roberto-82 je napisal/-a:
kamot se lahko dobima pa da vidimo kake "rovte "mate ker za ene so rovte ze tam ko malo asfalta fali![]()
![]()
![]()
kake avte sm pa js mev je pa moja stvar jih je pa blo kr nekaj res pa da na zadnji pogon nobenega kot sem ti že povedo ne poznam vašh koncev sam js sem iz okolice črne pa vsi ki maju tu avte na zadnji pogon so v snežnih razmerah parkerani zdej pa ne vem al si ta tak expert šofer pa su tu vsi "butli"ker ne znajo vozit la kako nevem
![]()
![]()
Če je imel zadaj oznako 330ci še ne pomeni da ima samo zadnji pogon. Zadnji modeli, če se ne motim od leta 2008 naprej, se ne označujejo več s črko X za oznako motorja, (330xd recimo). Namesto tega X-a imajo na blatniku, pod smerokazom, oznako X-drive. Da ne bo kdo presenečen ko mu bo kakšen 330ci pobegnil na zasneženem klancu.eclipse_R je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:bmv-ji niso niti približno za v sneg razen če so 4x4 pa še taj tak tak kolega ma 318-ko 99l pa mavo snega pa da še cesta malo visi ne rabi dost ga že tišijo pa tudi ma esp
![]()
![]()
ene 4× sem že prebral pa nimam pojma, kaj si hotel povedat.. Kkšna vejca pa pika, da človk sploh ve ke si začel stavk pa ke končal, bi mogoče prav prišla.
Drugače pa lani smo se vračali pozimi z Nanosa, dopoldne, temperature fajn pod ničlo, na cesti gladek led, po vrhu pa centimeter svežega snega. Klanec navzdol. Mi v Polotu, kolega spredaj v Volvu XC70. Vsi dobre gume. Vsi na smrt skor prestrašeni (desno prepad, hud klanec navzdol). Pri 3 kmh, ko si zabremzal si samo še na hitrosti začel dobivat. Se nekej peljemo pa spredej vidmo kako skoraj trči XC70 in drugi avto pri cca 1,5 kmh, ker avti niso nič ubogali. Oba obrne postrani.. Pol je blo šele j**e jih spravit naravnost, ker ko si dal gas je šlo samo kamor je klanec visel, ne pa tja kot so gume hotle. Prodejo mimo hardcore terenci, SUVi, navadni avti, vsi iste probleme, vsi samozavestni da bojo kam pršli, 4 kolesni pogon pač vrti vse 4 gume v prazno. Noben ne more ne gor ne dol. Stojimo, čakamo, naročeno je bilo posipanje cest. Medtem se pripeljeta en SUV in pa ta nova 330 ci po klancu navzgor. Vsi pametni, tale bemfl pa res ne bo mel za burek če so terenci ostali sredi klanca (in to terenci domačinov, ki so pripravljeni na razmere). Se ustavita ker sta tujca, malo povprašata kaj se dogaja, BMW je bil spredaj. Ustavila sta se sredi najbolj problematičnega klanca. Se usedeta nazaj v avto, BMW spelje kot da ni nič. Kot da bi speljal z ravnega, sredi poletja na asfaltu. Pač nadaljuje pot, kot da se naša situacija ne bi zgodila. In ni bil AWD, ampak lepo na zadnji pogon. Toliko o problemih z zadnjim pogonom
lp
roberto-82 je napisal/-a:v takem primeru z bmw-ju ne gre vsaj za moje pojme ne lp
lejesem je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:v takem primeru z bmw-ju ne gre vsaj za moje pojme ne lp
Roberto - zresni se!
V temi o BMW in snegu si napisal že štiri poste, čeprav priznavaš, da nikoli nisi vozil avta z zadnjim pogonom. Vsi tvoji posti so torej samo rekla-kazala, hkrati pa povzročajo stalen OFF.
Oglašaj se, ko boš res imel kaj za povedat (iz lastnih izkušenj oz znanja), predvsem pa piši bolj razumljivo (to velja povsod)! Tudi za tak neprimeren odnos so lahko sankcije.
roberto-82 je napisal/-a:lejesem je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:v takem primeru z bmw-ju ne gre vsaj za moje pojme ne lp
Roberto - zresni se!
V temi o BMW in snegu si napisal že štiri poste, čeprav priznavaš, da nikoli nisi vozil avta z zadnjim pogonom. Vsi tvoji posti so torej samo rekla-kazala, hkrati pa povzročajo stalen OFF.
Oglašaj se, ko boš res imel kaj za povedat (iz lastnih izkušenj oz znanja), predvsem pa piši bolj razumljivo (to velja povsod)! Tudi za tak neprimeren odnos so lahko sankcije.
preber ši še enkrat kaj sem napiso (da ga nisem mev)kar ne pomeni da ga nisem vozu .
Če pa izrazim svoje mnenje pa povem moje izkušnje pa nevem kaj vas boli.Še enkrat to so moje ugtovitve in izkušnje "kolk jih pač mam z avti na zadnji pogon" lp
SAVINJCAN je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:lejesem je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:v takem primeru z bmw-ju ne gre vsaj za moje pojme ne lp
Roberto - zresni se!
preber ši še enkrat kaj sem napiso (da ga nisem mev)kar ne pomeni da ga nisem vozu .
Če pa izrazim svoje mnenje pa povem moje izkušnje pa nevem kaj vas boli.Še enkrat to so moje ugtovitve in izkušnje "kolk jih pač mam z avti na zadnji pogon" lp
izkušnje moraš dati v narekovaje, ne stavka za njim
roberto-82 je napisal/-a:lej
preber ši še enkrat kaj sem napiso (da ga nisem mev) kar ne pomeni da ga nisem vozu .
BeMyWagen je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:lejesem je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:v takem primeru z bmw-ju ne gre vsaj za moje pojme ne lp
Roberto - zresni se!
izkušnje moraš dati v narekovaje, ne stavka za njim
Samo neki me zanima, katere avte na zadnji pogon si vozil? Pa brez zamere nič slabonamernega.
Lp
XTR je napisal/-a:Če je imel zadaj oznako 330ci še ne pomeni da ima samo zadnji pogon. Zadnji modeli, če se ne motim od leta 2008 naprej, se ne označujejo več s črko X za oznako motorja, (330xd recimo). Namesto tega X-a imajo na blatniku, pod smerokazom, oznako X-drive. Da ne bo kdo presenečen ko mu bo kakšen 330ci pobegnil na zasneženem klancu.eclipse_R je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:bmv-ji niso niti približno za v sneg razen če so 4x4 pa še taj tak tak kolega ma 318-ko 99l pa mavo snega pa da še cesta malo visi ne rabi dost ga že tišijo pa tudi ma esp
![]()
![]()
ene 4× sem že prebral pa nimam pojma, kaj si hotel povedat.. Kkšna vejca pa pika, da človk sploh ve ke si začel stavk pa ke končal, bi mogoče prav prišla.
Drugače pa lani smo se vračali pozimi z Nanosa, dopoldne, temperature fajn pod ničlo, na cesti gladek led, po vrhu pa centimeter svežega snega. Klanec navzdol. Mi v Polotu, kolega spredaj v Volvu XC70. Vsi dobre gume. Vsi na smrt skor prestrašeni (desno prepad, hud klanec navzdol). Pri 3 kmh, ko si zabremzal si samo še na hitrosti začel dobivat. Se nekej peljemo pa spredej vidmo kako skoraj trči XC70 in drugi avto pri cca 1,5 kmh, ker avti niso nič ubogali. Oba obrne postrani.. Pol je blo šele j**e jih spravit naravnost, ker ko si dal gas je šlo samo kamor je klanec visel, ne pa tja kot so gume hotle. Prodejo mimo hardcore terenci, SUVi, navadni avti, vsi iste probleme, vsi samozavestni da bojo kam pršli, 4 kolesni pogon pač vrti vse 4 gume v prazno. Noben ne more ne gor ne dol. Stojimo, čakamo, naročeno je bilo posipanje cest. Medtem se pripeljeta en SUV in pa ta nova 330 ci po klancu navzgor. Vsi pametni, tale bemfl pa res ne bo mel za burek če so terenci ostali sredi klanca (in to terenci domačinov, ki so pripravljeni na razmere). Se ustavita ker sta tujca, malo povprašata kaj se dogaja, BMW je bil spredaj. Ustavila sta se sredi najbolj problematičnega klanca. Se usedeta nazaj v avto, BMW spelje kot da ni nič. Kot da bi speljal z ravnega, sredi poletja na asfaltu. Pač nadaljuje pot, kot da se naša situacija ne bi zgodila. In ni bil AWD, ampak lepo na zadnji pogon. Toliko o problemih z zadnjim pogonom
lp
Thor je napisal/-a:@roberto 82 - hvališ se kam vse tvoj golf pride medtem, ko bmw-ji ostajajo zadaj. Kot prvo bmw-ju sneg ni idealen teren (tam kjer tvoj golf ''blesti''), ampak postavi ga v položaj, da mu lahko kljubuje. ''Entry level'' bmw-ji s slabimi gumami na živem ledu se sigurno ne obnesejo, ampak obstajajo tudi ''nalowdane'' verzije s ketnami.
To, da je zadnji pogon slabši na mokrem in v snegu, je pa že ispeta, zadnja rešilna bilka zagovornikov prednjega pogona. Z vsemi današnjimi raznoraznimi pomagali in z glavo na vratu seveda, ti bo avto zelo težko ušel iz kontrole.
Lp
montezemolo je napisal/-a:hmm, to pa prvič slišim. mislim, da ne bo držalo. kolega ima 335 Xi, letnik 2008, tko da za bencinarje to zagotovo ne drži, mogoče pa za dizle (pa še to samo za X serijo).
lp
letošnjo zimo vsak sneg na relaciji podplat-poljčane z e46 z manj problemov kot avti s sprednjim pogonom. Prednost bmwjev je v tem, da ma dobro razporeditev teže in v ovinek prideš z večjo hitrostjo. Edino kar je treba pazit, da ne pohodiš gasa ko butl na izhodu iz ovinka. Pa dsc je treba včasih izklopit, da ne vzema gasa takrat ko nesmeš počakat zarad gum, ki niso več nove.roberto-82 je napisal/-a:v takem primeru z bmw-ju ne gre vsaj za moje pojme ne lp
Drocky je napisal/-a:letošnjo zimo vsak sneg na relaciji podplat-poljčane z e46 z manj problemov kot avti s sprednjim pogonom. Prednost bmwjev je v tem, da ma dobro razporeditev teže in v ovinek prideš z večjo hitrostjo. Edino kar je treba pazit, da ne pohodiš gasa ko butl na izhodu iz ovinka. Pa dsc je treba včasih izklopit, da ne vzema gasa takrat ko nesmeš počakat zarad gum, ki niso več nove.roberto-82 je napisal/-a:v takem primeru z bmw-ju ne gre vsaj za moje pojme ne lp
mišek je napisal/-a:Bi rekel, da take ladje z zadnjim pogonom niso ravno za kake hribovce.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov