Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr avg 25, 2010 6:19 pm

IcEm4n je napisal/-a:EDIT: vidim, da zadaj tablico tud obojestranski lepilni trak drži

Pa smo spet tam... :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Sr avg 25, 2010 6:43 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
scirocco12 je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:torej, mene tudi zanimajo takšni okvirji ki so na prvih slikah. se že ve , kje bi se jih dalo kupit/naročit ? ker tablice več nikdar ne zalepim , ker se potem j***m ko jo dol dobivam.

Zakaj jih pa jemlješ dol?

ko avto prodam naprimer. sem se dosedaj vedno zajebaval ko je bil čas da odstranim tablico iz avta in sem tega že sit. zato bi pa sedaj bil zelo zainteresiran če bi se dali dobit tile tanki okvirji :)

Jah tablice grejo z avtom, tako je bilo vedno pri meni. Kaj pa dela novi lastnik z njimi oops . so in so ble vedno prlimane . Moram pa priznat, da je tale zadeva min. plastična okvirčka za prizrditev tablic zanimiva in uporabna stvar.

Lp

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Re: Posebni okvirčki tablic

Napisal/-a reber Če avg 26, 2010 1:26 am

IcEm4n je napisal/-a:(ker so nemške tablce širše in ožje)

Tale podatek se mi zdi zelo zanimivo kontradiktoren :P he he, ampak to niti ni pomembno, samo smešno se mi zdi :)

Torej, zakaj sploh "diskretni" okvirji ? vsekakor lepše zgledajo kot navadni, ampak še lepše kot diskretni okvirji pa zgleda BREZ okvirjev ;) enostavno nalepljene tablice z dvostranskim lepilnim trakom Tesa, tisti beli penasti, da ga lahko potem z laksom odrežeš in gre tablica nepoškodovana dol, brez laksa pa tablico niti slučajno ne dobiš dol, ne da bi jo skrivil.

.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če avg 26, 2010 5:25 am

Če bo kdo naročal sem jaz zraven za 4komade... 8)

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če avg 26, 2010 5:31 am

Zdej me boste morda napali in limali linke... sem tudi sam iskale te posebne tablice in nisem nič dobil, mozgal sem, da jo zalepim in jo nisem - kot so nekateri napisali je potem veliko jebanja za jo dol spravit.
Na koncu sem jo zašaravfal in že kar lep čas noben ne teži (policija).
Zadnjič spremenil nevermind, dne Če avg 26, 2010 5:41 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Re: Posebni okvirčki tablic

Napisal/-a Courage™ Če avg 26, 2010 5:39 am

reber je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:(ker so nemške tablce širše in ožje)

Tale podatek se mi zdi zelo zanimivo kontradiktoren :P he he, ampak to niti ni pomembno, samo smešno se mi zdi :)

Torej, zakaj sploh "diskretni" okvirji ? vsekakor lepše zgledajo kot navadni, ampak še lepše kot diskretni okvirji pa zgleda BREZ okvirjev ;) enostavno nalepljene tablice z dvostranskim lepilnim trakom Tesa, tisti beli penasti, da ga lahko potem z laksom odrežeš in gre tablica nepoškodovana dol, brez laksa pa tablico niti slučajno ne dobiš dol, ne da bi jo skrivil.

.

V bistvu to kaj lepite linke sploh niso okvirji ampak Držala za tablice brez okvirjev - Rahmenlose Kennzeichenhalter.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Če avg 26, 2010 6:19 am

nevermind je napisal/-a:Na koncu sem jo zašaravfal in že kar lep čas noben ne teži (policija).

Počakaj da priletiš na tapravega. ;) :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov