cruiser1 je napisal/-a:
Me pa zanima, če ta asistenca velja tudi v tujini? Saj takšno pomoč bi najbolj potreboval, če se ti kaj naredi nekje na poti v Hamburg npr. ne pa dve vasi naprej od doma!
velja ja, vendar tista ta dražja za 55€ letno.
dejcc je napisal/-a:Nikjer ne najdem kaj točno mi nudi članstvo AMZS na cesti. Če me pridejo vlečt iz dreka ko se zakopljem na njivi itd. In kako potem plačuješ stvari naprimer če ti crkne akumulator.
Oni ti pripeljejo novega in ti plačaš po njihovi ceni al kaj ki je lahko nabita...skratka ne razumem. Storitve vlačenja iz dreka, menjave gume itd. plačuješ potem sproti ali je to v ceni že. In katere ceste pokrivajo, ker če bi jih rabo bi jih samo na stranpoteh, na magistralkah pa že najdeš pomoč ali na avtocesti.
rokc je napisal/-a:Samo neki me zanimaKoliko časa pa rabijo približn da pridejo na kraj dogodka recimo če ti crkne avto... ter kam se pokliče če je to recimo ob 22.00ali kasnej?
hrošč je napisal/-a:Mene zanima, ko ti poklices avtovleko AMZS, ali lahko reces kam naj ti avto odpelje? Ce imas ti svojega stalnega serviserja privatnika/fusarja, da pac pelje k njemu. Kaksna omejitev oddaljenosti? Primer, da se mi pokvari avto v Lj, mehanika pa imam v Domazalah. Hvala
kljukec je napisal/-a:hrošč je napisal/-a:Mene zanima, ko ti poklices avtovleko AMZS, ali lahko reces kam naj ti avto odpelje? Ce imas ti svojega stalnega serviserja privatnika/fusarja, da pac pelje k njemu. Kaksna omejitev oddaljenosti? Primer, da se mi pokvari avto v Lj, mehanika pa imam v Domazalah. Hvala
nebi smelo bit težav
avto ti lahko čez vikend tudi parkirajo v ''skladišču'', in ti ga pripeljejo ob uradni uri oz. ko je tvoj serviser odprt
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov