Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Ste včlanjeni v klub AMZS?

1.) Da
91
39%
2.) Ne
107
45%
3.) Razmišljam o tem
38
16%

Skupaj glasov : 236

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a So dec 26, 2009 4:46 pm

cruiser1 je napisal/-a:
Me pa zanima, če ta asistenca velja tudi v tujini? Saj takšno pomoč bi najbolj potreboval, če se ti kaj naredi nekje na poti v Hamburg npr. ne pa dve vasi naprej od doma!

velja ja, vendar tista ta dražja za 55€ letno.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne dec 27, 2009 10:50 am

Sem bil ampak nisem več.

Razlog : Asistenca pri zavarovalnici.

Koriščenje AMZS uslug v zadnjih 10 letih : 1x

Lp

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To dec 29, 2009 3:33 pm

jaz sem član, imam pa navadno članstvo (37€ ali nekaj takšnega). članarina ni draga, na cesti sem pa vsak dan in bolje preventiva, kakor kurativa. imam pa tudi asistenco pri zavarovalnici.
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B To dec 29, 2009 7:09 pm

Nisem clan AMZSja. Sem sicer razmisljal o vclanitvi, vendar mi je potem letos pri obnovi zavarovanja zavarovalnica ponudila vec za isti denar, tako da sem vzel potem zraven zavarovanja se od zavarovalnice asistenco (AdriaticSlovenica). Zaenkrat se nisem rabil, upam da tudi ne bom, ampak nekaj je vseeno fino imet, ce se ze slucajno kaj naredi ;)
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To dec 29, 2009 7:33 pm

dejcc je napisal/-a:Samo če ti sredi vožnje "zmanjka akumulatorja" pa je malo smešno.

Komu pa je zmanjkalo akumulatorja sredi vožnje?

lp
Slika

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a To dec 29, 2009 7:35 pm

eclipse_R je napisal/-a:
dejcc je napisal/-a:Samo če ti sredi vožnje "zmanjka akumulatorja" pa je malo smešno.

lp

meni u poreču leta 2006

Uporabniški avatar
ronnie
Novinec

Napisal/-a ronnie To dec 29, 2009 8:47 pm

Moj klik je bil na NE
Bil sem eno leto, ko mi je zavarovalnica častila zaradi Kaska maximum.
Potem so odstoil od tega.
AMZS mi pošlje položico za naslednje leto.
Klic > prijazna teta je vedala za kaj se gre, pravi OK si OFF.
Ne bom pa pameti solil. Vsak naj se zasebe odloči.
kšn dan ga tri dni serjemo , kšn dan pa cel teden

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To dec 29, 2009 9:39 pm

Nikjer ne najdem kaj točno mi nudi članstvo AMZS na cesti. Če me pridejo vlečt iz dreka ko se zakopljem na njivi itd. In kako potem plačuješ stvari naprimer če ti crkne akumulator.

Oni ti pripeljejo novega in ti plačaš po njihovi ceni al kaj ki je lahko nabita...skratka ne razumem. Storitve vlačenja iz dreka, menjave gume itd. plačuješ potem sproti ali je to v ceni že. In katere ceste pokrivajo, ker če bi jih rabo bi jih samo na stranpoteh, na magistralkah pa že najdeš pomoč ali na avtocesti.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To dec 29, 2009 9:55 pm

dejcc je napisal/-a:Nikjer ne najdem kaj točno mi nudi članstvo AMZS na cesti. Če me pridejo vlečt iz dreka ko se zakopljem na njivi itd. In kako potem plačuješ stvari naprimer če ti crkne akumulator.

Oni ti pripeljejo novega in ti plačaš po njihovi ceni al kaj ki je lahko nabita...skratka ne razumem. Storitve vlačenja iz dreka, menjave gume itd. plačuješ potem sproti ali je to v ceni že. In katere ceste pokrivajo, ker če bi jih rabo bi jih samo na stranpoteh, na magistralkah pa že najdeš pomoč ali na avtocesti.

mogoče bo tale link pomagal:
http://www.amzs.si/?podrocje=206

umilave1
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a umilave1 Sr dec 30, 2009 10:11 am

Jaz sem se včlanil prejšnji teden(osnovno članstvo), sedaj čakam na izkaznico.
Prej sem bil pri Triglav asistenci, sam sem se odločil prešaltat zaradi popustov, kuponov in Motorevije ter zato, ker je to pač nekaj drugega. :)

Uporabniški avatar
mastr1
Novinec

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a mastr1 Sr dec 30, 2009 12:11 pm

eclipse_R je napisal/-a:

lp

Meni na poti v službo leta 2007. Pa še tema je bila, tako da sem se komaj, komaj pripeljal na cilj.....
Danes je težko biti glup-je prevelika konkurenca!!

Uporabniški avatar
rokc
Nov uporabnik

Napisal/-a rokc Sr dec 30, 2009 12:23 pm

Samo neki me zanima :) Koliko časa pa rabijo približn da pridejo na kraj dogodka recimo če ti crkne avto... ter kam se pokliče če je to recimo ob 22.00ali kasnej? :)

Uporabniški avatar
luke18
Novinec

Napisal/-a luke18 Sr dec 30, 2009 12:25 pm

Ja, pri meni so rabili kakšn urco... samo so imeli dren ker je bila poledica. Drugač pa itak delajo 24h na dan, tako da ni problemov.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr dec 30, 2009 12:35 pm

Nisem član AMZSja in tudi v bodoče nebom. Če pa rabim pomoč na cesti pa imam itak asistenco volkswagen, ki pa imajo tak pogodbo tudi z vlečno službo AMZS :)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr dec 30, 2009 1:04 pm

rokc je napisal/-a:Samo neki me zanima :) Koliko časa pa rabijo približn da pridejo na kraj dogodka recimo če ti crkne avto... ter kam se pokliče če je to recimo ob 22.00ali kasnej? :)

Jaz sem klical na nedeljo ob 7ih zvečer, pa so prišli v kake pol ure. Je pa res da je bilo blizu njigove baze.
Motilo me je edino to ker delavec ki je nalagal avto ni popolnoma nič pazil. Zbrcal je dol vse kar je bilo na avtu poškodovano potem odprl pritljažnik in notri nametal vse kose. S tem pa poškodoval še sedeže pa vrjetno še kaj v nostranjosti avta !

hrošč
Novinec

Napisal/-a hrošč Ne maj 23, 2010 2:42 pm

Mene zanima, ko ti poklices avtovleko AMZS, ali lahko reces kam naj ti avto odpelje? Ce imas ti svojega stalnega serviserja privatnika/fusarja, da pac pelje k njemu. Kaksna omejitev oddaljenosti? Primer, da se mi pokvari avto v Lj, mehanika pa imam v Domazalah. Hvala :)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne maj 23, 2010 3:26 pm

hrošč je napisal/-a:Mene zanima, ko ti poklices avtovleko AMZS, ali lahko reces kam naj ti avto odpelje? Ce imas ti svojega stalnega serviserja privatnika/fusarja, da pac pelje k njemu. Kaksna omejitev oddaljenosti? Primer, da se mi pokvari avto v Lj, mehanika pa imam v Domazalah. Hvala :)

nebi smelo bit težav
avto ti lahko čez vikend tudi parkirajo v ''skladišču'', in ti ga pripeljejo ob uradni uri oz. ko je tvoj serviser odprt
lp

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne maj 23, 2010 6:53 pm

kljukec je napisal/-a:
hrošč je napisal/-a:Mene zanima, ko ti poklices avtovleko AMZS, ali lahko reces kam naj ti avto odpelje? Ce imas ti svojega stalnega serviserja privatnika/fusarja, da pac pelje k njemu. Kaksna omejitev oddaljenosti? Primer, da se mi pokvari avto v Lj, mehanika pa imam v Domazalah. Hvala :)

nebi smelo bit težav
avto ti lahko čez vikend tudi parkirajo v ''skladišču'', in ti ga pripeljejo ob uradni uri oz. ko je tvoj serviser odprt
lp

a to sigurno drzi?lahko se kdo potrdi?
ker da mi crkne avto v mb nevem ce bi ga odslepal do mojga mehanika na jesenice.
pomoje ga pelejo do najblizjega pooblascenega servisa
Ni vse res kar napišem
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov