IcEm4n je napisal/-a:EDIT: vidim, da zadaj tablico tud obojestranski lepilni trak drži
Pa smo spet tam...

Patrik_A3 je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:torej, mene tudi zanimajo takšni okvirji ki so na prvih slikah. se že ve , kje bi se jih dalo kupit/naročit ? ker tablice več nikdar ne zalepim , ker se potem j***m ko jo dol dobivam.
Zakaj jih pa jemlješ dol?
ko avto prodam naprimer. sem se dosedaj vedno zajebaval ko je bil čas da odstranim tablico iz avta in sem tega že sit. zato bi pa sedaj bil zelo zainteresiran če bi se dali dobit tile tanki okvirji
IcEm4n je napisal/-a:(ker so nemške tablce širše in ožje)
reber je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:(ker so nemške tablce širše in ožje)
Tale podatek se mi zdi zelo zanimivo kontradiktoren :P he he, ampak to niti ni pomembno, samo smešno se mi zdi
Torej, zakaj sploh "diskretni" okvirji ? vsekakor lepše zgledajo kot navadni, ampak še lepše kot diskretni okvirji pa zgleda BREZ okvirjevenostavno nalepljene tablice z dvostranskim lepilnim trakom Tesa, tisti beli penasti, da ga lahko potem z laksom odrežeš in gre tablica nepoškodovana dol, brez laksa pa tablico niti slučajno ne dobiš dol, ne da bi jo skrivil.
.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov