jugeca, druge ni :?
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne okt 19, 2003 8:20 pm

Gleed R5 se strinjam. Pleh ko karton!!! Sem sam na prjatvlovi probal kuk ej stebriček močan. Če odpreš prva in zadnja vrata in primeš za stebriček ga lahko vrtiš levo desno. Ne velik ampak vseno. To je glavni nosilc Strehe!!!!. Kaj če s takim avtom prletiš na streho kaj bo s teboj!!!!! Aja pa tut yugoti niso kakšne zvezdice!!! Bremze je treba vsak let gledat pa štelat pa mogoče kakšno pakno menjat pa kej tazga če hočeš da so res dobre. Mi pr mrcedezu u 4-rih letih še nismo povohal bremz pa jih lahko grem jutr z njimi na ragistracijo pa majo man odstopanja kot če ti na yugecu vse novo daš!!! Res pa da je lahko kakšen star MB(cca 1980) glih tako sranje če je zanemarjen amapk je pr rednem servisiranju še zmeraj bolši ko yugo.

Pa ne žalem jugota tut mi smo mel zastavo 101 amapk sem se sprjaznu z REALNOSTJO!!!!!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne okt 19, 2003 8:25 pm

Ne punto se mu je pikno v del maske in blatnika!
Tisti blatnik ko ma na koncu tak ek je mocn ko svija!

jaz sem se pozimi nalozo v enega 323f!
Njemu sla zadnja luc, pa sostanga, pleh mu malo zvilo, pa nosilec sostange zvilo!
Men pa je sel spegl in desn blatnik!
Pico pa sem se z caa. 40km/h v njega.
Optika je bla ql, disk in ostalo dobro, felne ni zvilo!
Tolk za info samo!
Ce ne vrjames kak je bil blatnik zvit pa povej ti sliko prpopam!
pa lp

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Ne okt 19, 2003 8:26 pm

andrej777 je napisal/-a:Gleed R5 se strinjam. Pleh ko karton!!! Sem sam na prjatvlovi probal kuk ej stebriček močan. Če odpreš prva in zadnja vrata in primeš za stebriček ga lahko vrtiš levo desno. Ne velik ampak vseno. To je glavni nosilc Strehe!!!!. Kaj če s takim avtom prletiš na streho kaj bo s teboj!!!!! Aja pa tut yugoti niso kakšne zvezdice!!! Bremze je treba vsak let gledat pa štelat pa mogoče kakšno pakno menjat pa kej tazga če hočeš da so res dobre. Mi pr mrcedezu u 4-rih letih še nismo povohal bremz pa jih lahko grem jutr z njimi na ragistracijo pa majo man odstopanja kot če ti na yugecu vse novo daš!!! Res pa da je lahko kakšen star MB(cca 1980) glih tako sranje če je zanemarjen amapk je pr rednem servisiranju še zmeraj bolši ko yugo.

Pa ne žalem jugota tut mi smo mel zastavo 101 amapk sem se sprjaznu z REALNOSTJO!!!!!

Fant jugo je 10000x (dobesedno) cenejši k merc!
Kaj pa k bojo teb šle bremze (nauš zrihtu za 2 čuka)
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne okt 19, 2003 8:29 pm

@ Monster_d
Vsi avti so od zadaj bolj ranljivi kot od spredej. Še posebej BMW... Pa tud to, da je avto ob trku manj razbit še ne pomeni varnosti. Kakšen megan s 5 zvezdicami se pri vsakem malo večjem trku totalno rasturi - ampak zato, ker ima kontrolirane deformacijske cone, ki ublažijo trk...

Če bi se z nelomljivim avtom pri 60 zabil v steno bi umru, kljub temu, da bi bil tank cel... Z megana bi pa vn stopu...
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Ne okt 19, 2003 8:33 pm

super98 je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Gleed R5 se strinjam. Pleh ko karton!!! Sem sam na prjatvlovi probal kuk ej stebriček močan. Če odpreš prva in zadnja vrata in primeš za stebriček ga lahko vrtiš levo desno. Ne velik ampak vseno. To je glavni nosilc Strehe!!!!. Kaj če s takim avtom prletiš na streho kaj bo s teboj!!!!! Aja pa tut yugoti niso kakšne zvezdice!!! Bremze je treba vsak let gledat pa štelat pa mogoče kakšno pakno menjat pa kej tazga če hočeš da so res dobre. Mi pr mrcedezu u 4-rih letih še nismo povohal bremz pa jih lahko grem jutr z njimi na ragistracijo pa majo man odstopanja kot če ti na yugecu vse novo daš!!! Res pa da je lahko kakšen star MB(cca 1980) glih tako sranje če je zanemarjen amapk je pr rednem servisiranju še zmeraj bolši ko yugo.

Res da ne amapk je tut mankrat za rihtat(10000x). Pa še to človk se zamsl če vid cene delov za našga MB(w124) vsak drug avto ma dražje dele pa čeprou ni MB. Za vsazga cliota al pa R5 stane več karkoli greš kupt!!

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Ne okt 19, 2003 8:44 pm

andrej777 je napisal/-a:
super98 je napisal/-a:

Res da ne amapk je tut mankrat za rihtat(10000x). Pa še to človk se zamsl če vid cene delov za našga MB(w124) vsak drug avto ma dražje dele pa čeprou ni MB. Za vsazga cliota al pa R5 stane več karkoli greš kupt!!

Kup original pa boš vidu kok je pocen!
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Ne okt 19, 2003 8:52 pm

super98 je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:
super98 je napisal/-a:

Kup original pa boš vidu kok je pocen!

pa kup za jugota. Če še dobiš. Pa ne kupvat obnovljenih ploščic pa pakn ampak original če jih najdeš kje. Ne pa da ko neki crkne da greš na odpad pa doš nov(star) del notr pa je "novo". Vem ko nam je na tehničnem za 101-ko zatežil da so luči fuč. Ena je bla okol 10 jurju. Za mercedaza pa sigurno ni 30 in unič se ne kr tako na lepe oči!!!

pa brezveze da se takole kregava ker lahko to traja u nedogled. Vsak je povedal svoje mnenje. Tut teb prznam da maš dost prou amapak za vsako stvar ki jo napišem lahko neki nazaj zabrišeš in jz kontra!!

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Ne okt 19, 2003 8:56 pm

OK...sam zdj ni bla fora v jugotu ampak kolk so mercedesovi deli cenejši v primerjavi z renaultom se mi zdi!
Ampak prov maš nima veze...pa brez zamere
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne okt 19, 2003 9:02 pm

[quote="andrej777"]Vem ko nam je na tehničnem za 101-ko zatežil da so luči fuč. Ena je bla okol 10 jurju.!!!
quote]

10 jurjev kaj si normalen!
jugo in stoenka mata iste luci!
fotr ga je mel pred 5leti luc orginal os saturna je bla 3500!
SAm bom jutr res uprasal kolk pride, sam sem zihr da ne 10k!
LP

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Ne okt 19, 2003 9:07 pm

Ja sej to je blo tut 2 let nazaj. Kupt jih je hotu u Sava Avto u sevnici(če kdo pozna) pa se mi zdi da je reku 8000 komad. Mogoče je pa nabijal ceno. sej spomnem ker pol fotr ni hotu kupt pa je dobu druge rablene zastonj.

Sej zdej je itak nebi noben kupu za tak dnar. Še za 4 jurje ne!!

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Ne okt 19, 2003 9:20 pm

no se vidi, da se je moj naslov teme potrdil...

ljudje, ki vozijo "boljše" avto mislijo, da smo mi yugo fahreri primitivni in ne vem kaj še vse...a na koncu se izkaže kdo daje primitivne izjave...

PS: čisto nikomu nisem očital (fovšija) dobreta avta v nobenem postu

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po okt 20, 2003 5:06 am

Ok, res bi blo najbolj pametno zaklent temo.

super98: resnica boli... deli za mercedesa so cenejši od renaulta... In original in fake.

Yugo: Jst ne mislm nč slabga o teb, kr vozš jugota... In o nobenmu. Odloču si se da ne boš dajou dnarja za avto, pa gotovo. Sm ne mi pa pol nekej bluzit da je yugo dobr avto, pa da ne ogroža prometa, pa take fore... kr je že ko je vn pršu mel napake in to velike. Sm ta tema se lahko nadaljuje v nedogled pa ne bo konca.

[YuGo]
Stalni uporabnik

Napisal/-a [YuGo] Po okt 20, 2003 8:27 am

zakaj avto sam po sebi ogroža v prometu? pa daj ne mi s takimi no...

a si kdaj imel yugota, da veš da je slab avto? malokdo, ki je bil lastnik ti bo reko, da je slab avto

lp

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po okt 20, 2003 8:58 am

maky je napisal/-a:sm se hotu vzdržat vseh komentarjev ampak se jih ne morem!kar je preveč ja pa res preveč!

Po vaši teoriji sem razvajen mulc,ki je že parkrat razbil avto,ki vsako prosto minuto dirka,ki izsiljuje jugece in ostale "slabše" avte,ki se mu j**e za avto,se mu j**e če ga kje podrajsa,...In vse to zato ker vozim audi A4????

Lahko vprašate ostale člane gas tuninga in tudi ostale forumovce ki me poznajo da nisem niti pribljižno tak!moti me predvsem mišlenje da sem sedaj fullll razvajen in nevem še kaj vse ker si doma pač lahko privoščimo take avte!vidim da je spet najboljša slovenska lastnost spet na delu :fuvšija!Zapomnite si:Predvidevanje je mati vseh zmešnjav!!! ne ocenjevati človeka po temu kakšen avto vozi!

Hvala!

Assumption is the mother of all fuckups.

BTW dobr povedano ..
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po okt 20, 2003 9:10 am

andrej777 je napisal/-a:Mi pr mrcedezu u 4-rih letih še nismo povohal bremz pa jih lahko grem jutr z njimi na ragistracijo pa majo man odstopanja kot če ti na yugecu vse novo daš!!!

Emmm v stirih letih? Kriza .. jaz pri sebi menjam pakne na 15000KM .. iz preventive. BTW pelu sm ze velik meck .. in ta avto se ne ustav kr tko ze pri normalnih paknah .. dej prosm lepo bremze poglej .. ce ze niso ploscice ze mal v kurcu.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Po okt 20, 2003 12:40 pm

[YuGo] je napisal/-a:zakaj avto sam po sebi ogroža v prometu? pa daj ne mi s takimi no...

a si kdaj imel yugota, da veš da je slab avto? malokdo, ki je bil lastnik ti bo reko, da je slab avto

lp

Ja no en mi je pa res reku, da ko ga je zamenjou z drugim avtom, se v yugota sploh ni upou več usest. Problem je sm to, da un ke ma yugota, mal vrjetno mal dnarja (glede na to da je to en najceješih "avtov" ki se vozijo, in jasno da je to za njega mercedes..

[YuGo]
Stalni uporabnik

Napisal/-a [YuGo] Po okt 20, 2003 3:32 pm

Omelo je napisal/-a:
[YuGo] je napisal/-a:zakaj avto sam po sebi ogroža v prometu? pa daj ne mi s takimi no...

lp

Ja no en mi je pa res reku, da ko ga je zamenjou z drugim avtom, se v yugota sploh ni upou več usest. Problem je sm to, da un ke ma yugota, mal vrjetno mal dnarja (glede na to da je to en najceješih "avtov" ki se vozijo, in jasno da je to za njega mercedes..

hehe, kaki primitivni odgovori :) ...

lp

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Po okt 20, 2003 3:39 pm

Sorry ampk čista resnica. Ena ženska, si je pol Punta kupila. Je rekla da se sploh ne upa več z njim pelat... Lih dons me je en Yugo, KK registracija, z dvema belima črtama (ala Viper) prehitu. LOL... kako zanimivo tem yugičm zadnje gume stojijo :))

/ -- \ Nekej tazga :D

Neb se s takim avtom pelou, kaj šele da bi prehitevou...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po okt 20, 2003 3:42 pm

VSAK IMA SVOJ OKUS 8)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov