Debate, ki niso vezane na ostala področja...

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne dec 27, 2009 2:54 pm

need 4 speed je napisal/-a:Je pa tko da marsikdo bolš vozi s cigaretom,telefonom in šminko v rokah kot pa neko ki je 100% skoncentriran in ne počne razen vožnje

Tale izjava je izključujoča. Če nekdo, ki je 100% skoncentriran, slabo vozi, kako pol šele nekdo ki misli na 1000 drugih stvari. :|

Lahko da si mislil prav pa si narobe napisal. ;)

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne dec 27, 2009 3:05 pm

Evo še mene :D Ko sem sam razni klici me kličejo kdaj bom tam ali pa doma :) pol v družbi pogovor, pijem itak tudi kavo za domov je dobra, pol kak sendvič itak ni časa se ustaviti in ga lepo za mizo pojesti :evil: pa hitro prehitim prepočasne pred mano 8) :lol: pa ne nad 100kmh tiste ki vozijo 50- 60 kjer je 80 :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne dec 27, 2009 3:13 pm

peroRS je napisal/-a:
need 4 speed je napisal/-a:Je pa tko da marsikdo bolš vozi s cigaretom,telefonom in šminko v rokah kot pa neko ki je 100% skoncentriran in ne počne razen vožnje

Tale izjava je izključujoča. Če nekdo, ki je 100% skoncentriran, slabo vozi, kako pol šele nekdo ki misli na 1000 drugih stvari. :|

Lahko da si mislil prav pa si narobe napisal. ;)

Čist prav je napisal. Sej niso vsi vozniki enako dobri..

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed Ne dec 27, 2009 3:17 pm

peroRS:Mislil sem pač da nekdo ki je dober voznik in poleg vožnje počne še druge stvari vseeno bolje vozi, kot nekdo, ki je slab voznik in poleg vožnje ne počne ničesar drugega zraven.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Ne dec 27, 2009 3:27 pm

lisko je napisal/-a:Prestavljanje.....
Nič ne bi imel proti če bi imel 18 ali celo 24 brzin :D
Če imam 5 brzin hočem dat v 6to....če jih imam 6 hočem dat v 7dmo....Ponavadi pa že prek križišča pridem do tretje....

Pr meni je isto... :D včasih me prov vest že peče, da brezpotrebe martram menjalnik :lol:

Drugače pa, načeloma samo muzika, pa še ta ne preveč naglas...telefon zelo redko. Ampak ne si delat iluzij, da je vožnja, ko telefoniraš, isto varna kot vožnja, ko ne telefoniraš.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Ne dec 27, 2009 4:00 pm

Ko sem v svojem avtu ne telefoniram nikomur razen za 10 sekund, če me kdo kliče pa se probam rešit klica v pol minute največ. Drugih stvari ne počnem, mogoče kdaj kaj spijem če že grem na kakega drive-a.

V službi v kombiju pa uživam v naslonjalu za roko, ki ga v avtu nimam :lol: , se samo odzivam na klice (dolg pogovor na ac, na drugih cestah nikoli več kot minuto, dve)

Sovražim pa pri drugih telefoniranje med parkiranjem - najbolje bočnim :x , branje raznih revij razgrjenih po volanu in pa tisto ko nekdo jé pa mu polovica stvari pade iz rok in potem med vožnjo pol ure zadeve pobira s tal.. in pa telefoniranje če se zraven koga v službi vozim pa tipka smse vmes pa ne gleda na cesto in potem skače med črtami na voznem pasu.. :roll:

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Ne dec 27, 2009 4:11 pm

Glasbe ne poslušam ker nimam avtoradia, telefoniram redkokdaj pa še to prek "earpiece", mogoče tudi kdaj pa kdaj pokadim kakega(1x na mesec v avtu) drgač pa volan pa desni pedal :twisted:

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne dec 27, 2009 5:24 pm

muska,cigaret,ksn sendvič al pa čokoladica,občasno tud tulifon akcija ..drgač pa več ali manj kokr je uporabnik nad mano povedu volan in desni pedal :D

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO Ne dec 27, 2009 5:38 pm

Hm... poslusanje radija, telefoniranje - ampak samo prostorocno ... mogoce da sem 1x klical s telefonom v roki in se to na hitro ...
Sem ze po robniku vozil zarad tega bednega telefona .... :roll:

Jedel v avtu nisem se nikoli. Se mi nikoli tako grozno ne mudi da se ne bi mogel za 2 minutki ustavit kje ob cesti in pomalicat, ce je ze treba ... :)

Ne razumem pa tistih ki kadijo v avtu ... res ne ... :roll:

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Ne dec 27, 2009 6:19 pm

Kakšnih razvad prazaprav nimam. Meni je vožnja z avtom tak užitek, da mi je dovolj samo vozit 8). Resno! Ne potrebujem glasbe ali karkoli drugega za kratkočasje. Celo družbe v avtu nikoli ne pogrešam. Komot se peljem sam v avtu tudi na daljšo pot :D .
No res pa kar velikokrat med vožnjo govorim po telefonu. Na klice se javim vedno, kličem pa med vožnjo zares redko. Zaradi aut. menjalnika je telefoniranje precej olajšano. Na daljši poti včasih pojem kakšen sendvič in kaj osvežilnega pijem, večinoma se pa raje ustavim in jem kaj bolj užitnega.

Coffie to go mi grejo pa precej na živce! Pa ne kava ampak folk, ki jo kupuje. Na benciskih pumpah pride velikokrat do gužve in čakanja prav zaradi vrste pred kavomatom! Model parkira avto, natoči gorivo, potem pa noter na kavo!! :evil:

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Ne dec 27, 2009 6:32 pm

Tud meni je dost že vožnja z mojim avtom. Drugače pa tu pa tam kak sms, klic, najraje pa kakšno lubico po bedrci božam :twisted:
Nebom pozabil enkrat poleti, pupa mela kratko oblekico, jaz jo božam po nogici, z enga terenca vštric mene pri rdeči luči pa naju dol gleda eden, pa sem mislo da ga bo raztrgalo :cry :] Dobiš še večje veselje :EE
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed Ne dec 27, 2009 7:14 pm

MateSLO je napisal/-a:Ne razumem pa tistih ki kadijo v avtu ... res ne ... :roll:

Ponavadi kadim če ni neke hude gužve,da bi mogu ful manevrirat pa šaltat.
Peljat se moraš vsaj 40 km/h,šajba par cm dol in ti vse lepo ven vleče...otresaš pa tudi ven.Doslej ni še nihče opazu/zavohu da kadim v avtu.Če tko delaš se avto ne naleze vonja.Se pa tudi men ne dopade,k folk ki kadi pri zaprtih oknih in otresa v pepelnik in posledično še po celi sredinski konzoli.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne dec 27, 2009 7:21 pm

Največ tistih ki kadijo v avtomobilu ima prižgane meglenke.

Dim tudi moti.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Ne dec 27, 2009 7:25 pm

simply je napisal/-a:Največ tistih ki kadijo v avtomobilu ima prižgane meglenke.

Dim tudi moti.

:lol:

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Ne dec 27, 2009 7:28 pm

^^Sej zato je pepelnik v avtu ne? Je lažje potem čik vržt ven iz avta sred vožnje. :roll:

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed Ne dec 27, 2009 7:28 pm

Tud meglenka mam prižgane ja..kadar je vidljivost pod 50m..se prav 1 na leto mogoče.Kaj ma čik z meglenkami veze mi pa ni jasno? :)
Dim pa jasno da moti če je notr v kabini...če ga pa ven pihaš pa nobenega ne moti.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne dec 27, 2009 7:31 pm

Doche je napisal/-a:^^Sej zato je pepelnik v avtu ne? Je lažje potem čik vržt ven iz avta sred vožnje. :roll:

Tole gre pa meni tako na živce, vrže ti čik direkt na šipo, pol te pa še grdo gleda ko greš zraven. Enkrat se mi je celo zgodilo, da sem prehiteval avto z motorjem in voznik ravno takrat vrže čik direkt v mene, pič*** mu smotana. :/:o:/

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Ne dec 27, 2009 7:33 pm

goveja muzka, dretje na ženo in vrtanje po nosu :vrum

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Ne dec 27, 2009 7:50 pm

:cry