andrej777 je napisal/-a:Gleed R5 se strinjam. Pleh ko karton!!! Sem sam na prjatvlovi probal kuk ej stebriček močan. Če odpreš prva in zadnja vrata in primeš za stebriček ga lahko vrtiš levo desno. Ne velik ampak vseno. To je glavni nosilc Strehe!!!!. Kaj če s takim avtom prletiš na streho kaj bo s teboj!!!!! Aja pa tut yugoti niso kakšne zvezdice!!! Bremze je treba vsak let gledat pa štelat pa mogoče kakšno pakno menjat pa kej tazga če hočeš da so res dobre. Mi pr mrcedezu u 4-rih letih še nismo povohal bremz pa jih lahko grem jutr z njimi na ragistracijo pa majo man odstopanja kot če ti na yugecu vse novo daš!!! Res pa da je lahko kakšen star MB(cca 1980) glih tako sranje če je zanemarjen amapk je pr rednem servisiranju še zmeraj bolši ko yugo.
Pa ne žalem jugota tut mi smo mel zastavo 101 amapk sem se sprjaznu z REALNOSTJO!!!!!
super98 je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Gleed R5 se strinjam. Pleh ko karton!!! Sem sam na prjatvlovi probal kuk ej stebriček močan. Če odpreš prva in zadnja vrata in primeš za stebriček ga lahko vrtiš levo desno. Ne velik ampak vseno. To je glavni nosilc Strehe!!!!. Kaj če s takim avtom prletiš na streho kaj bo s teboj!!!!! Aja pa tut yugoti niso kakšne zvezdice!!! Bremze je treba vsak let gledat pa štelat pa mogoče kakšno pakno menjat pa kej tazga če hočeš da so res dobre. Mi pr mrcedezu u 4-rih letih še nismo povohal bremz pa jih lahko grem jutr z njimi na ragistracijo pa majo man odstopanja kot če ti na yugecu vse novo daš!!! Res pa da je lahko kakšen star MB(cca 1980) glih tako sranje če je zanemarjen amapk je pr rednem servisiranju še zmeraj bolši ko yugo.
Pa ne žalem jugota tut mi smo mel zastavo 101 amapk sem se sprjaznu z REALNOSTJO!!!!!
Fant jugo je 10000x (dobesedno) cenejši k merc!
Kaj pa k bojo teb šle bremze (nauš zrihtu za 2 čuka)
andrej777 je napisal/-a:super98 je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Gleed R5 se strinjam. Pleh ko karton!!! Sem sam na prjatvlovi probal kuk ej stebriček močan. Če odpreš prva in zadnja vrata in primeš za stebriček ga lahko vrtiš levo desno. Ne velik ampak vseno. To je glavni nosilc Strehe!!!!. Kaj če s takim avtom prletiš na streho kaj bo s teboj!!!!! Aja pa tut yugoti niso kakšne zvezdice!!! Bremze je treba vsak let gledat pa štelat pa mogoče kakšno pakno menjat pa kej tazga če hočeš da so res dobre. Mi pr mrcedezu u 4-rih letih še nismo povohal bremz pa jih lahko grem jutr z njimi na ragistracijo pa majo man odstopanja kot če ti na yugecu vse novo daš!!! Res pa da je lahko kakšen star MB(cca 1980) glih tako sranje če je zanemarjen amapk je pr rednem servisiranju še zmeraj bolši ko yugo.
Res da ne amapk je tut mankrat za rihtat(10000x). Pa še to človk se zamsl če vid cene delov za našga MB(w124) vsak drug avto ma dražje dele pa čeprou ni MB. Za vsazga cliota al pa R5 stane več karkoli greš kupt!!
super98 je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:super98 je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Gleed R5 se strinjam. Pleh ko karton!!! Sem sam na prjatvlovi probal kuk ej stebriček močan. Če odpreš prva in zadnja vrata in primeš za stebriček ga lahko vrtiš levo desno. Ne velik ampak vseno. To je glavni nosilc Strehe!!!!. Kaj če s takim avtom prletiš na streho kaj bo s teboj!!!!! Aja pa tut yugoti niso kakšne zvezdice!!! Bremze je treba vsak let gledat pa štelat pa mogoče kakšno pakno menjat pa kej tazga če hočeš da so res dobre. Mi pr mrcedezu u 4-rih letih še nismo povohal bremz pa jih lahko grem jutr z njimi na ragistracijo pa majo man odstopanja kot če ti na yugecu vse novo daš!!! Res pa da je lahko kakšen star MB(cca 1980) glih tako sranje če je zanemarjen amapk je pr rednem servisiranju še zmeraj bolši ko yugo.
Res da ne amapk je tut mankrat za rihtat(10000x). Pa še to človk se zamsl če vid cene delov za našga MB(w124) vsak drug avto ma dražje dele pa čeprou ni MB. Za vsazga cliota al pa R5 stane več karkoli greš kupt!!
Kup original pa boš vidu kok je pocen!
maky je napisal/-a:sm se hotu vzdržat vseh komentarjev ampak se jih ne morem!kar je preveč ja pa res preveč!
Po vaši teoriji sem razvajen mulc,ki je že parkrat razbil avto,ki vsako prosto minuto dirka,ki izsiljuje jugece in ostale "slabše" avte,ki se mu j**e za avto,se mu j**e če ga kje podrajsa,...In vse to zato ker vozim audi A4????
Lahko vprašate ostale člane gas tuninga in tudi ostale forumovce ki me poznajo da nisem niti pribljižno tak!moti me predvsem mišlenje da sem sedaj fullll razvajen in nevem še kaj vse ker si doma pač lahko privoščimo take avte!vidim da je spet najboljša slovenska lastnost spet na delu :fuvšija!Zapomnite si:Predvidevanje je mati vseh zmešnjav!!! ne ocenjevati človeka po temu kakšen avto vozi!
Hvala!
andrej777 je napisal/-a:Mi pr mrcedezu u 4-rih letih še nismo povohal bremz pa jih lahko grem jutr z njimi na ragistracijo pa majo man odstopanja kot če ti na yugecu vse novo daš!!!
[YuGo] je napisal/-a:zakaj avto sam po sebi ogroža v prometu? pa daj ne mi s takimi no...
a si kdaj imel yugota, da veš da je slab avto? malokdo, ki je bil lastnik ti bo reko, da je slab avto
lp
Omelo je napisal/-a:[YuGo] je napisal/-a:zakaj avto sam po sebi ogroža v prometu? pa daj ne mi s takimi no...
a si kdaj imel yugota, da veš da je slab avto? malokdo, ki je bil lastnik ti bo reko, da je slab avto
lp
Ja no en mi je pa res reku, da ko ga je zamenjou z drugim avtom, se v yugota sploh ni upou več usest. Problem je sm to, da un ke ma yugota, mal vrjetno mal dnarja (glede na to da je to en najceješih "avtov" ki se vozijo, in jasno da je to za njega mercedes..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov